2013/10/16, 11:27 AM
عاقا من نمیدونم هر وقت انتخاباتونو کردین به منم بگین کوله بارمو ببندم و با هواپیما بهتون ملحق بشم در
.
.
.
شیراز
.
.
.
شیراز
نظرسنجی: به نظر شما مسافرت آذر ماه کجا باشد ؟ |
|||
کویر | 12 | 30.00% | |
شمال | 25 | 62.50% | |
شیراز | 3 | 7.50% | |
در کل | 40 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
مسافرت آذر ماه (نظر سنجی)
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/10/16, 11:27 AM
عاقا من نمیدونم هر وقت انتخاباتونو کردین به منم بگین کوله بارمو ببندم و با هواپیما بهتون ملحق بشم در
. . . شیراز
آقا قلب من ضعیفه
از موقعی که فربود این نظر سنجی رو گذاشته تا حالا 4 کیلو 700 آب کردم آخه از دیروز تا حالا یهو چـــــهـــــار نفر از کجا پیداشون شد بابا ما خونه نیستسم برین یه ورِ دیگه ما رو باش با بتسه مایه ها میخوایم بریم اینور اونور مردم با تیاره میرن مسافرت اونوخ ما باید نیت کنیم پایه پیاده حرکت کنیم اونم پابرهنه
2013/10/16, 11:47 AM
خوشبحالتون من كه نميتونم بيام ولي
دلم برا شمال لك زده اجازه ... اشك سه حرف ندارد.
اشك خيلي حرف دارد! راستي دروغ گفتن را هم خوب ياد گرفتم. حال من خوب است خوبِ خوب!!!
2013/10/16, 11:51 AM
(2013/10/16, 11:47 AM)mahdi7 نوشته است: خوشبحالتون من كه نميتونم بيام ولي مهدی جان قبلا هم اعلام شد که : کسانی در نظر سنجی شرکت کنن که بیش از 80% قصد شرکت در سفر رو دارند . تا رای سایر شرکت کنندگان پایمال نشه . با اجازه شما ، رای تون رو از نظر سنجی حذف کردم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2013/10/16, 12:43 PM
این نظر سنجی تا کی ادامه داره(چند روز دیگه)؟
تا به یه تخمین درست از تعداد شرکت کننده ها برسین؟ hamid الان چقدر تخمین میزنی؟
زندگی مثل یه لیوان پر از آب ولی ترک خورده است
آب رو بخوری تموم میشه --- آب رو نخوری حروم میشه
2013/10/16, 01:12 PM
باسلام من هم باین مسافرت خواهم امد
2013/10/16, 01:23 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2013/10/16, 01:36 PM، توسط sooorooosh.)
یا کویر . یا در غیر این صورت بازم کویر
همین که گفتم کویریاش صلوات (2013/10/16, 11:27 AM)مـه ســـا نوشته است: عاقا من نمیدونم هر وقت انتخاباتونو کردین به منم بگین کوله بارمو ببندم و با هواپیما بهتون ملحق بشم درمهسا دادا بلند شید بیاین فارس. سبز کج و ول کن. شیراز میگن نازه حالا تو دیدار همشون آماده بودن بیان خونه ما. شهرزاد کلید میخواست. بعد الان تیارت یه جور دیگه شده. رحیمی میگه 18 ساعت تا شیراز راهه. لامصب من با اتوبوس نهایت ده ساعت آخرش 11 ساعته میرسم. مگه کجا میخوای بری که 18 ساعت تو راه باشی. آقا بیاین شیراز فارس جماعت کلاً مهمون نوازن. آش از چهار راه برق براتون میخرم نون سنگک صبحانه شام ها پیتزا تو خونمون. به اضافه یک شام در یه جای خفن ناهار شاطر عباس یکی بقیش تو خونمون کلم پلو به اضافه بقیه خوراکی های شیرازی. تور یک روزه سپیدان بازدید از آبشار مارگون و کلی چیزهای خفن دیگه . مثلاً کشیدن قلیون برای یک شب در چمران یا هر جا که خودشون حال کنن توجه توجه ظرفیت هتل سروش فقط برای پنج نفر وجود دارد. و تمامی خدمات رایگان میباشد. بیشتر از پنج نفر باید برن یه هتل واقعی ولی همه گردش ها برای اون ها هم وجود داره. اولویت با کسی هست که زودتر ثبت نام کنه و رای بقیه رو در رفتن به شمال بزنه هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورااااااااااااااااااااا
2013/10/16, 01:43 PM
بعضيا
دارند نتایج را مهندسی می کنند
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
بابا چی میگی حسام
مهدی به شمال رای داده بود من به ضرر خودم کار کردمااااااا چون واضحه که شمال برنده این نظرسنجی هست
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
(2013/10/16, 02:30 PM)hamid نوشته است: بابا چی میگی احسان کدوم احسان ؟ با کی هستی آقا ؟ معلومه شمال از اولشم انتخاب شده بود چون همون اولش گفتی نظر مدیریت به شمال نزدیکتره ! حالا کدوم شهرش ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
19 مهمان |