امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسئولیت‌های شغلی خطر سکته قلبی را افزایش می‌دهد
#1
مسئولیت‌های شغلی خطر سکته قلبی را افزایش می‌دهد

با استناد به آخرین مطالعاتی که توسط ۱۳ موسسه تحقیقاتی اروپایی بر روی ۲۰۰ هزار نفر انجام شده است. کسانی که مشاغل پر مسئولیت دارند ۲۳ دزصد بیشتر از سایرین دچار سکته قلبی می شوند و درصد ابتلای آنها به بیماری های قلبی هم افزایش می یابد.
البته خطرشغل پر مسئولیت به اندازه خطرات ناشی از سیگار کشیدن و ورزش نکردن نیست.
یک مرکز درمان قلب در بریتانیا اعلام کرده است که واکنش اشخاص در برابر استرس های شغلی بسیار مهم است. کسانی که به مشاغل تخصصی و حرفه ای اشتغال دارند بیشتر از سایرین در معرض خطر هستند و در میان آنها کسانی که در رده های شغلی پایین تر هستند بیش از دیگران باید مراقب باشند. چون آمار سکته قلبی در میان آنها بیشتر است.
به طور مثال یک دکتر که برای تصمیم گیری دستش باز است و می تواند بیشتر تصمیم ها را خودش بگیرد کمتر از یک متخصص فنی که در یک کارخانه تولیدی کار می کند ولی اختیار چندانی ندارد در معرض خطر است.

آزادی عمل

در مطالعات این ۱۳ مرکز تحقیقی مشخص شده است که آزادی عمل و قدرت تصمیم گیری در کاهش بیماری های قلبی موثر است.
در ابتدای پرسشنامه تنظیم شده از سوی این مراکز، و در اولین سوال آن آمده است که آیا زمان لازم برای انجام کاری که به شما سپرده می شود را دارید یانه؟
"تحقیقات ما نشان می دهد که استرس های شغلی در ارتباط مستقیم با فعالیت قلب است. درگیری های کوچک روزمره و استرس های بی پایان به مرور بر قلب فرد تاثیر می گذارد و او را به ناراحتی های قلبی یا سکته دچار می کند."
دومین سوال کلیدی این است که آزادی عمل و قدرت تصمیم گیری شما در شغلی که انجام می دهید چقدر است؟
با استناد به این سوالها افراد مورد مطالعه در دو گروه دسته بندی شدند. کسانی که استرس شغلی دارند و کسانی که ندارند.

پرفسور میکا کی وی ماکی، از محققان مرکز مطالعات لندن می گوید: تحقیقات ما نشان می دهد که استرس های شغلی در ارتباط مستقیم با فعالیت قلب است. درگیری های کوچک روزمره و استرس های بی پایان به مرور بر قلب فرد تاثیر می گذارد و او را به ناراحتی های قلبی یا سکته دچار می کند.
محققین می گویند، برطرف کردن این استرس ها ۳.۴ درصد از خطر ابتلا به ناراحتی قلبی می کاهد. این درصد کمتر از یک دهم ترک سیگار است. کسی که سیگار را کنار می گذارد شانس دچار شدن به سکته قلبی را ۳۶ درصد کاهش می دهد.

تغییر ناپذیر

پرفسور کی وی ماکی می گوید: مدارکی هست که نشان می دهد استرس شغلی در ارتباط مستقیم با حمله قلبی است ولی شکل های دیگری از زندگی هم هستند که خطر سکته را بالا می برند. مثلا کسی که شغل پر استرسی ندارد ولی سیگار می کشد بیش از کسی که شغل پر استرس دارد در معرض خطر است.البته ترکیب شغل پر استرس و سیگار خطرات را دو چندان می کند. اگر شغل پر استرس باشد و امکان تغییر در آن نباشد می توان با کاهش دادن خطرات دیگر، مثلا با ترک سیگار درصد حمله قلبی را پایین آورد.
پرفسور پیتر ویزبرگ رییس مرکز قلب لندن معتقد است: ما همه می دانیم که شغل های پر استرس برای عملکرد قلب ضرر دارند.
ولی کسانی که نمی توانند شرایط را تغییر دهند و قدرت تصمیم گیری ندارند بیش از بقیه در معرض خطر هستند. مطالعات گسترده و همه جانبه این را ثابت کرده است.
فرار از استرس های کاری در بعضی موارد ناممکن است. مهم این است که شخص بداند چگونه با آن مقابله کند. روشن کردن یک سیگار در زمانی که استرس شدید به فرد وارد شده بدترین کار ممکن است و ضریب خطر را چندین برابر افزایش می دهد.
رژیم غذایی درست، ورزش کردن و ترک سیگار می تواند سپر دفاعی خوبی در برابر استرس های شغلی باشد.

جمعه 14 سپتامبر 2012 - 24 شهریور 1391
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : ساغر
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان

علت بوجود آمدن بیماری ام اس چیست