امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دفترچه هایی که فقط برای نسخه نویسی کارایی دارد
#1

سلامت نیوز : امسال تعرفه های درمانی بخش خصوصی با ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش نسبت به سال قبل اعلام شد که نکته قابل تامل فاصله زیاد این تعرفه ها با تعرفه های بخش دولتی است، اما بالا بودن این تعرفه ها وقتی نمایان تر می شود که بدانیم برخی از پزشکان و بیمارستان های خصوصی حتی بالاتر از این تعرفه از بیماران دریافت می کنند و برخی از آن ها قراردادی با بیمه ندارند و بیماران در مراجعه به این پزشکان یا بیمارستان ها ناچار به پرداخت تمام هزینه های درمان هستند. یک مسئول در وزارت بهداشت نیز با تایید این موضوع، آن را ناشی از تعامل نامناسب بیمه ها با مراکز درمانی و پزشکان ذکر و رفع همه این مشکلات را به اجرای طرح پزشک خانواده موکول می کند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از خراسان ؛ در حالی که این سوال وجود دارد که اگر بیمه ها با مراکز درمانی و پزشکان در پرداخت مطالبات تعامل مناسبی ندارند بیماران چرا باید تاوان این مشکلات را بدهند و آیا وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت مردم و ناظر بر عملکرد حوزه سلامت نمی تواند با این پدیده آزاردهنده مقابله کند.در بسیاری از بیمارستان ها و مراکز درمانی بخش خصوصی و مطب پزشکان متخصص و فوق تخصص به دلیل نداشتن قرارداد با بیمه بیماران ناچار به تحمل هزینه های کمرشکن درمان هستند. کافی است گشت و گذاری کوتاه در شهر داشت و به مطب چند پزشک متخصص و فوق تخصص مراجعه کرد یا هنگام گذر از بیمارستانی خصوصی سری هم به بخش اورژانس چند بیمارستان خصوصی در تهران زد تا از اوضاع و احوال هزینه های درمان در پایتخت آگاه شد. هزینه هایی که در بسیاری از موارد به دلیل استقبال نکردن پزشکان و بیمارستان های خصوصی برای عقد قرارداد با بیمه های پایه از جیب مردم پرداخت می شود. تمایل نداشتن پزشکان متخصص، بیمارستان های خصوصی و حتی درمانگاه های بخش خصوصی برای عقد قرارداد با بیمه خود جای بحث دارد علاوه بر این که نتایج حاصل از بررسی چندین مطب پزشک در تهران حاکی از دریافت مبالغی به مراتب بالاتر از تعرفه اعلام شده توسط وزارت بهداشت است.

- ساعت از نیمه شب گذشته است که آرامش حاکم بر اورژانس بیمارستان «کودکان تهران» با صدای گریه و شیون چندین کودک و نوزاد به هیاهو تبدیل می شود. پدر و مادر، کودک یک ساله شان را که تب شدید دارد برای معاینه و درمان به این بیمارستان آورده اند. پدر البته بیمه تامین اجتماعی است و هنگام پذیرش کودک دفترچه درمانی اش را روی پیشخوان پذیرش می گذارد.مسئول پذیرش بیمارستان دفترچه درمان را پس می زند و می گوید: این بیمارستان با بیمه تامین اجتماعی قرارداد ندارد و باید ویزیت آزاد پرداخت کنید؛ البته دفترچه بیمه یک فایده دارد و آن هم نوشتن نسخه و دریافت دارو با دفترچه بیمه تامین اجتماعی است که پزشک متخصص با لطف بسیار داروها را در آن می نویسد.

- یکی از بیمارستان های حوالی غرب تهران نیز وضعیت مشابهی دارد. بیمارستان «پیامبران» واقع در خیابان اباذر نیز مانند بسیاری از بیمارستان های خصوصی از پذیرش بیماران دارای دفترچه بیمه خدمات درمانی و تامین اجتماعی معذور است و هزینه ها را به صورت آزاد دریافت می کند. هزینه های سرسام آوری که به گفته همراه یکی از بیماران برای یک درد کلیه بیش از ۲۰۰ هزار تومان است.

از بیمارستان های خصوصی که بگذریم برخی مطب های پزشکان متخصص و فوق تخصص نیز وضعیت مشابهی دارند. -حوالی بولوار میرداماد تهران مطب دکتر محمد... متخصص قلب و عروق. برای ویزیت مراجعه می کنم و در همان ابتدای کار می پرسم آقای دکتر برای ویزیت دفترچه بیمه هم قبول می کنند یا خیر؟ پاسخ آقای منشی منفی است و باید برای ویزیت شدن توسط دکتر وقت قبلی گرفت و هفته آینده مراجعه کرد. طبق تعرفه های اعلامی توسط وزارت بهداشت ویزیت پزشک متخصص در سال جاری ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان است که متأسفانه این پزشک متخصص مبلغی بالاتر از تعرفه مشخص شده را دریافت می کند.

- حوالی خیابان شهید مطهری مطب دکتر مجید...، متخصص مغز و اعصاب است. این پزشک متخصص نیز با بیمه های پایه قرارداد ندارد و در صورت دارا بودن دفترچه درمان تنها می توانید درخواست کنید داروهایتان را در آن بنویسد. نکته ای که منشی دکتر بر آن تأکید دارد!!این پزشک متخصص البته مبلغی بالاتر از تعرفه دریافت نمی کند و همان مبلغ ۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان را از بیماران مطالبه می کند.

-همان حوالی، کلینیک پوست و موی... توجهم را جلب می کند. کلینیکی که در آن تعدادی متخصص پوست و مو دور هم جمع شده اند و تنها با داشتن وقت قبلی بیماران را ویزیت می کنند.

نام یکی از پزشکان را به صورت تصادفی به منشی می گویم تا برای چند روز آینده برایم وقت بگذارد. آقای دکتر... متخصص پوست و مو که البته ویزیتی بالاتر از تعرفه های مصوب دریافت می کند. ویزیت این دکتر متخصص ۲۰ هزار تومان است و البته دفترچه بیمه نیز قبول نمی کند.

- دکتر... متخصص ریه هم مانند دیگر همکارانش علاقه ای به همکاری با بیمه ها ندارد و خود با کمی افزایش تعرفه به جای پانزده هزار و ۵۰۰ تومان مبلغ ۲۰ هزار تومان را از بیماران به عنوان حق ویزیت دریافت می کند.

یک مسئول در وزارت بهداشت: بخش خصوصی تمایلی به قرارداد با بیمه ندارد

دکتر محقق معاونت اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در گفت و گو با خراسان و شنیدن وضعیت بیمارستان های خصوصی و مطب پزشکان متخصص برای پذیرش دفترچه های بیمه، ضمن تأیید موارد فوق اظهار داشت: متأسفانه بیمارستان های خصوصی و پزشکان متخصص و فوق تخصص به علت تعامل نامناسب بیمه ها در بحث پرداخت هزینه ها تمایلی برای عقد قرارداد با بیمه های پایه ندارند. وی تصریح کرد: نه به عنوان یک مسئول در وزارت بهداشت بلکه به عنوان یک پزشک تعامل بیمه های پایه با پزشکان را خوب ارزیابی نمی کنم و به همین دلیل هم پزشکان رغبتی به همکاری با بیمه ها از خود نشان نمی دهند.

این در حالی است که بیماران در این میان ناچار به تحمل هزینه های کمرشکن درمانی هستند و دود این اختلاف ها به چشم آن ها می رود.این مقام مسئول در وزارت بهداشت تأکید کرد: طبق قوانین موجود هیچ پزشک و بیمارستان خصوصی را نمی توان مجبور به عقد قرارداد با بیمه ها کرد و قرارداد بستن با بیمه های پایه جزو اختیارات پزشکان و بیمارستان های خصوصی است. البته نباید از تعامل نامناسب بیمه ها با بیمارستان های خصوصی و پزشکان نیز غافل شد چرا که اگر تعامل دو طرفه ای بین پزشک و بیمه ها وجود داشته باشد بسیاری از مشکلات قابل حل است و پزشکان و بیمارستان های خصوصی نیز برای همکاری با بیمه های پایه رغبت نشان خواهند داد.

وی اظهار امیدواری کرد، با اجرای طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در کشور بسیاری از مشکلات و معضلات نظام سلامت برطرف شود و پس از آن بیمارانی که هزینه ای را نیز برای بیمه پایه و دفترچه درمان خود پرداخت کرده اند مجبور به پرداخت هزینه های درمان به صورت آزاد نشوند.وی به ماده ۳ دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت در تعیین و ابلاغ تعرفه های بخش خصوصی نیز اشاره کرد و گفت: طبق این ماده سازمان های بیمه گر موظف به پرداخت معادل ۹۰ درصد تعرفه های دولتی خدمات تشخیصی و درمانی در بخش بستری و معادل ۷۰ درصد از تعرفه های دولتی خدمات تشخیصی و درمانی در بخش سرپایی از بخش خصوصی هستند. این ماده تنها برای پزشکان و بیمارستان های طرف قرارداد با بیمه های پایه صدق می کند.


 تشکر شده توسط : ارزو , mahdiye1989 , leili-asmaneh
#2
سردرگمی بیماران در مطب پزشکان

منبع -۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 17 May 2014

تاخیرهای تقریبا طولانی مدت در اعلام تعرفه های خدمات درمانی، باعث شده تا دو سه ماه ابتدایی سال جدید، شاهد سردرگمی بیماران در هنگام مراجعه به مطب ها، آزمایشگاهها، کلینیک ها و... باشیم. این در حالی است که وزیر بهداشت روز گذشته عنوان داشته که تعرفه های سال 93 بزودی اعلام خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سال جدید که از راه می رسد قیمتها به یکباره تغییر می کنند و این تنها شامل اقلام خوراکی و... نیست بلکه این تغییر نرخها را در مراجعات به مراکز درمانی، کلینیک ها، مطب ها، آزمایشگاهها و مراکز رادیولوژی و... شاهد هستیم.

تاخیرهای چند ماهه در اعلام تعرفه ها

بر اساس عرف معمول، تعیین تعرفه های جدید خدمات درمانی در بخشهای دولتی و خصوصی، همواره با تاخیر دو سه ماهه و حتی 4 ماهه نیز همراه بوده است و همین مسئله تاثیر زیادی در افزایش نرخ خدمات پزشکی و درمانی دارد. بطوریکه وقتی به یک مطب پزشک عمومی در پایین شهر مراجعه می کنی، نرخ ویزیت آن پزشک با پزشک عمومی که در مرکز شهر و یا شمال شهر مطب دارد، فرق می کند.

در حال حاضر نرخ ویزیت پزشک عمومی بین 5 تا 8 هزار تومان و بعضا برخی از مطب ها تا 12 هزار تومان حق ویزیت پزشک عمومی می گیرند. همین وضعیت نیز برای سایر رشته های پزشکی، به خصوص متخصصان داخلی، فوق تخصص و... نیز وجود دارد. بطوریکه نرخ ویزیت یک متخصص داخلی در یک مطب 20 هزار تومان و در مطب دیگر 17 هزار تومان و جای دیگری همان متخصص داخلی، 25 هزار تومان می گیرد. در حالی که هر سه آنها، متخصص داخلی هستند اما با این تفاوت که مطب آنها در سه نقطه مختلف شهر قرار دارد و بر اساس نیاز منطقه و مراجعات افراد از اقشار مختلف، این نرخ ویزیت ها تعیین می شود.

نرخ ویزیت ها از 83 تا 92

این در حالی است که نرخ ویزیت پزشکان عمومی در بخش دولتی در سال 1383، هزار و صد تومان بوده است که در سال‌جاری به 5500 رسیده است. همچنین ویزیت پزشکان عمومی در بخش خصوصی در سال 1383، هزار و 440 تومان بوده است که امسال به 11 هزار و 500 تومان رسیده است. افزایش 400 تا 700 درصدی تعرفه‌های درمانی پزشکان عمومی از سال 83 تا امروز در حالی است که میزان افزایش تعرفه‌های پزشکان متخصص، فوق متخصص و روانپزشکان نیز با افزایش بسیار زیادی همراه بوده است. بطوریکه تعرفه‌های پزشکان متخصص در بخش دولتی از سال 83 تا امروز 300 درصد و در بخش خصوصی 457‌ درصد، تعرفه پزشکان فوق‌ تخصص در بخش دولتی از سال 83 تا امروز 280 درصد و در بخش خصوصی 601‌ درصد و همچنین تعرفه روانپزشکان در بخش دولتی از سال 83 تا امروز در بخش دولتی 436‌ درصد و در بخش خصوصی 691‌ درصد افزایش داشته است. در مجموع تعرفه پزشکان عمومی در بخش دولتی و خصوصی از سال 83 تا 92، 550‌ درصد، متخصص 757 درصد، فوق تخصص 881‌ درصد و روانپزشکان 1126درصد افزایش یافته است.

واکنش وزیر بهداشت به تعرفه های خصوصی

دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت در پاسخ به این سئوال که وضعیت تعرفه های خدمات درمانی در سال 93 چگونه خواهد بود، عنوان داشته که حمایت بیمه ها در افزایش تعرفه‌ های دولتی قابل توجه است. بطوریکه حمایت بیمه‌ ها در این بخش 44 درصد افزایش یافته است.

وی در خصوص رشد تعرفه‌ های بخش خصوصی نیز عنوان داشته که با توجه به لجام‌گسیختگی تعرفه‌ها در این بخش، انتظار آن بود که عقب‌ماندگی‌ها در این زمینه طی 4 سال اصلاح شود. بر اساس توافقی که با شاغلان بخش خصوصی داریم مقرر شده که طی دو سه سال آینده در این بخش نیز به تعرفه‌های واقعی برسیم اما تعرفه‌های امسال بخش خصوصی به طور متوسط حدود 25 درصد با سال گذشته تفاوت دارد که این رقم، منطقی است و انتظار آن است همکاران در بخش خصوصی رعایت شرایط موجود را داشته باشند.

وزیر بهداشت به این موضوع نیز اشاره کرده است که با توجه به همراهی هیئت وزیران در تصویب تعرفه‌ های درمانی سال 93، انتظار می رود جامعه پزشکی نیز این تعرفه‌ها را رعایت کنند.

شاید این تاکید وزیر بهداشت برای رفع ابهام از نحوه نظارتها بر نرخهایی باشد که رسما اعلام می شود اما به طور غیر رسمی، اعمال نمی شود و همین مسئله باعث می شود که شاهد آشفته بازار سلامت باشیم و مردم نیز هرگز برای چند هزار تومان حق ویزیت بیشتر، انگیزه ای برای شکایت به مراجع رسمی را ندارند و تنها به گلایه از وضعیت موجود بسنده می کنند. این در حالی است که سازمان نظام پزشکی نیز، تا زمانی که شکایتی از پزشکان نشود، برخوردی با تخلفات صورت نمی دهد.

سردرگمی بیماران از چند نرخی بودن ویزیت ها

در مراجعه به یکی از مطب های خصوصی، ویزیت 45 هزار تومانی خانم روانپزشک، مرا شگفت زده کرد!! با خودم گفتم اگر تنها 10 مراجعه در روز داشته باشد، روزانه 450 هزار تومان درآمد خواهد داشت که این رقم برای یک ماه حداقل 15 میلیون تومان خواهد بود. این در حالی بود که در یکی از محلات جنوبی شهر، همان روانپزشک ، وقتی ویزیت 25 هزار تومانی از بیماران خود طلب می کند، با اعتراض و گلایه آنها مواجه می شود.

مواجهه مردم و بیماران با چنین نرخهای متفاوتی در مطب پزشکان و کلینیک ها، باعث شده تا آنها دچار نوعی سردرگمی شوند، بطوریکه به این موضوع شک کنند که پزشکان هم رده با یکدیگر تفاوت داشته و هر کسی ویزیت بیشتری می گیرد، تشخیص بهتری دارد و... در حالی که واقعیت امر اینگونه نبوده و این نرخ ویزیت ها تنها بر اساس شرایط مکانی و سلیقه پزشکان مربوطه تعیین می شوند.

آنچه مسلم است، اگر تعرفه های خدمات درمانی در بخشهای دولتی و خصوصی، تا قبل از آغاز سال جدید تعیین و در آغازین روزهای سال جدید اعلام شوند، قطعا کمتر شاهد چنین نابسامانی هایی در بازار سلامت خواهیم بود. این در حالی است که پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص، به همراه تعرفه های آزمایشگاهی و رادیولوژی، بیشترین مراجعات را دارند و می بایست، نظارت بر تعرفه های این پزشکان نیز دوچندان شود.
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : mahdiye1989 , hessam , نازلی
#3
(2014/05/17, 01:57 PM)nahid نوشته است: سردرگمی بیماران در مطب پزشکان

منبع -۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - 17 May 2014

تاخیرهای تقریبا طولانی مدت در اعلام تعرفه های خدمات درمانی، باعث شده تا دو سه ماه ابتدایی سال جدید، شاهد سردرگمی بیماران در هنگام مراجعه به مطب ها، آزمایشگاهها، کلینیک ها و... باشیم. این در حالی است که وزیر بهداشت روز گذشته عنوان داشته که تعرفه های سال 93 بزودی اعلام خواهند شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سال جدید که از راه می رسد قیمتها به یکباره تغییر می کنند و این تنها شامل اقلام خوراکی و... نیست بلکه این تغییر نرخها را در مراجعات به مراکز درمانی، کلینیک ها، مطب ها، آزمایشگاهها و مراکز رادیولوژی و... شاهد هستیم.

تاخیرهای چند ماهه در اعلام تعرفه ها

بر اساس عرف معمول، تعیین تعرفه های جدید خدمات درمانی در بخشهای دولتی و خصوصی، همواره با تاخیر دو سه ماهه و حتی 4 ماهه نیز همراه بوده است و همین مسئله تاثیر زیادی در افزایش نرخ خدمات پزشکی و درمانی دارد. بطوریکه وقتی به یک مطب پزشک عمومی در پایین شهر مراجعه می کنی، نرخ ویزیت آن پزشک با پزشک عمومی که در مرکز شهر و یا شمال شهر مطب دارد، فرق می کند.

در حال حاضر نرخ ویزیت پزشک عمومی بین 5 تا 8 هزار تومان و بعضا برخی از مطب ها تا 12 هزار تومان حق ویزیت پزشک عمومی می گیرند. همین وضعیت نیز برای سایر رشته های پزشکی، به خصوص متخصصان داخلی، فوق تخصص و... نیز وجود دارد. بطوریکه نرخ ویزیت یک متخصص داخلی در یک مطب 20 هزار تومان و در مطب دیگر 17 هزار تومان و جای دیگری همان متخصص داخلی، 25 هزار تومان می گیرد. در حالی که هر سه آنها، متخصص داخلی هستند اما با این تفاوت که مطب آنها در سه نقطه مختلف شهر قرار دارد و بر اساس نیاز منطقه و مراجعات افراد از اقشار مختلف، این نرخ ویزیت ها تعیین می شود.

نرخ ویزیت ها از 83 تا 92

این در حالی است که نرخ ویزیت پزشکان عمومی در بخش دولتی در سال 1383، هزار و صد تومان بوده است که در سال‌جاری به 5500 رسیده است. همچنین ویزیت پزشکان عمومی در بخش خصوصی در سال 1383، هزار و 440 تومان بوده است که امسال به 11 هزار و 500 تومان رسیده است. افزایش 400 تا 700 درصدی تعرفه‌های درمانی پزشکان عمومی از سال 83 تا امروز در حالی است که میزان افزایش تعرفه‌های پزشکان متخصص، فوق متخصص و روانپزشکان نیز با افزایش بسیار زیادی همراه بوده است. بطوریکه تعرفه‌های پزشکان متخصص در بخش دولتی از سال 83 تا امروز 300 درصد و در بخش خصوصی 457‌ درصد، تعرفه پزشکان فوق‌ تخصص در بخش دولتی از سال 83 تا امروز 280 درصد و در بخش خصوصی 601‌ درصد و همچنین تعرفه روانپزشکان در بخش دولتی از سال 83 تا امروز در بخش دولتی 436‌ درصد و در بخش خصوصی 691‌ درصد افزایش داشته است. در مجموع تعرفه پزشکان عمومی در بخش دولتی و خصوصی از سال 83 تا 92، 550‌ درصد، متخصص 757 درصد، فوق تخصص 881‌ درصد و روانپزشکان 1126درصد افزایش یافته است.

واکنش وزیر بهداشت به تعرفه های خصوصی

دکتر سید حسن هاشمی وزیر بهداشت در پاسخ به این سئوال که وضعیت تعرفه های خدمات درمانی در سال 93 چگونه خواهد بود، عنوان داشته که حمایت بیمه ها در افزایش تعرفه‌ های دولتی قابل توجه است. بطوریکه حمایت بیمه‌ ها در این بخش 44 درصد افزایش یافته است.

وی در خصوص رشد تعرفه‌ های بخش خصوصی نیز عنوان داشته که با توجه به لجام‌گسیختگی تعرفه‌ها در این بخش، انتظار آن بود که عقب‌ماندگی‌ها در این زمینه طی 4 سال اصلاح شود. بر اساس توافقی که با شاغلان بخش خصوصی داریم مقرر شده که طی دو سه سال آینده در این بخش نیز به تعرفه‌های واقعی برسیم اما تعرفه‌های امسال بخش خصوصی به طور متوسط حدود 25 درصد با سال گذشته تفاوت دارد که این رقم، منطقی است و انتظار آن است همکاران در بخش خصوصی رعایت شرایط موجود را داشته باشند.

وزیر بهداشت به این موضوع نیز اشاره کرده است که با توجه به همراهی هیئت وزیران در تصویب تعرفه‌ های درمانی سال 93، انتظار می رود جامعه پزشکی نیز این تعرفه‌ها را رعایت کنند.

شاید این تاکید وزیر بهداشت برای رفع ابهام از نحوه نظارتها بر نرخهایی باشد که رسما اعلام می شود اما به طور غیر رسمی، اعمال نمی شود و همین مسئله باعث می شود که شاهد آشفته بازار سلامت باشیم و مردم نیز هرگز برای چند هزار تومان حق ویزیت بیشتر، انگیزه ای برای شکایت به مراجع رسمی را ندارند و تنها به گلایه از وضعیت موجود بسنده می کنند. این در حالی است که سازمان نظام پزشکی نیز، تا زمانی که شکایتی از پزشکان نشود، برخوردی با تخلفات صورت نمی دهد.

سردرگمی بیماران از چند نرخی بودن ویزیت ها

در مراجعه به یکی از مطب های خصوصی، ویزیت 45 هزار تومانی خانم روانپزشک، مرا شگفت زده کرد!! با خودم گفتم اگر تنها 10 مراجعه در روز داشته باشد، روزانه 450 هزار تومان درآمد خواهد داشت که این رقم برای یک ماه حداقل 15 میلیون تومان خواهد بود. این در حالی بود که در یکی از محلات جنوبی شهر، همان روانپزشک ، وقتی ویزیت 25 هزار تومانی از بیماران خود طلب می کند، با اعتراض و گلایه آنها مواجه می شود.

مواجهه مردم و بیماران با چنین نرخهای متفاوتی در مطب پزشکان و کلینیک ها، باعث شده تا آنها دچار نوعی سردرگمی شوند، بطوریکه به این موضوع شک کنند که پزشکان هم رده با یکدیگر تفاوت داشته و هر کسی ویزیت بیشتری می گیرد، تشخیص بهتری دارد و... در حالی که واقعیت امر اینگونه نبوده و این نرخ ویزیت ها تنها بر اساس شرایط مکانی و سلیقه پزشکان مربوطه تعیین می شوند.

آنچه مسلم است، اگر تعرفه های خدمات درمانی در بخشهای دولتی و خصوصی، تا قبل از آغاز سال جدید تعیین و در آغازین روزهای سال جدید اعلام شوند، قطعا کمتر شاهد چنین نابسامانی هایی در بازار سلامت خواهیم بود. این در حالی است که پزشکان عمومی، متخصص و فوق تخصص، به همراه تعرفه های آزمایشگاهی و رادیولوژی، بیشترین مراجعات را دارند و می بایست، نظارت بر تعرفه های این پزشکان نیز دوچندان شود.

45 هزار تومن برا چه مدتی؟وقت 1 ربعه-نیم ساعته ویک ساعته دارن.ضمن این که بیمه پولش رو تنها به مقدار کمی پرداخت می کنه.من آزمایش می خوام بدم دیگه دکتر نمیرم.چون با محاسبه ویزیت دکتر هزینه ام به طور معمول 2 برابر میشه.دارو رو هم دیگه با بیمه نمیگیرم.چون بیمه تنها 20 درصداش رو میده.آزاد گرفتن صرفه اش بهتره.غیر از کوپامر.
این قافله عمر عجب می گذرد
دریاب دمی که با طرب می گذرد
ساقی غم فردای حریفان چه خوری
پیش آر پیاله را که شب می گذرد
#4
جالبه هااااا ..... icon_cry

البته من باب شوخی عرض میکنم :
فقط یه ایرانی میتونه وقتی از مطب دکتر میاد بیرون بشینه حساب کتاب کنه درآمد ماهیانه ی دکتر رو به دست بیاره wink2wink2wink2

در مراجعه به یکی از مطب های خصوصی، ویزیت 45 هزار تومانی خانم روانپزشک، مرا شگفت زده کرد!! با خودم گفتم اگر تنها 10 مراجعه در روز داشته باشد، روزانه 450 هزار تومان درآمد خواهد داشت که این رقم برای یک ماه حداقل 15 میلیون تومان خواهد بود.... Smile (16)
چترها را باید بست
زیر باران باید رفت
فکر را خاطره را زیر باران باید برد
 تشکر شده توسط : silent
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  در مورد اعتبار دفترچه های تامین اجتماعی hessam 3 3,277 2020/09/27, 01:13 PM
آخرین ارسال: glassheart
  دفترچه جدید بیمه سلامت دیگر صادر نمی‌شود nahid 2 3,972 2020/09/18, 11:45 PM
آخرین ارسال: glassheart
  طرح جایگزینی دفترچه‌های بیمه با سیمکارت و بیمه نامه الکترونیک nahid 21 15,064 2020/01/07, 12:44 AM
آخرین ارسال: nahid
  بیمه‌ سلامت برای افراد فاقد پوشش اجباری می‌شود nahid 2 1,812 2019/10/26, 09:02 PM
آخرین ارسال: hessam
  هر پزشک برای ویزیت بیمار چقدر باید وقت بگذارد؟ nahid 15 11,622 2019/09/12, 01:12 PM
آخرین ارسال: nahid
  تضمین شرکت داروسازی سوییسی برای دسترسی ایران به دارو nahid 0 1,839 2018/08/09, 09:40 PM
آخرین ارسال: nahid
  حذف دفترچه بیمه سلامت در نیمه نخست امسال nahid 7 4,173 2018/06/18, 01:09 PM
آخرین ارسال: nahid
  فراموشی برای حافظه مفید است ! nahid 0 1,783 2017/06/23, 10:02 PM
آخرین ارسال: nahid
  اهدای دفترچه به هشت میلیون و یکمین نفر توسط رییس جمهور سلامت نیوز: اهدای دفترچه به hamid_147 1 3,086 2015/01/12, 10:51 PM
آخرین ارسال: helli
Exclamation بحران دارو برای بیماران خاص naazanin 13 9,677 2013/08/01, 07:10 PM
آخرین ارسال: nahid



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
2 مهمان