MFhealth فکر کرده بود قالب نارنجی سایت عوض شده و از شدت نارنجیش کاسته شده ولی نه این همونه که روز اول دیدی .
یه چیزی بگم دقت منو ببینید !
من الان که اومدم تو سایت اولش اصلا متوجه فونت آبی نشدم ، برام نوشته ها مهم بود و داشتم می خوندم یهو رسیدم به تشکر از فونت آبی ! دیدم اِ..... راست میگه ها.... آبی شده !!!
تازه فهمیدم آبی شده ! حالا هی بگین چقد دقیقی !
من کلا اینجوریم ... ظاهر بین نیستم ! آدما رو هم نگاه میکنم ظاهرشونو درست نمی بینم ! باطنشونو هم که طبیعتا نمیبینم ... پس در نتیجه کلا نمیبینم !
من یه پیشنهاد دارم : مدیرا میشه رنگ خودتونو عوض کنین
یه تنوعی بدین دیگه ، نمیشه که همش سبز
یه پیشنهاد دیگه این که فربد رو هم یه رنگی مثل خودتون کنین یا با یه کم تفاوت مثلا اگه سبزین فربدهم سبز پررنگ باشه تا معلوم بشه مدیر و هیئت مدیره تو یه مایه ای هستن !
راستی کی بود گفت دست مریضا !
بابا دست مریزاد !
یه چیزی بگم دقت منو ببینید !
من الان که اومدم تو سایت اولش اصلا متوجه فونت آبی نشدم ، برام نوشته ها مهم بود و داشتم می خوندم یهو رسیدم به تشکر از فونت آبی ! دیدم اِ..... راست میگه ها.... آبی شده !!!
تازه فهمیدم آبی شده ! حالا هی بگین چقد دقیقی !
من کلا اینجوریم ... ظاهر بین نیستم ! آدما رو هم نگاه میکنم ظاهرشونو درست نمی بینم ! باطنشونو هم که طبیعتا نمیبینم ... پس در نتیجه کلا نمیبینم !
من یه پیشنهاد دارم : مدیرا میشه رنگ خودتونو عوض کنین
یه تنوعی بدین دیگه ، نمیشه که همش سبز
یه پیشنهاد دیگه این که فربد رو هم یه رنگی مثل خودتون کنین یا با یه کم تفاوت مثلا اگه سبزین فربدهم سبز پررنگ باشه تا معلوم بشه مدیر و هیئت مدیره تو یه مایه ای هستن !
راستی کی بود گفت دست مریضا !
بابا دست مریزاد !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد