2012/05/27, 08:57 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/27, 08:59 PM، توسط somaye_602000.)
من خودم اصفهانی هستم میدونی رزمینا جان یه چیز جالب ما اصفهانی ها داریم و اون اینه که ماست سر سفره ما حتما هست و اینجا مردم زیاد ماست و خیار میخورن به نظر من این یه نکته است و دیگه اینکه هوای اصفهان آلودگی صنعتی زیاد داره و کلا اصفهانی ها زیاد مسائل را سخت می گیرن 

(2012/05/26, 07:23 PM)احسيني نوشته است: ---------من یه نظر دارم اما بهم نخندید شاید ایرانی ها انفیه بینی را کار زشتی میدونن و از این انجام این کار پرهیز میکنن. با عرض معذرت
راهنمايي احتياج نيست. تمام ارسالهاي قبلي اشاره به يك موضوع دارند و آن بحث گوش و حلق و بيني است. بنابر اين بدنبال اين مسئله باشيد.
ميتوانيد از پزشكان اعزامي سازمان حج و زيارت سوال كنيد.
يا از روحانيون كاروانها بپرسيد. و دنبال اختلاف رفتار ما با خارجيها باشيد.
همانطور كه در سال 1982، 4 تن از محققين امريكايي كشف كردند كه مردم جزيره گرينلند و اسكيموها كمتر در اثر بيماريهاي قلب و عروق مي ميرند در حاليكه ميبايست از همه جاي دنيا آمار بالاتري مرگ و مير قلبي داشته باشند(به جهت نبودن غلات و فيبر و سبزيجات در قطب شمال و بالا بودن كلسترول بد در غذاهاي حيواني مصرفي).
كه دليل آن مصرف ماهيان حاوي اسيد چرب امگا 3 در فصل زمستان بود كه مانع از گرفتگي عروق كرونر قلب ميشد. در اثر همين يافته موفق به دريافت جايزه نوبل شدند./
منتظر نظرات همه دوستان هستيم. از نظر دادن نهراسيد.

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی