2012/07/08, 10:22 PM

عنصر هوا
2.عنصرهوا "نیروهای ذهنی " : قدرت فرکانس مغزی بسیار قوی در گیرنده و فرستنده , دید بسیار قوی , فکر آزاد , هوش و ذهن بسیارقوی .� ( خرداد, مهر, بهمن )

فعلا سکوت را برگزیدیم ............
عنصر تشكيل دهنده ي شما كدومه ؟
|
|||||||||||||||||||||||||||
2012/07/08, 10:22 PM
![]() ![]() ![]() ![]() عنصر هوا 2.عنصرهوا "نیروهای ذهنی " : قدرت فرکانس مغزی بسیار قوی در گیرنده و فرستنده , دید بسیار قوی , فکر آزاد , هوش و ذهن بسیارقوی .� ( خرداد, مهر, بهمن ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فعلا سکوت را برگزیدیم ............
2012/07/08, 10:43 PM
عنصر من خاكه
![]() خاكى هستيم ديگه,چه كنيم ![]()
براى تو
براى چشمهايت.. براى من براى دردهايم.. براى ما اى كاش خدا كارى بكند...
2012/09/04, 04:57 PM
2.عنصرهوا "نیروهای ذهنی " : قدرت فرکانس مغزی بسیار قوی در گیرنده و فرستنده , دید بسیار قوی , فکر آزاد , هوش و ذهن بسیارقوی .� ( خرداد, مهر, بهمن )
![]() ![]() ![]() ![]()
همیشه سختترین نمایش به بهترین بازیگر تعلق داره شاکی سختیهای دنیا نباش شاید تو بهترین بازیگر خدایی....!!!!!!!!!
![]()
2012/09/04, 05:22 PM
عنصر آتش "الهام پذیر" : پر انرژی , پر تحرک , عاشق زندگی
![]() این افراد ظاهر را بیشتر ازباطن دوست دارند ![]() با اين آخری اصلا موافق نيستم!! ![]()
قرار نیست من اونجوری زندگی کنم که دنیا دوست داره ...
خب طبعا قرارم نیست دنیا هم اونجوری بچرخه که من دوست دارم... ![]()
2012/09/05, 03:01 PM
تابلوئه دیگه!!!
فروردینی ها آتیشیَن!!! 1.عنصر آتش "الهام پذیر" : پر انرژی , پر تحرک , عاشق زندگی . این افراد ظاهر را بیشتر ازباطن دوست دارند ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Together we stand
Divided we fall
2012/09/05, 05:05 PM
1.عنصر آتش "الهام پذیر" : پر انرژی , پر تحرک , عاشق زندگی .
این افراد ظاهر را بیشتر ازباطن دوست دارند.� ( فروردین , مرداد , آذر ) هیچم اینجوری نیست من به باطن بیشتر اهمیت میدم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2012/09/05, 05:28 PM
من 4 آبانم
4.عنصر آب "احساسات" : زود رنج و عاطفی , استاد لذت بردن از تمام لحظات , روان و پاک.� � (� تیر , آبان , اسفند )
...
4.عنصر آب "احساسات" : زود رنج و عاطفی , استاد لذت بردن از تمام لحظات , روان و پاک.� � (� تیر , آبان , اسفند ) منم که یه آبانی هستم ![]()
زندگی یک اثر هنریست،نه یک مسئله ی ریاضی...
بهش فکر نکن،ازش لذت ببر...
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |