بچه ها چرا انقدر ناامیدین اخه ؟؟؟
منم 3 ساله یه روز درمیون دارم میزنم
اما از وقتی نگاه میکنم میبینم چقدر ادم هست که حاضرن روزی ده ها امپول بزنن اما مثل ماها زندگی کنن خیلی راحت باهاش کنار اومدم
گاهی بعضی وقتها مشکلات دیگه داریم و روز امپول و زمان امپولمون هست ربطش میدیم به امپول
اما تورو خدا فقط یه لحظه به خودتون نگاه کنید .... چه فرقی دارید با بقیه ؟؟؟؟؟
وقتی یه امپول کنترل کننده ی حمله است و شما با فکر بد و ناامید بخواین بهش نگاه کنید هیچ فکرشو کردین که اون تاثیر هم ممکنه براتون نذاره ؟؟؟
وای بعضی وقتها یادم که میاد که فکر میکردم چرا ؟ تا کی ؟ برای چی ؟ از خودم خجالت میکشم
میدونید چرا ؟؟؟
چون اصلا تاثیری نداره توی زندگیمون
حالا من یه شب درمیون هم امپول بزنم چه فرقی دارم با بقیه
مثل همه و از خیلی ها بهتر میتونیم زندگی کنیم البته اگر دست از سر خودمون بر داریم و انقدر به بخاطر یه اسم ام اس که بزرگش کردیم به خودمون گیر ندیم وزندگی رو برای خودمون و اطرافیانمون زهر نکنیم
درست فکر کنیم تا بهتر زندگی کنیم

منم 3 ساله یه روز درمیون دارم میزنم
اما از وقتی نگاه میکنم میبینم چقدر ادم هست که حاضرن روزی ده ها امپول بزنن اما مثل ماها زندگی کنن خیلی راحت باهاش کنار اومدم
گاهی بعضی وقتها مشکلات دیگه داریم و روز امپول و زمان امپولمون هست ربطش میدیم به امپول
اما تورو خدا فقط یه لحظه به خودتون نگاه کنید .... چه فرقی دارید با بقیه ؟؟؟؟؟
وقتی یه امپول کنترل کننده ی حمله است و شما با فکر بد و ناامید بخواین بهش نگاه کنید هیچ فکرشو کردین که اون تاثیر هم ممکنه براتون نذاره ؟؟؟
وای بعضی وقتها یادم که میاد که فکر میکردم چرا ؟ تا کی ؟ برای چی ؟ از خودم خجالت میکشم
میدونید چرا ؟؟؟
چون اصلا تاثیری نداره توی زندگیمون
حالا من یه شب درمیون هم امپول بزنم چه فرقی دارم با بقیه
مثل همه و از خیلی ها بهتر میتونیم زندگی کنیم البته اگر دست از سر خودمون بر داریم و انقدر به بخاطر یه اسم ام اس که بزرگش کردیم به خودمون گیر ندیم وزندگی رو برای خودمون و اطرافیانمون زهر نکنیم
درست فکر کنیم تا بهتر زندگی کنیم

If you live to be a hundred
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live
.without you
I want to live to be
,a hundred minus one day
so I never have to live