امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ام اس به يکي از عوامل اصلي بستري تبديل شده اس
#1
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۱
بررسي ها نشان مي دهند:
ام اس به يکي از عوامل اصلي بستري تبديل شده است

بررسي ها نشان مي دهند؛ که امروز برخلاف گذشته بيماري ام اس به يکي از عوامل مهم و اصلي بستري در بيمارستان ها و مراکز درماني تبديل شده است.
محمدعلي صحرائيان دانشيار دانشگاه علوم پزشکي تهران و نائب رئيس انجمن ام اس در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: بيماري ام اس بيماري مهم و شايعي است که در آن برخي از اندام هاي بدن به طور غيرطبيعي سفت و خشک مي شود.

وي با بيان اينکه علت ام اس چندان دقيق و مشخص نيست اظهار داشت: عوامل متعددي در خصوص بروز بيماري ام اس مطرح شده است که به نظر مي رسد سطح زندگي و الگوهاي مرتبط با آن، عوامل محيطي و ژنتيکي از جمله مهمترين اين عوامل باشد.

صحرائيان گفت: متاسفانه برخي از بيماري هاي نادر در حال گسترش و شيوع هستند و هر چند که اين روند آهسته است اما ممکن است در آينده شيوع قابل ملاحظه اي بيابند.

وي تصريح کرد: ام اس مي تواند مشکلات و هزينه هاي زيادي را براي فرد مبتلا، خانواده و اطرافيانش، دولت و جامعه برجاي گذارد و هزينه هاي مختلف درماني داشته باشد.

دانشيار دانشگاه علوم پزشکي تهران تاکيد کرد: بررسي ها نشان مي دهند که امروز برخلاف گذشته بيماري ام اس به يکي از عوامل مهم و اصلي بستري در بيمارستان ها و مراکز درماني تبديل شده است.

صحرائيان با اشاره به اينکه موارد ام اس در سال هاي اخير در اغلب مناطق جهان از جمله ايران افزايش يافته است خاطرنشان کرد: افزايش هزينه هاي درماني براي بيمار و سيستم بهداشتي و درماني افزايش موارد ناتواني به ويژه در بين جوانان و افزايش موارد مرگ و مير و کاهش اثربخشي و کارايي نيروي کار به ويژه در بين افراد جوان از جمله مشکلات و عوارض ناشي از افزايش موارد ام اس است.

شيوع ام اس در ا فراد 20 تا 40 سال بيشتر از ساير گروه هاي سني است

نائب رئيس انجمن ام اس در ادامه گفت: بيماري ام اس تقريبا در تمام سنين ديده مي شود و در واقع گروه هاي سني مختلف مي توانند به نوعي درگير اين بيماري شوند.

وي با اشاره به اينکه جوانان بيش از ديگران دچار بيماري ام اس و ناتواني هاي آن مي شوند تاکيد کرد: برطبق بررسي هاي انجام شده شيوع ام اس در افراد 20 تا 40 سال بيشتر از ساير گروه هاي سني است.

صحرائيان با بيان اينکه خانم ها در مقايسه با مردان بيشتر دچار ام اس مي شوند يادآور شد: برطبق آمارها و شواهد موجود زنان حدود 3 برابر بيشتر از مردان به بيماري ام اس مبتلا مي شوند.

وي در پايان خاطرنشان کرد: البته عوارض و ناتواني هاي ناشي از ام اس هم در زنان و هم در مران ديده مي شود که شدت اين عوارض و ناتواني ها با توجه به درجه و نوع بيماري مي تواند بسيار متفاوت باشد.
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

#2
متاسفانه درصدابتلا به ام اس درجامعه بسیارزیادشده است.اما کاش پزشکان زود تشخیص دهندتا بیمار دچار ضایعات غیرقابل جبران نشود.
دردوعالم جلال ما زهراست/رمزتغییرحال ما زهراست/عیدبافاطمیه می آیدذکرتحویل سال مازهراست
السلام علیک ایتهاالصدیقه الشهیده

 تشکر شده توسط : paeazan , edarzi , mehdi4888
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان