2010/02/16, 12:36 AM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2010/02/16, 01:13 AM، توسط saffari_mo.)
(2010/02/16, 12:29 AM)hamid_xever نوشته است:محمد جان ضمن خوش امد گويي به شما ، از شما درخواست ميشود كه اكيدا لينك سايت ديگر را قرار ندهيد . ميتوانيد مطلب مورد نظرتان را نوشته و در پايان منبع را ذكر نماييد .
شاید درستش این بود که من قوانین سایت را کامل می خواندم و شاید هم درستترش این باشد که بدانم چرا؟

ولی مادامی که این قانون سایت باشد می پذیرم و از شما متشکرم که تدکر دادید.

«سینووكس»مشابه بیوژنریك داروی«اونكس»با كیفیت و اثربخشی كاملا مشابه است
تیم پژوهشگران ایرانی تولیدكننده داروی اینترفرون بتای انسانی (سینووكس) تاكید كردند: داروی «سینووكس» تولید شده در كشور نمونه «بیوژنریك» داروی وارداتی «اونكس» است و از لحاظ ضوابط معتبرترین موسسات دارویی جهان و همچنین مطالعات بالینی انجام شده در كشور، دارای ویژگیها و اثراتی كاملا مشابه داروی وارداتی است كه سالها در درمان بیماری ام.اس. استفاده میشود.
محققان شركت سیناژن پس از پنج سال مطالعه و تحقیق در همكاری با محققان یك موسسه تحقیقاتی آلمانی به نام فرانهوفر موفق به تولید دارویی با ماده موثره اینترفرون بتا-1آ شدهاند كه تولید آن تا پیش از این در انحصار دو كشور آمریكا و سوییس بوده است.
این دارو كه به صورت آمپول با پودر لیوفلیزه عرضه میشود در درمان مبتلایان به MS كاربرد دارد.
به گفته محققان شركت سیناژن داروی «سینووكس» كه به دلیل این موفقیت چشمگیر علمی، «جایزه زیستفنآوری سال 85» را نیز دریافت كردند، از لحاظ ویژگیهای دارویی با داروی اینترفرون بتا وارداتی موسوم به «اونكس» مطابقت داشته و نمونه Biogeneric یا Biosimilar آن تلقی میشود كه به مفهوم كیفیت و اثربخشی مشابه با نمونه خارجی است.
امیدوارم بعدها در مورد داروهای بیوسیمیلار هم بیشتر بتوانم بنویسم .
عرضه این دارو با قیمتی ارزانتر از نمونه وارداتی از مهرماه 85 با مجوز رسمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی كه پس از مطالعات و بررسیهای گسترده درباره كیفیت و ایمنی این دارو صادر شده، آغاز و تلاشهایی نیز برای صادرات این دارو به خارج كشور نیز در جریان است، با این حال به دلیل تازگی این دارو و عدم آشنایی پزشكان و بیماران با این دارو هنوز تردیدهایی درباره اثربخشی این دارو در برخی پزشكان و مصرفكنندگان دارو كه سالهاست به داروی وارداتی خو كردهاند وجود داشت كه به زعم تولیدكنندگان دارو، تلاش برخی افراد را نیز كه با تولید این دارو در كشور و شكسته شدن انحصار داروی «اونكس»، منافع ناشی از بازار 50 میلیون دلاری واردات این دارو به كشور را در خطر جدی میبینند نباید در دامن زدن به شبهات درباره اثربخشی داروی ایرانی از نظر دور داشت.
تولید داروهایی که از تکنولوژی مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی بهره میبرند بسیار سخت و در عین حال با نظارت بسیار جدی و سخت گیرانه وزارت بهداشت صورت می گیرد، این در حالیست که این سخت گیریها اصلا در مورد داروهای وارداتی صورت نمی پذیرد و به صرف داشتن برند معروف و یا تولید شده در یک کشور صاحب نام اجازه ورود به کشور را پیدا می کنند.
به هر حال نمی توان منکر فاصله کیفی داروهای ایرانی با خارجی شد ولی به توجه به ماده موثره داروهای بیولوژیک که در موجود زنده تولید می شوند اختلاف معنی داری میان مواد موثره دارویی میان داروهای بیولوژیک ساخت داخل و خارج وجود ندارد زیرا سلول هامستر چینی که این پروتئینها را تولید می کند همان سلولی است که در آمریکا و در شرکت بیوژن بکار میرود.

با همت و امید، ناتوانی خاطره ای بیش نخواهد بود.
