2011/11/15, 11:08 AM
آره خوب من اون روز اول دنبال تو می گشتم دم حرم هی از همه می پرسیدم مهرشین کو ؟ میگفتن چرا ؟؟؟؟؟؟؟ می گفتم می خوام ببینم چطوری حجاب می گیره
بعدشم که اینقدر منتظر شدم تا اومدی پایین از اتاقت ، طفلی آقای همسر که کلی زحمتش دادم
بهشون گفتم چقدر چهرتون آشناست ؟
جالبه همه اونجا گفتن آره ه ه ه ه ه ه همه بهشون گفتیم چهرتون آشناست
احتمالا مشهور هستن ایشون مهرشین جان خبر نداری
بعدش هم که آمدی انجمن دوست داشتم همش پیشت باشم ولی نمیشد دیگه
خیلی زود گذشت روزهایی که اونهمه منتظرش بودیم. هم من هم بقیه دوستان مشهد. خیلی دلم می خواست هزار سال پیش هم باشیم ولی چه میشه کرد ؟
خاطرات روزهای زندگی واسه آدم فقط می مونه حالا چه خوب و چه بد.
خوشحالم که به همه خوش گذشته آرزو داشتم بهترین دیدار باشه واسه دوستان، اینجا خداروشکر حالا نه بهترینش ولی دیدار شیرینی بوده
کاش بشه از این فرصت ها بازم پیش بیاد دوستان با هم باشن و از لحظه ها خوب استفاده کنن.
دلم واسه همتون تنگ شده ، آرزو می کنم تا اگر بازم قسمت شد بیایید اینجا همگی تون با دل شاد و پر از خوشبختی و سلامتی بیایید که بزرگ ترین آرزوی قلبی من همینه واسه همه ی دوستان خوبم
همتون را دوست می دارم اندازه همه ی آسمون ها
بعدشم که اینقدر منتظر شدم تا اومدی پایین از اتاقت ، طفلی آقای همسر که کلی زحمتش دادم
بهشون گفتم چقدر چهرتون آشناست ؟
جالبه همه اونجا گفتن آره ه ه ه ه ه ه همه بهشون گفتیم چهرتون آشناست
احتمالا مشهور هستن ایشون مهرشین جان خبر نداری
بعدش هم که آمدی انجمن دوست داشتم همش پیشت باشم ولی نمیشد دیگه
خیلی زود گذشت روزهایی که اونهمه منتظرش بودیم. هم من هم بقیه دوستان مشهد. خیلی دلم می خواست هزار سال پیش هم باشیم ولی چه میشه کرد ؟
خاطرات روزهای زندگی واسه آدم فقط می مونه حالا چه خوب و چه بد.
خوشحالم که به همه خوش گذشته آرزو داشتم بهترین دیدار باشه واسه دوستان، اینجا خداروشکر حالا نه بهترینش ولی دیدار شیرینی بوده
کاش بشه از این فرصت ها بازم پیش بیاد دوستان با هم باشن و از لحظه ها خوب استفاده کنن.
دلم واسه همتون تنگ شده ، آرزو می کنم تا اگر بازم قسمت شد بیایید اینجا همگی تون با دل شاد و پر از خوشبختی و سلامتی بیایید که بزرگ ترین آرزوی قلبی من همینه واسه همه ی دوستان خوبم
همتون را دوست می دارم اندازه همه ی آسمون ها
Free chees is found on the mousetrap
To catch anything you want you must pay it's worth
To catch anything you want you must pay it's worth