2011/10/03, 12:48 AM
(2011/10/02, 08:21 PM)Ali 324 نوشته است: شما رو به خدا تاریخ را قطعی کنید !!
من امروز می خواستم بلیط اوکی کنم !!
واقعا اشکال از کجاست؟؟ خداییش انگار توی ایران زمان و ان تایم بودن زیاد مهم نیست !!! بخاطر همینه که ما جهان سوم موندیم !!!
بله !! من قبول دارم هماهنگی و انجام امور اجرایی کار های گروهی زحمت زیادی داره !! من دست تک تک زحمت کشان این مجموعه را از راه دور می بوسم !! (البته با رعایت ضوابط شرعی )
ما از مدیران انتظار خوش قولی داریم !! ان شا الله موفق باشند در بهتر اجرا شدن کارها
(2011/10/02, 09:46 PM)Ali 324 نوشته است: ممنون از جواب تون !!
من منظورم این بود که خودم جداگانه بیام مشهد و مثل بچه های انجمن ام اس مشهد توی دیدار ها حضور داشته باشم همین !!
یعنی نمیشه ؟؟؟
قابل توجه شما دوست عزیز :
شما می تونید هروقت دلتون خواست مشهد بروید ولی اگر می خواهید حضورتون با ما در مشهد باشد ، پس اجازه بدید هروقت به صورت رسمی اعلام شد اقدام کنید و این مشکل شماست که می خواهید بصورت انفرادی بیایید.
لازم بذکر است که ما به هیچ وجه ضمانت اینکه شما بتونید در هتل محل اسکان ما حضور داشته باشید را بعهده نمی گیریم و خود شما باید تمام هماهنگی ها رو انجام بدید و امکان دارد محل اسکان ما جای خالی نداشته باشد.
و در مورد اینکه حقیقت رو بگیم یا دروغ بگیم ، ما نیاز به دروغ نداریم که بخواهیم از آن استفاده کنیم ، قصدمان این هست که تاریخ نهایی رو با تور روشن کنیم و آنوقت در سایت اعلام کنیم.
و مهم ترین دلیلی که باعث شد سفر با تاخیر مواجه بشه ، عدم واریز وجه در تاریخ مقرر توسط مسافران بجز 6 نفر ، که دوباره جا داره در اینجا از اونها تشکرکنیم.
|| آخرین اخبار سفر مشهد ||