سلام سلام سلام
خيلي خوش گذشت خيلي عالي بود من هنوز يه كمي انرژي واسم مونده كسي نميخواد؟ :35::35:
علي عزيزم ديگه اين حرف و نزن چه ربطي داره قربونت برم تاب چيه بجاش يه كاري كردي كه هيچكي نميتونه عزيزم مرسي كه امدي و پيشم بودي حيف شد كه بيشتر كتك نخوردي تقصير خود حميد بود سرويس بهداشتي نه تو
از آقاي راننده تشكر ميكنم كه يك ساعت زودتر از موعد رسوندمون
از ليدر كه آخرش خيلي خودموني شده بود
حامد جان واقعا ممنون مديريتت عالي همه چيز رو برنامه يه كاسه آش طلبم ببخشيد تو قايق اذيتتون كردم هزار تومن منو دادي يا نه بالاخره
بازم مرسي كارت عالي بود
پريا جونم ممنون از اب معدنيت و خودت كه اين همه دوست دارم مرسي كه اينهمه هندونه تحويلم دادي ديروز
مرتضي مرسي كه امدي ممنون از هديهاي قشنگت خيلي خيلي شرمندم كردي خيلي غصه خوردم كه حالت بد شد برگشتن جات خيلي خالي بود امروز ساعت 8 يادت نره
سينا مرسي كه تو هم امدي
اقا مهدي قنادي رضا كجا بود اخرش هم نفهميدم مرسي كه هانيه رو اوردي خوشحالم كه اينهمه سرحال شدي ارزوي خوشبختي دارم واستون
هانيه جون خنده هات رو خيلي دوست داشتم چون خيلي صميمي بود
اقا مجتبي و زهرا جون خيلي ممنون كه امديد مرسي واسه خوراكياتون زهرا جون خيلي سعي كردم باهاتون قاطي شدم به خدا
آقا حميد من با شما خداحافظي كردم ولي
مهسا جون با تو بودن كه حرف نداره فقط منو دوست داشته باش
سحر عزيزم مثل كف دست مرسي كه امدي عزيزم اونا كه كتك نبود دلتنگي بود
حميد جان وقتي خسته اي يكمي بي احساس ميشي همشيه خانمها مقدمن حتي واسه سرويس بهداشتي مرسي كه پشت سر من زيادي حرف نزده بودي و اش ما رو اوردي
سعيده عزيزم خيلي خوشگل شده بودي اين شالت رو هميشه بپوش
شهرزاد قيافت خيلي مهربون بود چقدر ساكت شدي تو عزيزم
مريم جونننننن خيلي زحمت كشيدي رسونديمون مرسي كه اينهمه شاد بودي ديروز
بهااااااااااااااار بهاااااااااااااااار بهااااااااااااااااااااااار
خيلي خيلي زحمت كشيده بودي عزيزم دوست داشتم با دينت چند برابر هم شد مرسي كه امدي به افسانه جون هم سلام برسون بگو من كه ميدونم فاميليش ميرزا قاسمي بود خيلي طف كرده بود كه امد عزيزم كلي دلهره داشتم كه تو برسي خونه واقعا يادت نمياد با من حرف زدي؟
آقا ميرعلي چقدر ساكت بوديد شما مرسي كه امدي
از اينكه همه زود به زود به توافق ميرسيديد كمال تشكر رو دارم :35::35::35:
بچه خيلي ممنون همتون و دوست دارم هر بدي از من ديديت ببخشيد يه بار ديگه از كسايي كه از راه دور امدند تشكر ميكنم حسابي
اون تابه خيلي باحال بود خدايي
جاي همه اونايي كه نبودند مثل هميشه خالي
خيلي خوش گذشت خيلي عالي بود من هنوز يه كمي انرژي واسم مونده كسي نميخواد؟ :35::35:
علي عزيزم ديگه اين حرف و نزن چه ربطي داره قربونت برم تاب چيه بجاش يه كاري كردي كه هيچكي نميتونه عزيزم مرسي كه امدي و پيشم بودي حيف شد كه بيشتر كتك نخوردي تقصير خود حميد بود سرويس بهداشتي نه تو
از آقاي راننده تشكر ميكنم كه يك ساعت زودتر از موعد رسوندمون
از ليدر كه آخرش خيلي خودموني شده بود
حامد جان واقعا ممنون مديريتت عالي همه چيز رو برنامه يه كاسه آش طلبم ببخشيد تو قايق اذيتتون كردم هزار تومن منو دادي يا نه بالاخره
بازم مرسي كارت عالي بود
پريا جونم ممنون از اب معدنيت و خودت كه اين همه دوست دارم مرسي كه اينهمه هندونه تحويلم دادي ديروز
مرتضي مرسي كه امدي ممنون از هديهاي قشنگت خيلي خيلي شرمندم كردي خيلي غصه خوردم كه حالت بد شد برگشتن جات خيلي خالي بود امروز ساعت 8 يادت نره
سينا مرسي كه تو هم امدي
اقا مهدي قنادي رضا كجا بود اخرش هم نفهميدم مرسي كه هانيه رو اوردي خوشحالم كه اينهمه سرحال شدي ارزوي خوشبختي دارم واستون
هانيه جون خنده هات رو خيلي دوست داشتم چون خيلي صميمي بود
اقا مجتبي و زهرا جون خيلي ممنون كه امديد مرسي واسه خوراكياتون زهرا جون خيلي سعي كردم باهاتون قاطي شدم به خدا
آقا حميد من با شما خداحافظي كردم ولي
مهسا جون با تو بودن كه حرف نداره فقط منو دوست داشته باش
سحر عزيزم مثل كف دست مرسي كه امدي عزيزم اونا كه كتك نبود دلتنگي بود
حميد جان وقتي خسته اي يكمي بي احساس ميشي همشيه خانمها مقدمن حتي واسه سرويس بهداشتي مرسي كه پشت سر من زيادي حرف نزده بودي و اش ما رو اوردي
سعيده عزيزم خيلي خوشگل شده بودي اين شالت رو هميشه بپوش
شهرزاد قيافت خيلي مهربون بود چقدر ساكت شدي تو عزيزم
مريم جونننننن خيلي زحمت كشيدي رسونديمون مرسي كه اينهمه شاد بودي ديروز
بهااااااااااااااار بهاااااااااااااااار بهااااااااااااااااااااااار
خيلي خيلي زحمت كشيده بودي عزيزم دوست داشتم با دينت چند برابر هم شد مرسي كه امدي به افسانه جون هم سلام برسون بگو من كه ميدونم فاميليش ميرزا قاسمي بود خيلي طف كرده بود كه امد عزيزم كلي دلهره داشتم كه تو برسي خونه واقعا يادت نمياد با من حرف زدي؟
آقا ميرعلي چقدر ساكت بوديد شما مرسي كه امدي
از اينكه همه زود به زود به توافق ميرسيديد كمال تشكر رو دارم :35::35::35:
بچه خيلي ممنون همتون و دوست دارم هر بدي از من ديديت ببخشيد يه بار ديگه از كسايي كه از راه دور امدند تشكر ميكنم حسابي
اون تابه خيلي باحال بود خدايي
جاي همه اونايي كه نبودند مثل هميشه خالي
"چقدر ابد زمان اندکی ست برای آنکه به کفایت کنارت باشم...