موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 992
تشکر های دریافت شده :2311 بار در 542 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : دکتر مقدسي
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
خیلی جالبه که هممون انقدر به هم شبیهیم.من هم دوران مدرسه خودمو می کشتم که شاگرد اول بشم هیچی از جوونی کردن نفهمیدم که الان خیلی پشیمونم.
عزیزن فقط ببین برای چی دوداری نمره بالا بگیری? براتایید خودتی تایید گرفتن? اگه تاییدت نکنن چی می شه? تایید خودت کافی نیست? من هم این احساسها رو تجربه کردم که میگم.دلم میخواد کس دیگه ای این اخساسها رو تجربه نکنه.راحع بهش فکر کن.تو ارزشمندتر از اینایی که یه نمره بی ارزش, ارزشتو معلوم کنه.
مرگ و زندگی در قدرت زبان است.
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 943
تشکر های دریافت شده :486 بار در 207 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : شاکری
داروي مورد استفاده :
(2014/01/03, 05:22 PM)لیلی آسمانه نوشته است: خیلی جالبه که هممون انقدر به هم شبیهیم.من هم دوران مدرسه خودمو می کشتم که شاگرد اول بشم هیچی از جوونی کردن نفهمیدم که الان خیلی پشیمونم.
عزیزن فقط ببین برای چی دوداری نمره بالا بگیری? براتایید خودتی تایید گرفتن? اگه تاییدت نکنن چی می شه? تایید خودت کافی نیست? من هم این احساسها رو تجربه کردم که میگم.دلم میخواد کس دیگه ای این اخساسها رو تجربه نکنه.راحع بهش فکر کن.تو ارزشمندتر از اینایی که یه نمره بی ارزش, ارزشتو معلوم کنه.
منم مس شما.دکترام بگیری وقتی سالم نباشی چه فایده پس درس وبی خیال
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
سال تشخيص بيماري : 92
دكتر معالج : ندارم
داروي مورد استفاده :
(2011/11/03, 09:26 PM)Majid نوشته است: اجازه هست منم اینجا یه چیزی بگم ؟!
من ام اس ندارم، ولی وقتی تحت فشار عصبی شدید باشم، دست راستم درد می گیره و بی حس می شه، یه بار هم خیلی خبره وحشتناکی شنیدم که تا چند روز کلاً حس نداشتم، منظورم در این حده که حتی اگه با سوزن می زدم به دستم چیزی حس نمی کردم !
منم همین مشکل رو دارم دست راستم درد شدیدی میگره بعد از فشار روحی، قدیما چون قفسه سینه ام هم درذ داست فکر میکردم مشکل قلبمه ولی قلب که به دست چپه میزنه، یکی به من بگه علت چیه؟؟؟؟ تا بفهمم چطور پیگیریدکنم
تشکر های اهدا شده: 5428
تشکر های دریافت شده :1667 بار در 541 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر نیک سرشت
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ور - اکتوورکو
2014/06/12, 01:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2014/06/12, 01:57 PM، توسط برگ 7.)
به جهان خرم ازآنم که جهان خرم از اوست/ عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :2 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2011/05/26, 02:11 PM)goli61 نوشته است: مصرف کورتون حتما باید تحت نظر پزشک باشه.
یه نکته خیلی مهم هم اینه که در مواقعی که دوزهای بالای کورتون برای درمان نیاز هست ، مثل بروز حمله، استفاده از کورتونهای ضعیف و با دوز پایین نه تنها موثر نیست بلکه باعث باقی موندن علایم ، تخریب رشته های عصبی ، ادامه روند التهاب و حتی تشدید علایم میشه.
مطمئنا در محل زندگی شما پزشکان متخصص نورولوژی هستن و شما میتونید با ارایه مدارک پزشکیتون به اونها ، و انجام معاینات لازم روند درمانتون رو در همون کشور پیگیری و در صورت لزوم پالس کورتون دریافت کنید.
براتون آرزوی سلامتی دارم.
من هم بعد از یک استرس شدید مزمن یه بی حسی سه هفته ای از کمر به پایین داشتم که با مصرف پردنیزولون 50 به مدت 2 هفته اوکی نشد.
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :0 بار در 0 پست
سال تشخيص بيماري : 1345
دكتر معالج : ناظمی
داروي مورد استفاده : ام اس ندارم
دارو مصرف نمیکنم
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2018/01/29, 04:27 PM، توسط Mehrdaaaaas.)
سلام دوستان من دوبار وقتی عصبانی شدم دستام کاملا بی حس شد ولی بعد ۱ دقیقه درست شد ،از طرفی پدرم ۲ ساله که ام اس داره ،به نظر شما من باید برم دکتر؟ لطفاً راهنماییم کنید
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
بله. دکتر رفتن که ضرر نداره. اگه فقط از اعصاب هم باشه باز نیاز به راهنمایی و توصیه دکتر داره.
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر های اهدا شده: 2506
تشکر های دریافت شده :2587 بار در 711 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر حمزه لو,دکتر الهام جعفری
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
منم وقتی فشار روحی بهم وارد میشه دچار بی حسی میشم ، تو یکسال گذشته سه دوره 6 تایی دگزا زدم .
واقعا هم تقصیر من نبود
ان کس که دوست داری نیمه دیگر تو نیست !
او تویی ، اما در جای دیگر