ارسالها: 169
موضوعها: 36
تاریخ عضویت: Apr 2010
تشکر های اهدا شده: 1372
تشکر های دریافت شده :1885 بار در 911 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : نمیزارن بنویسیم که!
تزئین غذا ها و انواع سالاد با زیتون زیبایی خاصی را به میز غذا می دهد و این ماده غذایی بسیار مفید است ، ولی لازم است نکته مهمی را در این باره بدانیم.
*زیتون سیاه :*
این زیتون در کشور اسپانیا و ایتالیا به دست می آید و در کشورهای دیگر به علت شرایط خاص آب ، هوا و خاک فقط زیتون سبز پروش پیدا میکند.
به علت زیبایی که زیتون سیاه دارد ، قیمت آن بیشتر از زیتون سبز است . بنابر
این زیتون از کشورهای فوق وارد ایران نمیشود.
و وارد کنندگان به علت قیمت تمام شده بالا ، تمایلی به واردات این محصول ندارند.
در عوض روشی وجود دارد که زیتون سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورد. این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت میپذیرد.
این ماده سمی میباشد و این روش فرآوری مناسب نیست.
ترکیه یکی از کشورهایی است که به این روش زیتون سیاه را تولید میکند.
*برای حفظ سلامتی خود و خانواده از خرید و مصرف زیتون سیاه در هر نوع بسته بندی جداً خودداری نمایید.*
*به علت اهمیت بهداشت تغذیه*
منبع: اینترنت!
گفتی گل گیلاس عمرش از همه کوتاه تر است و با بادی می ریزد.
اما من لحظه ای را به یاد دارم که گل زندگی ام پژمرد با یک حرف،
باد هم نمی وزید...
ارسالها: 160
موضوعها: 15
تاریخ عضویت: Aug 2010
تشکر های اهدا شده: 1484
تشکر های دریافت شده :851 بار در 240 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
محل سکونت : مشهد
چون نوشته بودي زيتون سياه گفتم شايد دونستن اين مطلب بد نباشه
ایران اکونومیست: تمامي زيتونهاي سياه موجود در بازار تقلبي هستند.
ایسنا: يک کارشناس کشاورزي گفت: هم اکنون زيتونهاي سياه تقلبي وارد بازار کشور شده و به طور گسترده نيز در کشور توزيع شده است، اما مصرف اين زيتونها عوارض بسيار وخيم و ناگواري براي سلامتي انسان به دنبال دارد.
کريم مصطفوي اظهار كرد: در کل دنيا دو نوع زيتون سياه وجود دارد. يکي زيتونهايي است که عمدتاً در کشورهاي اسپانيا و ايتاليا توليد ميشود و رقم آنها، زيتون سياه است که تاکنون از اين نوع زيتونها وارد کشور نشده و اين زيتون در کشور وجود ندارد.
وي ادامه داد: نوع ديگر اين زيتونها، زيتون سياهي است که کشورهايي مثل ترکيه و لبنان با خريد زيتون سبز معمولي، آنها را با استفاده از سولفات آهن، فرآوري كرده و در بازارهاي کشور و دنيا توزيع ميكنند.
اين مقام مسئول با بيان اينکه کشور ترکيه از طرق مختلف اين زيتونها را فرآوري ميکند، عنوان کرد: اين فرآوري باعث ميشود که زيتون خام به زيتون سياه تبديل شود كه استفاده از آن از لحاظ سلامتي خطرات عمدهاي براي فرد به همراه دارد.
رييس ايستگاه تحقيقاتي زيتون طارم ادامه داد: فرآوري اين زيتونها به گونهاي انجام ميشود که مردم عادي قادر به تشخيص اصلي يا تقلبي بودن آنها نيستند و تنها افراد متخصص ميتوانند با انجام آزمايشهاي لازم به تقلبي بودن آنها پي ببرند.
اين کارشناس به عوارض استفاده از اين زيتونها اشاره کرد و گفت: مصرف اين نوع زيتونهاي تقلبي، عوارض فراواني در مغز و معده ايجاد ميكند. همچنين به دليل استفاده بيش از حد مواد شيميايي، کليه فرد به صورت کامل از کار ميافتد و فرد در معرض خطرات بيشماري قرار ميگيرد.
مصطفوي بيان کرد: شباهت اين زيتونهاي تقلبي به زيتونهاي اصلي تا اندازهاي است که تشخيص آنها به هيچ وجه ممکن نيست و تنها کارشناسان با حضور در آزمايشگاه و انجام آزمايشهاي لازم ميتوانند اين امر را تشخيص دهند. البته هم اکنون اين زيتونهاي سياه اصلي در کشور وجود ندارد و ميتوان گفت تمامي زيتونهاي موجود در بازار تقلبي هستند.
وي تصريح كرد: وجود زيتون و روغن زيتونهاي تقلبي در بازار، اطمينان از اصلي و سالم بودن اين محصول کشاورزي در هنگام خريد از سوي مردم را ضروري ميسازد.
اين مقام مسئول با بيان آنکه مردم تا از برندها و الصاقهاي نصب شده بر روي ظروف مطمئن نشدهاند، نبايد اين کالا را خريداري کنند، توصيه کرد: از آنجا که انواع مواد شيميايي که رنگ محصولات کشاورزي را تغيير ميدهد، براي سلامتي انسان مضر است، از اين محصولات استفاده نشود.