2013/04/05, 07:23 PM
(2013/04/05, 07:09 PM)nahid نوشته است: پاسخ دکتر صحراییان به پرسشی در این زمینه :چرا ریزش مو را به دارو ربط می دیم؟
یکی از نتایجی که استفاده از این داروها (داروهای ام اس ) دارد ریزش مو است . عوارض ریزش مو را در این بیماران می توان بایک سری ترکیبات روی یا مکمل های ویتامینی کم کرد . ترکیب ویتامینی وجود دارد که هم روی دارد و هم ترکیبات دیگر ویتامین ها از گروه های مختلف را دارد . اینها پنجاه درصد ریزش موی بیماران را کم می کنند . اما ممکن است که ریزش مو قطع نشود. این جزء عوارض دارویی است که متأسفانه در بعضی ازبیماران دیده می شود .
توصیه ی من این است که داروی خود را حتماً مصرف کنند و در کنار آن ازآن مکمل ها بخصوص ترکیبات روی استفاده کنند البته با مشورت با پزشک خود . اگر عارضه ای با دارو ایجاد شد که برای او بیمار قابل تحمل نبود و مثلاً گفت که من آنقدر ریزش مو دارم که نمی خواهم دارو استفاده کنم . واقعاً نتوانستند او را راضی کنند که دارو مصرف کند ما توصیه می کنیم که دارو عوض شود و از داروی دیگری استفاده کنند که عوارض کمتری دارد .
قسمت بزرگ این قضیه روبوط به سایر عوامل مثل ژنتیک و محیط است
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems