موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 5736
تشکر های دریافت شده :8187 بار در 2049 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : در لیست وجود ندارد
من اگه هزار بار هم تشکر کنم باز کمه
همه امروز سرکار وسط حرف زدن یدفعه یاد دیدار دیروز میوفتادم و یه لبخندی رو صورتم نقش می بست
خاطره شیرین من بود
تشکر شده توسط : | hilda , ابراهیم , hamid , ahya , mahdiye1989 , محمد جواد , rey123 , همسر یک قهرمان , coffeedot , kaveh_plus , hadisss , nilo0far , eglantine , matin , pariya1361 , farbod bahmani , kohedard |
|
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 4938
تشکر های دریافت شده :4511 بار در 835 پست
سال تشخيص بيماري : 1392
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : تکزیفوما - زیست دارو دانش
واقعا روز عالی بود، دیدن دوستانم بعد از مدت ها قشنگ ترین حسی که می تونستم
این روز های آخر تابستون داشته باشم رو بهم داد...
از همه ممنون که اومدن و نشون دادن که کنار هم بودنمون حتی برای 2 ساعت چقدر واسشون ارزش داره.
از مرضیه عزیزم ممنونم که با آوردن ماهان قشنگی دیدار رو چند برابر کرد...
فکر می کنم از یک سال پیش که مرضیه جون بخاطر همین کوچولو نتونست بیاد همدان همه منتظر بودن که بالاخره کوچولوترین عضو سایتمون به دنیا بیاد و ببینیمش
دلم از همین الان واسش تنگ شده
اما اما اما می رسیم به بچه هایی که خیلی خیلی خیلی تو این دیدار زحمت کشیدن.
hamid, hamid_147, farbod bahmani که می دونم زحمتای اصلی رو کشیدین واقعا ممنونم .
عالم، یه غریبه ، hilda و مهسای عزیز که واقعا به بهتر برگزار شدن دیدار کمک کردین، خسته نباشید می گم به همتون.
و البته عکاس سایت، شهرزاد جون که زحمت ماندگار کردن این دیدار رو کشید
دیدن دوستای قدیمی باعث خوشحالی و دیدن دوستای جدید مایه افتخارم بود
امیدوارم تو دیدار های بعد بازم ببینمتون
~دلم اغوای تاکستان به لطف مستی انگور
دلم بوی خوش بابونه می خواهد~
تشکر شده توسط : | مریییم , Masi 93 , hilda , ابراهیم , omid , mahdiye1989 , محمد جواد , rey123 , همسر یک قهرمان , hamid , coffeedot , kaveh_plus , glassheart , hadisss , hamid_147 , nahid , nilo0far , eglantine , matin , pariya1361 , shahrzad , مـه ســـا , kohedard , yummy , یه غریبه , نارنجی مدرسه موشها |
|
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
سلام دوستان
نزدیک 3 صبح رسیدیم خونه بهر حال از بابت تاخیر جهت عرض ادب و تقدیر عذرخواهی میکنم
روز خوبی بود جاتون خالی شب هم خوش گذشت
ازمدیران محترم خصوصاً درست اندر کاران دیدار کمال تشکر خودم رو اعلام میکنم
عالی بود
از مونای عزیز هم بابت ذوق هنری و هدیه زیباش خیلی تشکر میکنم
بعضی ازدوستان غایب بودن (حالا بهر دلیلی) ولی مطمئنم فکر و حواسشون به دیدار بود . و نمیشه از دیدار دوستان عزیز ، دل کند.
امیدوارم دیدارهای بعدی بتونن حضور پیدا کنن....
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
تشکر شده توسط : | omid , mahdiye1989 , ahya , محمد جواد , Masi 93 , rey123 , همسر یک قهرمان , hamid , coffeedot , Exhautless , نازلی , kaveh_plus , hadisss , nahid , nilo0far , eglantine , matin , pariya1361 , موناامیدوار , مریییم , shahrzad , مـه ســـا , kohedard , hilda , yummy , حکمت خدا , نارنجی مدرسه موشها |
|
تشکر های اهدا شده: 6036
تشکر های دریافت شده :4907 بار در 2181 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : دکتر عاملی- دکتر ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : سینومر
کسی را دارم ..
که انقدر برایم کسی هست که
نگاهم دنبال کسی نیست
این را هزاران بار فریاد زده ام و میزنم که دیگر
کسی به چشمانم نمی آید " هرگز "
تشکر شده توسط : | mahdiye1989 , همسر یک قهرمان , hamid , coffeedot , kaveh_plus , hadisss , ابراهیم , hamid_147 , nahid , nilo0far , eglantine , matin , pariya1361 , موناامیدوار , مریییم , shahrzad , مـه ســـا , farbod bahmani , kohedard , hilda , Masi 93 , yummy , ahya , حکمت خدا , nanaz |
|
تشکر های اهدا شده: 1215
تشکر های دریافت شده :913 بار در 141 پست
سال تشخيص بيماري : 1386
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
سلام
مرسی خیلی خوش گذشت
واقعا ازتون ممنونم که تولدم رو بهم تبریک گفتید
دست همتون درد نکنه
از مونا به خاطر هدیه ی قشنگش تشکر میکنم.
خدایا رحم کن بر کسانی که سرمایه اشان امید است وسلاحشان گریه
(قسمتی از دعای کمیل)
تشکر شده توسط : | همسر یک قهرمان , hamid , coffeedot , محمد ارجمند پور , kaveh_plus , ابراهیم , hadisss , hamid_147 , nahid , nilo0far , mahdiye1989 , eglantine , matin , pariya1361 , موناامیدوار , مریییم , shahrzad , مـه ســـا , farbod bahmani , kohedard , omid , hilda , Masi 93 , yummy , ahya , حکمت خدا |
|
موضوعها: 359
تشکر های اهدا شده: 16079
تشکر های دریافت شده :21269 بار در 5356 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : سیگارودی _گلی پور
داروي مورد استفاده : ربیف
تشکر شده توسط : | Exhautless , glassheart , ابراهیم , hadisss , hamid , hamid_147 , nahid , nilo0far , mahdiye1989 , eglantine , matin , pariya1361 , kaveh_plus , مریییم , shahrzad , موناامیدوار , coffeedot , مـه ســـا , kohedard , hilda , همسر یک قهرمان , مریم 63 , yummy , نارنجی مدرسه موشها , zohaa |
|
تشکر های اهدا شده: 5809
تشکر های دریافت شده :4878 بار در 650 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
سلام من هم رسیدم خونه
بچه ها دستاندکاران همگی خسته نباشید
این دیدار کلا یه رنگ دیگه بود به من که خیلی خوش گذشت
تقریبا همه را دیدم جمع تقریبا کامل بود
حالا یه چند نفری فقط نبودن که خب ایشالا سری بعد میبینمشون
کلا خوب بود خوب بود خوب بود
اینم بگم نقطه عطف دیدار ماهان بود گل پسر خوش اخلاق
زندگی مثل یه لیوان پر از آب ولی ترک خورده است
آب رو بخوری تموم میشه --- آب رو نخوری حروم میشه
تشکر شده توسط : | ابراهیم , hadisss , hamid , mahdi7 , nahid , nilo0far , mahdiye1989 , eglantine , matin , pariya1361 , مریییم , shahrzad , موناامیدوار , coffeedot , مـه ســـا , farbod bahmani , kohedard , omid , hilda , Masi 93 , همسر یک قهرمان , yummy , ahya , mojtaba2iran |
|
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23484 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
دست همه کسانی که برای این دور هم بودن زحمت کشیدن درد نکنه . خوش گذشت.
فضاش خیلی خوب بود ،فقط دیروز خیلی گرم بود ، برای دیدارهای بعدی هم خوبه که هوا گرم نیست .
از دیدن همه دوستان قدیم و جدید خوشحال شدم . امیدوارم دوستان عزیزی که از شهرهای دیگه زحمت کشیدن و اومدن خسته نباشن.
مرضیه جون دیدن دوبارتون اونم با ماهان کوچولوی ناز خوشحالیمون رو چند برابر کرد . دلم میخواست بغلش کنم ولی دیدم طفلی از دیدن این همه آدم وحشت کرده ، از نگاهشم معلوم بود ، دیگه گفتم من یکی اذیتش نکنم ! خیلی خوشحال شدم از دیدنت
بعد از دیدار هم با تعدادی از دوستان ساعتی رو دور هم بودیم و خوش گذشت ، از کسانی که زحمت کشیدن تشکر میکنم
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
تشکر شده توسط : | mahdiye1989 , hamid , eglantine , matin , pariya1361 , ابراهیم , kaveh_plus , موناامیدوار , مریییم , nilo0far , shahrzad , hadisss , coffeedot , مـه ســـا , rey123 , kohedard , glassheart , omid , hamid_147 , hilda , Masi 93 , yummy , ahya , zohaa |
|
تشکر های اهدا شده: 11906
تشکر های دریافت شده :793 بار در 177 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : امیر رضا عظیمی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
مادر گلم دستهاتونو می بوسم
تشکر شده توسط : | matin , nahid , ابراهیم , kaveh_plus , موناامیدوار , eglantine , مریییم , hamid , nilo0far , shahrzad , hadisss , coffeedot , mahdiye1989 , مـه ســـا , farbod bahmani , kohedard , hamid_147 , hilda , همسر یک قهرمان , yummy , ahya |
|
تشکر های اهدا شده: 2536
تشکر های دریافت شده :2235 بار در 360 پست
سال تشخيص بيماري : 92
دكتر معالج : دکتر صحراییان
داروي مورد استفاده :
بچه ها از تک تکتون تشکر مى کنم يکى از بهترين روزاى زندگيم بود ديدن کسايى که از صميم قلب دوسشون دارم...
ايشاالله اين جمع خوب و صميمى به همراه تمام کسايى که دوست داشتن باشن اما به خاطر مشکلات و يا دورى راه نمى تونستن بين ما باشن، ساليان سال کنار هم باشيم و از بودن کنار همديگه لذت ببريم
آرزوهاتو يه جا يادداشت کن و يکی يکی به خدا بگو. خدا يادش نميره،ولی تو يادت ميره چيزی که امروز داری، آرزوي دیروزت بود...
تشکر شده توسط : | pariya1361 , nahid , ابراهیم , kaveh_plus , eglantine , مریییم , موناامیدوار , hamid , nilo0far , shahrzad , hadisss , coffeedot , mahdiye1989 , مـه ســـا , farbod bahmani , kohedard , hamid_147 , hilda , همسر یک قهرمان , yummy |
|
|