2017/12/28, 02:16 PM
سلام فردا باید بیایم ولی بمن نگفتین کجا

نظرسنجی: دیدار ۸ دی را با چه نمره ای ارزیابی میکنید؟ (مخصوص شرکت کنندگان) |
|||
10 | 8 | 50.00% | |
9 | 3 | 18.75% | |
8 | 3 | 18.75% | |
7 | 0 | 0% | |
6 | 1 | 6.25% | |
5 | 1 | 6.25% | |
4 | 0 | 0% | |
3 | 0 | 0% | |
2 | 0 | 0% | |
1 | 0 | 0% | |
در کل | 16 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
دیدار ۴۳ ام اس سنتر
|
|||||||||||||||||||||||||||
2017/12/28, 02:16 PM
سلام فردا باید بیایم ولی بمن نگفتین کجا
![]() ![]()
2017/12/28, 02:32 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2017/12/28, 09:02 PM، توسط glassheart.)
(2017/12/28, 02:16 PM)سمانه شاخص نوشته است: سلام فردا باید بیایم ولی بمن نگفتین کجاسلام اگه بهتون پیغام خصوصی نشده به حمیدیا علی پیغام خصوصی بده و بهشون اطلاع بده تا برات ارسال کنن
باید کاری کنی، آروم بگیرم
![]()
2017/12/28, 08:15 PM
(2017/12/28, 02:16 PM)سمانه شاخص نوشته است: سلام فردا باید بیایم ولی بمن نگفتین کجا سلام سمانه جان پیغام خصوصی دعوت نامه دیدار ، ۱۰ روز پیش برات ارسال شده ولی هنوز نخوندی روی لینک زیر کلیک کن وارد صفحه پیغام خصوصی هات میشی . پیغام خصوصی دعوت نامه رو بخون http://mscenter.ir/private.php
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2017/12/29, 06:59 PM
سلام سلام صدتا سلام
امروز دیدار خیلی عالی بود ، خیلی خوش گذشت دست همه دوستانی که زحمت کشیدن درد نکنه ![]() جای دوستانی که نیامدن خالی بود . همتونو دوست دارم شما بی نظیرید ![]() همه دابسمش ها زیبا بود ![]() فقط حیف که ...
ان کس که دوست داری نیمه دیگر تو نیست !
او تویی ، اما در جای دیگر
2017/12/30, 12:33 AM
سلاااام!
دستتون واقعا درد نکنه بابت این گردهمآیی خاطره انگیز و پر از شور و انرژی مثبت. ![]() سپاسگزارم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
2017/12/30, 01:09 AM
ما هم از ديدن لايو لذت برديم ولى اى كاش ب پيامهايى ك ميداديم توجه ميشد!
![]()
2017/12/30, 07:20 AM
درووود بر همه دوستان... مرسی که هستین
![]() خیلی خوش گذشت... ممنون از مدیرت خوبتون.. ممنون که بچه ها رو جمع میکنین دور هم. من ولین بارم بود شرکت کردم . خیلی لذت بردم ![]() ![]() ![]()
2017/12/30, 11:08 AM
سلام به همه
ممنون از حضورتون دو تا تشکر اولی از علی بابت زحمت هاش برای این دیدار . هر چند هر موقع من میخواستمش نبود . آخه کجا میرفتی تو ؟ ![]() بعد از پوریا عزیز که اجراش بی نظیر بود . مرسی از تک تکتون که زحمت کشیدید و اومدید مرسی از بچه هایی که دابسمش اجرا کردن . دو تا تقلب هم صورت گرفت و اجرای زنده هم داشتیم ![]() ![]() انشالا دیگه هیچ وقت از ام اس سو استفاده نکنید بعدشم بیایید بگید وای ام اس بده و کاش راه درمان پیدا شه ![]() خب بابا چرا درک نمیکنید اگه راه درمان پیدا شه بیچاره میشیم ؟ ![]() ![]() ![]() ![]() خلاصه اینکه حسابی دمتون گرم (2017/12/30, 01:09 AM)لياتريس نوشته است: ما هم از ديدن لايو لذت برديم ولى اى كاش ب پيامهايى ك ميداديم توجه ميشد! گوشی دست افراد مختلفی بود و با اینکه گفته بودیم فقط قسمتی هایی از دیدار پوشش لایو داده میشه ولی سعی کردیم اکثر قسمت ها باشه . پیام ها هم صرفا این بود که دوربین فقط یه قسمت رو نشون میده که گفتیم یه سری از بچه ها با پخش شدن چهرشون مخالف هستن و دلیلش اینه چندین نفر هم گفته بودن که دیدار کجاس ؟ خب به طبع وقتی دیدار فقط برای شرکت کننده ها بود ، نباید اطلاع میدادیم محل دیدار کجاس چند نفر هم گفتن چرا اطلاع رسانی نمیکنید !! که در جواب این دوستان اصلا نمیدونیم چی باید بگیم ... اطلاع رسانی از طریق سایت، کانال تلگرام، اینستاگرام، ربات تلگرام چندین بار انجام شد
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
2017/12/30, 12:18 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2017/12/31, 10:48 AM، توسط glassheart.)
سلااااااااااااااام
مرسی از تک تکتون که اومدین ![]() مرسی از همه کسایی که زحمت کشیدن ![]() خیلی زیاد خوش گذشت. واقعا نصف روزی بود که به هیچ مشکلی فکر نمیکردم(البته بجز اینکه بعد از دیدار که برم ترمینال، بلیط برای اصفهان هست یا نه؟ ![]() با دیدن لایو اینستا بعد از دیدار به این نتیجه رسیدم که رقاص بهتری هستم تا لب خون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دمتوووووووووووووووووووووووووون حساااااااااااااااااااااابی گرم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
باید کاری کنی، آروم بگیرم
![]()
2017/12/30, 12:51 PM
سلام
دیدار دیدار خیلی خوبی بود ![]() و جای همه دوستانی که نبودند واقعا خالی بود ممنون از همه دوستانی که تو این دیدار شرکت کردند و زحمت کشیدند ![]()
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
2 مهمان |