2012/06/09, 05:42 PM
من که نتونستم بیام
نظرسنجی: دیدار 19 خرداد رو از لحاظ کیفیت با چه نمره ای ارزیابی می کنید ؟ |
|||
10 | 22 | 46.81% | |
9 | 6 | 12.77% | |
8 | 4 | 8.51% | |
7 | 4 | 8.51% | |
6 | 4 | 8.51% | |
5 | 3 | 6.38% | |
4 | 3 | 6.38% | |
3 | 0 | 0% | |
2 | 0 | 0% | |
1 | 1 | 2.13% | |
در کل | 47 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
دیدار خرداد ماه اعضا
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2012/06/09, 05:42 PM
من که نتونستم بیام
سلام به همه دوستان
میدونم دیر اومدم برا تشکر ولی باور کنید امروز امتحان سختی رو پاس کردم کل انرژی که دیروز از شما گرفتم خرج امتحان کردم ممنون از همه کسانی که اومدن و باز جمع صمیمی ما رو صمیمی تر کردن ممنون از سینا و حمید که دیروز خیلی زحمت کشیدن ممنون از اونایی که امتحان و کار داشتن ولی اومدن ممنون از تمامی کسایی که برای این دیدار زحمت کشیدن و ممنون از هیئت مدیره که ترتیب این دیدارها رو میده گفتم ، میگم ، خواهم گفت شما بهترینید
دنیا از من که گذشت ولی بعد من مهربون تر باش
2012/06/09, 07:14 PM
(2012/06/09, 08:41 AM)بنده خدا نوشته است: ممنون از زحمات دوستان گل که زحمت دیدار رو کشیدند تا حالا از انجمن خواستیم؟ شاید اگه باهاشون مطرح کنیم بهمون این فضا رو بدن. چون تعدادمون هم زیاده خواسته هامون رو مجکم تر میتونیم بگیم. از اقا حامد و اقا سینا و اقاحمید و..... ممنونم به خاطر زحماتی که برای این جلسات میکشن.
2012/06/09, 08:32 PM
سلام....
دیدار مثل همیشه عالی بود از همه دوستایی که حسابی زحمت می کشن برا این دیدارا نمیدونم چطوری باید تشکر کرد از تک تکشون که اسامیشون خیلی زیاده اگه بخوام بنویسم ولی این دیدار از یه جهت نسبت به دیدارای قبلی خیلی دلگیر بود اونم اینکه آقا حامد مثل همیشه پرانرژی نبودن امیدوارم خیلی خیلی زود از قبلم پرانرژی تر ببینیمشون خیلی خوشحالم که 1بار دیگه تونستم دوستای خوبمو ببینم و دوستای بیشتری رو بشناسم راستی من اونروز خیلی شرمنده شدم آخه دوستم بعد از خیلی وقت اومده بود زنگ زد که همدیگرو ببینیم منم گفتم که نمیتونم چون میخوام برم پارک گفتگو و ... خودش بیخبر اومد سورپرایزم کنه اونم اصلا نمیدونست برناممون چجوریه! منم خبر نداشتم داره میاد حالا فهمیدم برنامه های ام اس سنترو نباید به هیچکس لو داد جز اعضا
زندگی کوتاه نيست ..... مشکل اینجاست که ما زندگی را دير شروع ميکنيم!!!
2012/06/09, 08:56 PM
من نمیدونم چرا اکثرا حس منو دارن.اینو آمار نشون میده.احساس شخصیم میگه این دیدارها یه چی کم داره؟نمیدونم................شاید یه اتفاق تازه.............
شاید فرار از یک نواختی. ولی من قول میدم تا آخر هفته یه سری ایده های جالب بیارم و بهتون بگم که اگه مدیران عزیز خودم موافقت کنن از این به بعد اجراش کنیم تا از این یکنواختی خلاصی پیدا کنیم.چون واقعا حیفه از این لحظات اینجوری استفاده کنیم.به قول یکی از مدیرا،اینجور دیدارها که بیایم و همو ببینیمو صحبت کنیم رو هم میشه تو یه جمع کوچکتر تو طول روز یا هفته هم انجام بدیم
مائیم و نوای بی نوایی، بسم الله اگر حریف مایی؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
سلام به دوستان گلم
مثل اینکه من کمی دیر رسدم چون ایندفعه سفر با ماشین خیلییی منو خسته کرد از طرفی بخاطر دیدین همه شما اگه بازم بگید حتما میام باور کنید این بار یکجورهایی بخاطر گرمی هوا واوایل بخاطر آفتاب سخت اما بجاش بینهایتتتت نسبت به دیدارهی قبل عالی بود همه رو دیدیم وخیلی خوشحال شدم خیلیی می دونید برای آدم وقتی میایی تو سایت ویک سری نام کاربری میبینی که خیلی دوستشون داری اما هیچ تصویری ازشون نداری ولی وقتی این دوستان رو از نزدیک میبینی دلت می خواد داد بکشی که خیلییییییییی دوستت دارم واقعا حس خوبیه برای همین اگه بازم بگید فردا دیدار دارید حتما میام از همه بچه ها ومسئولین بینهایت تشکر میکنم که اینقدر برای ما زحمت می کشند از تیم دوچرخه سوارمون که وقتی به تک تک اونا نگاه میکردم به خودم میگفتم واقعا منم میتونم یکی مثل اونا باشم واگه بازم حالم بد بشه خیلی بدم در ضمن از آقا حامد خیلی ممنونم که با این حالشون افتخار دادند واومدند خستگی وبیحالی از چهرشون کاملا پیدا بود وقتی حرف میزد من واقعا خجالت کشیدم وفکر کردم که اگه ممنون نباشیم واقعا بی انصافیه در ضمن علیرضای مهربون هم خیلی خوب بود این نظر خودشه اما من فکر میکنم مثل همیشه کمی آروم بود شاید مثل ما از گرمی هوا اذیت شده بود از دوستانم چه قدیمی چه جدید ممنونم که اومدین همه تونو دوست دارم امارضا ممنونم که من رو طلبیدی به زیارتت اومدم وکلی با شما حرف زدم
سلام ببخشید دیر رسیدم
خیلی خوشحال شدم که تونستم یک بار دیگه دوستای خوبمو ببینم از اقا حمید اقا فربود اقا سینا اقا علیرضا واقا حامد که برا دیدار زحمت کشیدن ممنونم از ساینای عزیز هم تشکر میکنم خیلی زحمت کشید اقا حامد ایشالا هرچه زودتر حالتون خوب بشه ودفه بعد که دیدیمتون مثل همیشه باشید نمیدونم چرا احساس کردم اقا فربود واقا علیرضا هم مثل همیشه نبودن ایشالا دیدار بعدی همه دوستان رو سلامت وخوشحال ببینیم راستی اقا مدیر اجازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! روبانارو ما پخش کردیم
باور نمیکنم ولی ................انگار غرور من شکست..................
اگه دلت میخواد بری...........اصرار من بیفایدست...................
خدا رو شکر که خوش گذشته ... من متاسفانه وضعیت مسلعدی ندارم و دلم برای بچهها تنگ شده ... چه میشود کرد؟
همیشه شاد و پرانرژی باشید عزیزان (2012/06/09, 03:52 PM)Prime نوشته است: سلام. فکر نمیکردم نبودن من اینقدر عبوثت کنه مرا آفرید، آنکه دوستم داشت.
2012/06/10, 08:55 AM
عکس ها ارسال شد .
فقط برای سه تا از عزیزان نتونستم بفرستم که دلیلش وجود نداشتن نام کاربری بود . این سه دوست عزیز لطف کنن بهم پیغام خصوصی بدن تا عکس ها رو ارسال کنم
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
جشن بزرگ نوروزی 1399 (دیدار 54) | atkh | 32 | 10,310 |
2020/03/09, 07:45 PM آخرین ارسال: emerald |
|
دیدار ۵۳ ام اس سنتر، ۲۰ دی ۱۳۹۸ | atkh | 24 | 8,287 |
2020/01/07, 10:20 PM آخرین ارسال: hamid |
|
دیدار ۵۲ ام اس سنتر ۲۹ آذر ۹۸ | atkh | 13 | 6,180 |