2011/02/22, 12:12 AM
سلام
جمعه يكي از بهترين روزايي بود كه من تو زندگيم داشتم
يه روز واقعا خاطره انگيز
بي نهايت ازتون ممنونم كه يه حس خوب و خاطره ي ماندگار رو برام بوجود آورديد...
ما تو 29 بهمن كه مصادف با سپندارمزگان هم بود عشق واقعي رو حس كرديم
جاي همه ي اونايي كه نبودند خالي بود ...
تشكر ويژه از:
سينا ، حميد ، آقا حامد و مجيد عزيز به خاطر مديريت فوق العاده و عالي كه دارند و باعث پايداري اين جمع هستند.
مهدي و هانيه ي عزيزم كه خيلي باعث زحمتشون شدم و با مهربونيه بي حدشون منو شرمنده كردن. اميدوارم بتونم يه روزي جبران كنم. هيچ وقت نشون وفاداري مشكي رو از خودم جدا نمي كنم و به يادتونم
از پريا جون و آقا حامد، كه علاوه بر روز ديدار بازم بهتون زحمت دادم. پريا جونم خيلي دلم برات تنگ شده. اميدوارم اين دوران برات زود سپري بشه و سالم و سلامت باشيد. تو ذهنم مي بينمت وقتي كه دست پسرتو گرفتي
مهسا و مريم ، الهي 100 سال زنده باشيد و سالمو سلامت به همه ي آرزوهاتون برسيد. اين يكي از بهترين تولد هايي بود كه رفتم
سحر جونم ، مصاحبت باهات خيلي شيرين و لذت بخشه ، باور كن خيلي دلم برات تنگ شد
ببخشيد كه اسم همه رو نگفتم.
ميدونيد كه همتونو دوس دارم و منتظرم كه تو ديدار بعدي ببينمتون
جمعه يكي از بهترين روزايي بود كه من تو زندگيم داشتم
يه روز واقعا خاطره انگيز
بي نهايت ازتون ممنونم كه يه حس خوب و خاطره ي ماندگار رو برام بوجود آورديد...
ما تو 29 بهمن كه مصادف با سپندارمزگان هم بود عشق واقعي رو حس كرديم
جاي همه ي اونايي كه نبودند خالي بود ...
تشكر ويژه از:
سينا ، حميد ، آقا حامد و مجيد عزيز به خاطر مديريت فوق العاده و عالي كه دارند و باعث پايداري اين جمع هستند.
مهدي و هانيه ي عزيزم كه خيلي باعث زحمتشون شدم و با مهربونيه بي حدشون منو شرمنده كردن. اميدوارم بتونم يه روزي جبران كنم. هيچ وقت نشون وفاداري مشكي رو از خودم جدا نمي كنم و به يادتونم
از پريا جون و آقا حامد، كه علاوه بر روز ديدار بازم بهتون زحمت دادم. پريا جونم خيلي دلم برات تنگ شده. اميدوارم اين دوران برات زود سپري بشه و سالم و سلامت باشيد. تو ذهنم مي بينمت وقتي كه دست پسرتو گرفتي
مهسا و مريم ، الهي 100 سال زنده باشيد و سالمو سلامت به همه ي آرزوهاتون برسيد. اين يكي از بهترين تولد هايي بود كه رفتم
سحر جونم ، مصاحبت باهات خيلي شيرين و لذت بخشه ، باور كن خيلي دلم برات تنگ شد
ببخشيد كه اسم همه رو نگفتم.
ميدونيد كه همتونو دوس دارم و منتظرم كه تو ديدار بعدي ببينمتون
اگر همه انسانها کارکرد مغزشان یک میلینیوم شکمشان میبود دنیا تعریف دیگری میداشت.