2011/10/08, 04:46 PM
(2011/10/08, 10:41 AM)hedieh نوشته است:سلام به همگی
دیدار روز پنجشنبه یکی از بهترین و خاطره انگیز ترین دیدارها بود.
همه چیز عالی دقیق و حساب شده با یک مدیریت عالی و برنامه ریزی شده انجام شد. مکان دیدار بسیار عالی بود و پذیرایی حرف نداشت درضمن چیدمان صندلیها به نحوی بود که با وجود جمعیت زیاد (ماشالله) همه امکان دیدن سخنران ها و مدیوین رو داشتند. فقط ای کاش در کنار وضوح تصویر وضوح صدارو هم داشتیم. به هرحال بهترین سیمرغ بهترین تدارکات ، بهترین برنامه ریزی، بهترین هماهنگی، بهترین پذیرایی، بهترین مدیریت، بهترین سناریو و تمام بهترین های دیگه تعلق میگیره به به به ب.......... مدیریت ، هیات مدیره، ناظر، عوامل و تمامی بچه های سایت تخصصی ام اس سنتر:جداً جای تشکر داره از همگی که شبی خاطره انگیز و زیبا رو رقم زدید . تا دیشب تصمیم داشتم از تک به تک لیدیا و جنتل منا بخاطر حضور قشنگشون در جمع تشکر کنم و خوب مچم جداٌ یاریم نکرد . درضمن نگران شام هم نباشید آقا فرشید کلا به ما شام ندادند و قرار شد مشهد از خجالت همهههههههههههههه دربیان
خدا میدونه که فقط شوخی بود. فقط یه چیز دیگه مونده که نگفتم ، البته گفتم ولی اینجا نگفتم : دیوانه ور همتون رو دوست دارم و برای سلامت و سعادت تک به تکتون دعا میکنم . در پایان برای نی نی گولوی سایتمون یه شعر سرودم (خودم به تنهایی) که با کمک شما اجراش میکنم
تپل خانمابرو کمون
چشم عسلیتپل خانم
میخایم بیایم در خونتونحرف بزنیم با باباتون
بگیم شدیم عاشق دخترتون
میخوایم بیاسم خواستگاری
نگو نگو نگو نمیشه
این قلب ما عاشقشه عاشقترم میشه
دیگه خسته شدم فینگول خانم
راستی تا یادم نفرته دو تا نا ناز دیگه هم داشتیم که من یکی رو خوردم
اون یکی رو هم لوپاشو اونقدررررررررررر کشیدم که نگو و نپرس
باور نمیکنید شب تو راه خونه میخواستم بگم دوباره دوباره
اگر هر روززززززززززززززززززز ببینمتون سیر نمیشم
تازه بلالا رو هم بعضیا بردن خونه شما ها خبر ندارید ( اینم فتنه گری آخر)
یکی بهم یسنا بدهههههههههه
من یسنا میخواممممممممممم
دیگه کیو میشه مثل یسنا چلوندو صداشم در نیاد فقط میخندیدیعنی عللن فشارش میدادم اون فقط بهم خنده تحویل میداد
یسنا عاشقتم
فقط بخاطر تو صورتی گذاشتم حالشو ببری ، فینگول من
راستی ساناز دمت گرم دیشب یه لحظه اومد تو سایت دیدم توی ذبل و بلا سریع عکس یاد بود رو گذاشتی آفرین
جداً یادبودامونم حرف نداشت ، البته اینطور که من شنیدم سلیقه ی آنجلینا و بردپیت عزیزم بود که خدا حفظشون کنه
وای هدیه جون کاملا باهات موافقم اگه یسنای گلوژوآنای عزیزو تونستی گیر بیاری یه چند ساعتی به من قرض بده خیلی جگر بودن