2012/11/04, 11:56 PM
یعنی مشکل مالی بوده؟
خلیج پارس یعنی وطن****یعنی شناسنامه من
دلیل بسته بودن چند روزه سایت ... !!! ؟؟؟
|
|||||||||||||||||||||||||||
2012/11/05, 12:45 AM
سلام سلام خیلی خوشحالم ، دیگه نا امید شده بودم به پسرم سپرده بودم به سایت سر بزنه همین الان اطلاع داد که سایت باز شده انگار دنیا رو بهم دادند
ممنون از همه ی مدیران و مسئولان عزیز
2012/11/05, 09:22 AM
خدا رو شکر مشکل حل شد. امیدوارم همیشه این سایت برقرار باشه
2012/11/05, 09:36 AM
سلام
اون نامردایی که از این حرفا در میارن اگه میرفتن میخوندن تو اینترنت و ترجمه میکردن متوجه میشدن حرفای آقا حمید درسته درسته بهر حال اعتیاد به سایت و درد استخون طاقت فرساش نتونست ترکمون بده از این اعتیاد به انجمن بعد فهمیدم اعتیاد نداره برامون مثل خونه مون شده اگه صد بار هم در رو به رو مون باز نکنن باز هم بر میگردیم سایت در میزنیم مثل امروز باز میشه حالا صابخونه کرایشو میخواست اضافه کنه جور میکنیم میدیم دیگه قفل کردن در و حکم تخلیه برای چی؟ آدرسشونو بدی میریم شبونه شیشه هاشونو میشکونیم توکلت علی الله
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........
2012/11/05, 10:47 AM
دارم دلشوره میگیرم
چقدر دنیات ازم دوره پس چرا هیچ بارونی تورو از من نمیشوره
2012/11/05, 10:57 AM
:
اي واي از خوشحالي سلام يادم رفت سلــــــــــــــــــــــام ممنون از اقايون بالا دست كه زحمت كشيدن راست ميگن ها هيچ جا خونه خود ادم نميشه اين چند روز به هر جا سر زدم ديدم به دلم نميشينه برا منكه نوشتن مهم نيست برا اين ناراحت بودم كه از خيلي از دوستهام نه اي دي دارم نه شماره فقط اينجا ميبينمشونحالا كسي بخودش نگيره و برام پ خ نكنه هاااراستي يه سوال بچه ها بالا درخت خوابيده بودن كه زودتر از من اينهمه ادم برا اقا سينا تشكر زدن راستي اين هم براي اونهايي كه توهم برشون داشته بيد http://www.statscrop.com/www/mscenter.ir و در اخر خوشحالم كه باز كنار هم هستيم...ممنونم اقايون بالادست در این خاک, در این خاک
در این مزرعه ی پاک به جز عشق, به جز مهر دگر بذر, نَکاریم...!
منم خوشحالم که سایت دوباره باز شد
دلم برای همه ی بچه ها تنگ شده بود آیا این حرف سینا "باید عرض کنم که بالاخره مشکلات ناپایدار بودن ارز گریبان گیر ما هم شد ... یعنی به خاطر تغییر ناگهانی ارزش ریال به پوند ... توی بحث سرور دچار مشکل شدیم ... " یعنی مشکل مالی بوده؟ آره پچ پچ که زیاد هست مخصوصا چون بچه ها عصبانین که چت روم بسته شده، ممکنه یه عده یه حرفهایی بزنن ...
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
مدیر عاملم می گفت مهندس استخونات درد می کنه اینترنت خونت اومده پایین؟
سایتتون بسته شده!!!!!!! منم حالا متعجب که این از کجا می دونه!!!
برف ببارد یا باران برای باور "پاییز" همین "جای نبودنت" کافیست !!
2012/11/05, 12:43 PM
بله دیگه سینا که نوشته مشکل مالی بوده
البته نه اون مالی که همه فکر میکنیم . مشکل یه چیزایی تو مایه های حواله کردن پوند و اینجور چیزا بوده
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
خطاب مدیران سایت | s.omid | 38 | 20,192 |
2020/07/15, 12:04 PM آخرین ارسال: هليا |
|
مشکل در استفاده از سایت | MFhealth | 162 | 97,326 |
2018/07/14, 10:14 PM آخرین ارسال: hadisss |
|
پیشنهاد برای قالب سایت | silent | 5 | 4,669 |