2013/08/15, 06:14 AM
بسیارعالی بود.......کوتاه اماپرازشورزندگی
عید من آن روزی است که زحمت یک سال دهقان، شام یک شب پادشاه نباشد!
در شهر :: ویژه برنامه گروه کوه ام اس سنتر
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2013/08/15, 06:14 AM
بسیارعالی بود.......کوتاه اماپرازشورزندگی
عید من آن روزی است که زحمت یک سال دهقان، شام یک شب پادشاه نباشد!
2013/08/15, 07:11 AM
دوستاي گلم واقعا باعث افتخارين. عالي بوددددد
فربود پروژه با شکست مواجه شد
آقا مشکل سینک صدا رو اینجوری حل کنید: فایل رو با kmplayer اجرا کنید روی صفحه کلیک راست کنید برید تو Playback بعد برید تو قسمت Audio Resync گزینه آخری (Resync Audio) رو انتخاب کنید تو پنجره ی که باز میشه , اون ماس ماسکو با موس بگیرید بیارین جلو تا Delay بشه 0.610 (Delay 0.610ms) خوب دیگه حله . اگه شد همین فایلای فربود رو سینک میکنم میذارم , اگه پروژه دوباره با شکست مواجه نشه
من ندیدم
دانلود نمیشه که ؟ این چجور فایلیه ؟ سایت درشهر امروز میذاره شاید بعد از ظهر اگه نتونین مشکلمو حل کنین باید صبر کنم تا شب ! چیپ چیپ تو که همش خوابی ؟ خو فایل کم حجم و پر کیفیت ! بذار که مث هلو زود و راحت دانلود بشه ! کاری نداره که !! الان من توضیحاتو خوندم ولی ندیدم فیلمو آها مثل اینکه داره میشه ! دیدم !!! دستت درد نکنه فربود کم حجمشو دانلود کردم فقط صدا و تصویر جور نبود ولی خیلی خوب بود حرفاتون . آفرینننن! بعدا دوباره با کیفیتشو دانلود میکنم. ندا جون چون حرفاتونو اینجا خونده بودم شناختمت . انقد محو چهرت بودم درست حسابی حرفاتو نشنیدم ! تو این فکر بودم اینجوری هم بهت میادا ! یه چهره دیگه ، اینجوری هم خیلی خوبه ، همه جوره خوبی ، مرحبا !
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/08/15, 10:15 AM
وای بچه احساس میکنم تازه از غار کهف بیرون اومده ام
واقعا خجالت میکشم دمتون گرم . واقعا دمتون گرم هیچی ندارم بگم
آنارام باشید
به ضیـــــــا چه حسودن
آقا دیالوگ های ماندگار: من که دارم میدواَم و سرحالمو و این ور اونور میـــپــــرمو حرف میزنم و ایــــــــــنا ، یه شکی از بیماری ام اس رو دارم ینی ببین چه کشیدن در شهری ها دیالوگ های ماندگار ادامه دارد ....
2013/08/15, 10:38 AM
ناهید جان من بصورت راست کلیک بعد save as target لودش کردم شد. به این شیوه عمل کن.
دیشب کاملش ندیده بودم و الان که لودش کردم و کامل دیدم برای لحظاتی همینطوری اشکام سرازیر شد. کوهنوردان مقاوم ام.اس عزم بزرگی بود و تصویر بسیار قوی از توانایی و استقامت به یادماندنی انعکاس دادید. دلتان همیشه شاد و همت اتان پایدار و گامهای اتان استوار
باور نکن تنهایی ات را تا یک دل و یک درد داریم
2013/08/15, 10:44 AM
من که دیدم کد امنیتی می خواست و من قبلش توجه نکرده بودم !
بعد از زدن کد، فقط دانلود رو کلیک کردم ، شد .
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
2013/08/15, 10:50 AM
(2013/08/15, 10:30 AM)chipchip نوشته است: به ضیـــــــا چه حسودنسجااااد خیلی بدی ، اخه واقعا بیچاره شدن بعد می پرم چی بود اون وسط اخه
Peace begins with a smile
وای بچه ها عالی بود دیشب به محض اطلاع زنگ زدم به 1 بنده خدایی تو جامعه حمایت از بیماران ام اس و گفتم ببینید ام . اس یعنی این!!!حالا هی تو برو مارو مثل عقب مانده های ذهنی نشون بده!!!!!!!!
دوستای خوبم از همتون ممنونیم ولی ندا جونی تو هم مثل منی بلفطره واسه محجبه بودن ساخته نشدی این اعضا و جوارحمون سندرم بیش فعالی داره
برف ببارد یا باران برای باور "پاییز" همین "جای نبودنت" کافیست !!
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |