موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 3903
تشکر های دریافت شده :2702 بار در 754 پست
سال تشخيص بيماري : 1/11/90
دكتر معالج : etemadifar-shaygan nezhad
داروي مورد استفاده : سینووکس
قرار نیست من اونجوری زندگی کنم که دنیا دوست داره ...
خب طبعا قرارم نیست دنیا هم اونجوری بچرخه که من دوست دارم...
موضوعها: 37
تشکر های اهدا شده: 2264
تشکر های دریافت شده :4979 بار در 1350 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : Dr.Melissa bloch
داروي مورد استفاده :
دوستان عزيزم بهتون تبريك و خدا قوت مي گم. خوشحالم كه به سلامت رسيدين و باعث افتخار همه بچه ها شدين. اين موج مثبتي كه توي دل بچه ها راه افتاده ارزش زيادي داره و همين كه تحولي توي ديد خود بچه ها نسبت به توانايي هاي خودشون پديد اومده جاي قدرداني زيادي داره.
در مورد اين فعاليت و حركت توي اين مدت حرف هاي زيادي زده شده. من در صحبتم با يكي از مسئولين در اين زمينه گفتم كه حركت از طرف جامعه ام اس انجام شد حالا نوبت شماست كه نذارين اين حركت ايستا بمونه و با حمايتاتون اجازه بدين اين پرچمي كه افراشته شده زمين نخوره. نبايد كاري كنين كه دلسردي پيش بياد و بايد تا مي تونين حمايت كنين از حركات مشابه.
مي خوام يه تشكر خيلي خاص از دوست خيلي خوبم حسين بكنم. شايد توي اين تاپيك مثل بقيه بچه ها زياد حرفي نزد ولي مي دونم براي جمع كردن اين تيم و هماهنگيها بسيار بسيار زحمت كشيد. با وجود مشكلات شخصي خودش اين علاقه و پشتكارش براي كمك به جامعه ام اس ستودني هست و باعث افتخار جمع ماست كه از وجودش استفاده مي كنيم.
باز هم در پايان از همه دوستاني كه توي اين مدت از زندگي شخصي خودشون مايه گذاشتن و اين حركت بزرگ رو كردند سپاسگذاري مي كنم و اميدوارم ديباچه اي باشه براي شروع يك جريان فعال و پويا براي فرهنگ سازي در زمينه ورزش مبتلايان و آگاهي جامعه.
هميشه مردم لباس هاي كهنه و پوسيده اشون رو دور مي ندازن دارم به اين فكر مي كنم كه چرا بعضي ها افكار كهنه و پوسيدشون رو هيچ وقت دور نمي ندازن
تشکر شده توسط : | fireboud , naz.gigili , Narges , O#!!! , khatoon25 , neda.n , nazii , آوای امید , najva , Ghost , hanie , Prime , kaveh_plus , شيدا رها , N00shin , shokolat , edarzi , toktam* , anaram , nafass , aalieh |
|
موضوعها: 71
تشکر های اهدا شده: 7897
تشکر های دریافت شده :16585 بار در 4448 پست
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
خوش اومدید به تهران حماسه سازان
واقعا مایه افتخار و سربلندی شدید و هستید
آفرین به شما ها
آفرین به آقایان کاکاوند و سینا و فربود و علیرضا
واقعا انجمن ام اس رو همتون رو سفید کردید
خوشحالم که هرجا نشستم و پاشدم این کاره شیرین شماها رو گفتم از استادام گرفته تا مردم عادی و حتی دکترام
بازم بهتون تبریک میگم
فعلا سکوت را برگزیدیم ............
تشکر شده توسط : | fireboud , naz.gigili , neda.n , nazii , Ghost , nanaz , Prime , kaveh_plus , بنده خدا , N00shin , shokolat , edarzi , toktam* |
|
موضوعها: 33
تشکر های اهدا شده: 7311
تشکر های دریافت شده :4999 بار در 1298 پست
دكتر معالج : دکتر محمد علی صحراییان
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
خــــــدا رو شکر
آخیــــــش
ی نفس عمیق کشیدم
ممنون از همتون دوستان عزیز تر از جان
لطف کنین دیگه یک هفته (یا حتی بیشتر) برای خودتون زندگی کنین...
فقط استراحت کنین...
اگر بدانيد مردم چقــدر به ندرت فکـر مي کنند
هيچ گاه از اينکه درباره ي شما چه فکـر مي کنند
نگــران نمــي شويــد . . .
تشکر شده توسط : | fireboud , khatoon25 , neda.n , nazii , hanie , Prime , kaveh_plus , شيدا رها , N00shin , shokolat , edarzi , nanaz |
|
موضوعها: 49
تشکر های اهدا شده: 20554
تشکر های دریافت شده :17699 بار در 3978 پست
سال تشخيص بيماري : 1380
دكتر معالج : دکتر طیبه عباسیون
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
خدا رو شکر
خدا رو شکر برای داشتن این دوستان پر انرژی و پر اراده
خدا رو شکر برای داشتن شما عزیزانی که در این مدت با پیام های مثبتتون موجب خرسندی و نشاط و امید بیشتر برای ادامه راه شدید
ممنونم از همه دوستان بدون شما عزیزان این کار میسر نبود
با همکاری و همدلی این خانواده هست که موفقیتهایی نصیبمون میگرده و صدای ما به گوش جامعه میرسه
همه اتون رو دوست دارم
مرسی که هستید
gone out
follow the white rabbit
[/b]
تشکر شده توسط : | شهرزاد , naz.gigili , Narges , khatoon25 , O#!!! , khojaste , neda.n , MAHDI , nazii , ثریا , آوای امید , najva , yummy , nazaninamiri70 , Mehdi Marjani , Aram , بهــار , havaars , leili , nanaz , ساغر , Prime , kaveh_plus , شيدا رها , سـاناز , hanie , N00shin , جامعه حمایت از بیماران M.S , hamid t , رنگین کمان , shokolat , edarzi , بی تـــا , toktam* , MFhealth , parisa2011 , anaram , shahrzad , سحــــــــر , nafass , nahid , aalieh , ساحل |
|
موضوعها: 11
تشکر های اهدا شده: 1726
تشکر های دریافت شده :1541 بار در 519 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : دکتر لطفی
داروي مورد استفاده :
تشکر شده توسط : | MAHDI , O#!!! , nazii , neda.n , naz.gigili , fireboud , آوای امید , najva , ساغر , Prime , kaveh_plus , hanie , N00shin , shokolat , edarzi , anaram , shahrzad , nafass , Narges |
|
موضوعها: 6
تشکر های اهدا شده: 9786
تشکر های دریافت شده :4786 بار در 1687 پست
سال تشخيص بيماري : ^-^
دكتر معالج : ^-^
داروي مورد استفاده :
خدارو شکر
تبریک بسیار به جامعه ام اس و تبریک وتشکر ویژه به دوستان وهمراهان گروه اوای امید
بهتون افتخار میکنم و خوشحالم که به این موفقیت رسیدید
همیشه موفق وپیروز باشید
تشکر شده توسط : | najva , fireboud , بهــار , neda.n , naz.gigili , Prime , kaveh_plus , hanie , N00shin , shokolat , edarzi |
|
موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 5763
تشکر های دریافت شده :2181 بار در 854 پست
سال تشخيص بيماري : 80
دكتر معالج : خدا
داروي مورد استفاده :
(2012/05/30, 09:22 AM)MAHDI نوشته است: دوستان عزيزم بهتون تبريك و خدا قوت مي گم. خوشحالم كه به سلامت رسيدين و باعث افتخار همه بچه ها شدين. اين موج مثبتي كه توي دل بچه ها راه افتاده ارزش زيادي داره و همين كه تحولي توي ديد خود بچه ها نسبت به توانايي هاي خودشون پديد اومده جاي قدرداني زيادي داره.
در مورد اين فعاليت و حركت توي اين مدت حرف هاي زيادي زده شده. من در صحبتم با يكي از مسئولين در اين زمينه گفتم كه حركت از طرف جامعه ام اس انجام شد حالا نوبت شماست كه نذارين اين حركت ايستا بمونه و با حمايتاتون اجازه بدين اين پرچمي كه افراشته شده زمين نخوره. نبايد كاري كنين كه دلسردي پيش بياد و بايد تا مي تونين حمايت كنين از حركات مشابه.
مي خوام يه تشكر خيلي خاص از دوست خيلي خوبم حسين بكنم. شايد توي اين تاپيك مثل بقيه بچه ها زياد حرفي نزد ولي مي دونم براي جمع كردن اين تيم و هماهنگيها بسيار بسيار زحمت كشيد. با وجود مشكلات شخصي خودش اين علاقه و پشتكارش براي كمك به جامعه ام اس ستودني هست و باعث افتخار جمع ماست كه از وجودش استفاده مي كنيم.
باز هم در پايان از همه دوستاني كه توي اين مدت از زندگي شخصي خودشون مايه گذاشتن و اين حركت بزرگ رو كردند سپاسگذاري مي كنم و اميدوارم ديباچه اي باشه براي شروع يك جريان فعال و پويا براي فرهنگ سازي در زمينه ورزش مبتلايان و آگاهي جامعه. با اجازه دوستان من یک پیشنهاد داشتم و اونم اینه که یک روز رو برای یک دوچرخه سواری عمومی برای بچه های ام اسی هماهنگ کنید ، البته برای یک فاصله کم که همه بتونن
اینکار اگه باب بشه خیلی خیلی تاثیر خوبی داره
بازم شرمنده که جسارت کردم
تشکر شده توسط : | MAHDI , neda.n , زهراجون , fireboud , naz.gigili , ساغر , Prime , شيدا رها , hanie , N00shin , atefe , shokolat , edarzi , anaram |
|
موضوعها: 31
تشکر های اهدا شده: 14945
تشکر های دریافت شده :22374 بار در 6735 پست
سال تشخيص بيماري : 85-90
دكتر معالج : دكتر عظيمي
داروي مورد استفاده : سینووکس
دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
تشکر شده توسط : | neda.n , fireboud , naz.gigili , ساغر , nanaz , Prime , kaveh_plus , شيدا رها , N00shin , atefe , shokolat , edarzi , MFhealth , anaram , O#!!! |
|
موضوعها: 11
تشکر های اهدا شده: 1726
تشکر های دریافت شده :1541 بار در 519 پست
سال تشخيص بيماري : -
دكتر معالج : دکتر لطفی
داروي مورد استفاده :
بچه ها تورو خدا اگه برنامه اي تو تلويزيون بود خبر بدين. يعني اخبار امروز مي گه يا فردا؟
|