2012/05/24, 05:48 PM
آنارام باشید
تیم دوچرخه سواری ام اس
|
||||||||||||||||||||||||||||||
2012/05/24, 05:48 PM
آنارام باشید
2012/05/24, 05:54 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/05/24, 05:56 PM، توسط parastoo joon.)
پس چرا نشونتون ندادن؟!
من به همه ی دوستا و فک و فامیل هم گفته بودم ببیننتون راستی خسته نباشید
Together we stand
Divided we fall
عکســـــــــــــــــــــــــــــــــها بازم عـــــــــــــالی
جــــــواب حدس سایه رو هم بدین دیــــــــــگه میخوام ببینم شخصیت شناسیم تا چه حد ضعیفه
خدایا رحم کن بر کسانی که سرمایه اشان امید است وسلاحشان گریه
(قسمتی از دعای کمیل)
2012/05/24, 06:16 PM
(2012/05/24, 05:54 PM)parastoo joon نوشته است: پس چرا نشونتون ندادن؟! فکر میکنیم بخاطر آرم همراه اول روی پیراهنمون بوده و یا اینکه به پخش نرسیده حالا ساعتای بعدیش اینه: یک ربع به 9 و یازده شب.
gone out
follow the white rabbit [/b]
2012/05/24, 06:20 PM
سلام خسته نباشید
اخخخخخ جون بالاخره تو تشکر کردن از یکی از اعضای تیم دوچره سواری بعد از ارسال خبرشون اول شدم
"خدایــــــــــا"دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین می رسد بلندم کن....
2012/05/24, 06:45 PM
الان یه دل سیر خوشحالم . به خاطر جنگل ابر ، به خاطر جاهایی که بهتون خوش می گذره . به خاطر همه لحظه هایی که خستگی از بدن و پاهاتون در مبره . به خاطر وقتایی که جاتون راحته و با آرامش می خوابید . الان از خوشحالیتون خوشحالم و یه دل سیر آرامش دارم به جای همه اون لحظه هایی که دلم می لرزه از زیر آفتاب رکاب زدنتون ، از سر بالایی های تند که به قول علیرضا هر چی منتظر میشی سر پایینی ها شروع نمیشه . از بادهای تند مخالف که هم سرعت رو می گیره . هم آآآآی که چقدر خستگی میاره . از غذاهای گاهی بد . از مسمومیت ها و به هم ریختن معده .
اما الان من یه دل سیر آرامش دارم به خاطر فکر کردن به همه لحظه های خوبتون .
Peace begins with a smile
2012/05/24, 06:55 PM
خیلی مردین. شماها همتون فوق العاده این.
به همتون افتخار می کنم. ارزش ماورایی هرکس، به اندازه حرفهاییست که برای نگفتن دارد...
2012/05/24, 09:33 PM
کاش بشه یه روز این چند هزار تا ام اس سنتری با هم مسیر مشهد تا تهران رو با دوچرخه بیایم...
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
(2012/05/24, 06:16 PM)fireboud نوشته است: فکر میکنیم بخاطر آرم همراه اول روی پیراهنمون بوده11 شب هم پخش نشد آقا از حالا به بعد بات هر کی و هرجا مصاحبه میکنید ، یه بکاپ هم بگیرید ازشون که لااقل اگه اونا متشرش نکردن ، بعدن بروبچ ام اسی خودشون بتونن بهش دسترسی داشته باشن
آنارام باشید
بچه هااااااااااااااا نشونشون دااااادن ولی مصاحبه پخش نشد
11 شب پخش شد.همین الان
به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد..
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
38 مهمان |