(2012/06/01, 07:22 AM)MissB نوشته است: من فقط میخوام یه چیزی را ب حرفای علیرضا اضافه کنم
ک دختران نارنجی پوش باید ِ باید تعدادشون زیاد بشه .
دیروز ما تنها 6 نفر بودیم چرا که وقت کم بود و زمان هماهنگی با دوستایی مثل ساینا ،مهسا و... و همه ی دخترایی ک مطمئنم پایه ی همراهی و فعالیت توی این زمینه را داشتن را نداشتیم.اما این تنها شروعی بود.باید شروع کنیم همراهی کنیم نارنجی ب تن کنیم از صلاح دخترونه ام استفاده کنیم و با لطافت این تابوی ام اس را توی ذهن اطرافیان و آدما بشکنیم هر کس به هر نوعی و ب سبک خودش هر جای دنیا ک هست.
من دیروز مادرهای زیادی را دیدم که اشک می ریختن از شوق بود و از نگرانی.ما باید دخترهای محکم مادرها، این فرشته های همیشه نگران !! باشیم!!
منم یه چیز دیگه به حرف بهار اضافه می کنم . دخترایی که نارنجی پوشیدن تصمیم دارن راه بیفتن توو دل جامعه ، آستین بالا بزنن و ام اس رو به همه بشناسونن . به مردم . به خود بیماران ام اس ، به رسانه ها . دخترای نارنجی پوش از خداشونه روز به روز تعدادشون زیاد بشه . هر کی ، هر کدوم از دخترا که قدرت اینو داره که توو دل جامعه ، توو شهر و خیابون وایسته و بگه من اگر ام اس دارم اما پرتوانم و با بقیه ، با بغل دستیم که ام اس نداره هیچ فرقی ندارم . از همین الان یه دختر نارنجی پوش محسوب میشه . دخترای نارنجی پوش از این نمی ترسن که وقتی می گن من ام اس دارم بهشون به عنوان یه بیمار نگاه بشه ، چون اینو باور دارن اگه سد جامعه رو بشکونن و مردم رو آشنا کنن . این اتفاق برای همیشه تموم میشه و دیگه هیچ بیمار ام اسی احتیاج به پنهان کاری نداره .
Peace begins with a smile