(2012/12/31, 04:51 PM)شیرین نوشته است: حالا اگه فرض رو بر این بگیریم که این بنده خدا ام اس داشته باشه با این جمله ی شما فک نکنم دیگه چیزی از روحیه اش باقی بمونهاگه اینطور که شما میگی باید برای منم صدق بکنه
اصلا گیریم ام اس داشته باشه....کی گفته تا آخر عمرش باید آمپول بزنه؟
اصلا شاید ام اسش اونقد خفیف باشه که حمله ی دوم بهش دس نده و عود نداشته باشه و دکترش اصلا آمپول براش تجویز نکنه!
خب گناه داره....طفلی از اون طرف شوکه شده گفتن بیماری اومده یه امیدی از اینجا بگیره...اونوقت ما هم اینجا اینجوری باهاش برخورد کنیم که....!
من اولین عودم سال 86 بود و تا به الان نه پلاک جدیدی داشتم نه حمله ای نه مشکل خاصی نه ...
ولی الان بعد از 5 سال و نیم دکتر گفت باز تا اخر عمرت باید امپول بزنی
این یه واقعیته میخوام بدونه که مثل من گول نظر اول دکتر رو نخوره
بقول خودشون یه زمانی بعد 5 سال دارو رو قطع میکردن ولی الان میگن نه تا پایان عمر
(2012/12/31, 03:43 PM)sooorooosh نوشته است: نه خانم یاس..دورغ چیه؟
کی میگه cis دروغه؟
من چند تا مورد به شما نشون بدم که حمله اول اتفاق افتاده حتی انهنس هم داشته مریض ولی حمله دوم با گذشت 10 سال اتفاق نیافتاده...
این حالت رو دیدم...تو کتاب هم در موردش نوشته .اصلاً کاری به مطالب سایتهای تخصصی ام اس ندارم.این چیزی هست که تو امینوف نوشته در مورد cIS
ترجمه حرف شما این میشه که دلیل دی میلین شدن فقط MS هست...در صورتی که اصلاً اینجوری نیست...
خیلی بیماریها هستن باعث دی میلین شدن میشن
مثلاً لوپوس...
ثانیاً تازه فرض رو بر این بگیرین که تخریب در اثر عملکرد سیستم ایمنی باشه...چیزی که تو ام اس اتفاق میوفته...
خیلی موردها وجود دارن که حمله دوم رو تجربه نمیکنن...
حتی بهترین نورولوژهای دنیا هم نمیتونن در این مورد پیش آگهی بدن...اون وقت شما کلاً تکذیب میکنی ...
سروش جان من خودم 5 سال و نیمه دارو استفاده میکنم 3 سالم از قبل ام اس داشتم ولی بجز 5 سال پیش دیگه عودی نداشتم و بقول خودشون بهم کگفتن سی ای اس داری
ولی توی پرونده مینویسن و میگن ام اس
اگه اینطور بود همه جا جار میزدن سی ای اس نه ....
راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار