من نميگم حتما بخوريد چاي سبز واسه همه چي خوبه من خودم روزي 3 ليوان ميخورم 1 سالم هست هيچ حمله هاي نداشتم شايد از اون نباشه ولي فوايد چاي سبز رو بدونيد بد نيست
من از وقتي ام اس گرفتم هميشه ميخورم به شما نميگم بخوريد چون سيستم بدني هر كس متفاوته
گفتم واسه همه چيز چاي سبز خوبه
خواص چای سبز(1)
چای علاوه بر اینکه میتواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین میتواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید.
چای علاوه بر اینکه میتواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین میتواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید. بهترین چایها را میتوان در ارتفاعات یافت جایی که برگهای آنها به آرامی رشد میکنند و طعم بهتری دارند. با توجه به ارتفاعی که چای در آنها میروید، برگهای تازه چای بین دو سال و نیم تا پنج سال طول میکشد تا برای چیدن آماده شوند. چای برگهای فراوانی دارد و گلهای آن بسیار شبیه گلهای کاملیاست اما تنها برگهای جوان و کوچک آن برای مصرف چیده میشوند. جوانه زدن چای در مناظق کم ارتفاع هر هفته صورت میگیرد ولی در ارتفاعات بالا، هفتهها طول میکشد.
فواید چای
حدود 30٪ از وزن برگ چای سبز از فلانویید تشکیل شده است که برای سلامتی بسیار مفید میباشد.محققان مشاهده نموده اند که فواید چای سبز برای سلامتی بستگی به میزان مصرف آن دارد که بیشترین مصرف آن در کشورهای آسیایی حدود 3 فنجان در روز است. ( که حدود 240 ـ 320 میلی گرم از پولی فنول بدن را تهیه مینماید.)
در افرادی که بصورت روزانه چای سبز مصرف مینمایند احتمال ابتلاء به انواع بیماریها اعم از بیماریهای باکتریایی و یا عفونتهای سخت و همچنین بیماریهایی نظیر سرطان، سکته، بیماریهای قلبی ـ عروقی و بیماریهای استخوانی را کاهش میدهد.
یکی دیگر از فواید مصرف چای سبز، کاهش مرگ و میر به دلیل هر نوع بیماری مخصوصاً بیماری قلبی ـ عروقی میباشد. در مطالعهای که در سال 2006 صورت گرفت محققان دریافتند که چای از هر نوع نوشیدنی دیگر حتی آب خالص ، برای سلامتی مفیدتر است زیرا چای نه تنها بخوبی آب خالص ، بدن را هیدراته(آب رسانی) می کند بلکه منبعی غنی از پلی هنولز میباشد که از بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
در سال 1994 در ژاپن تحقیقی بر روی 40.530 فرد در سنین بین 40 تا 79 سال انجام گرفت که به مدت 11 سال به طول انجامید. در این گروه انتخاب شده 80٪ از افراد روزانه حدود 3 فنجان از چای سبز مصرف مینمودند. در این تحقیق مشاهده گردید که در افرادی که 5 فنجان در روز چای سبز مینوشیدند، در مقایسه با افرادی که 1 فنجان چای مینوشیدند احتمال مرگ به دلیل هر بیماری خصوصاً بوسیله بیماریهای قلبی ـ عروقی بسیار کمتر بود حتی این آمار نشان داد که تاثیر چای سبز بر روی زنان بیشتر از مردان میباشد.
فواید چای سبز
در زنان در مردان
23٪ کاهش مرگ به دلیل هر بیماری 12٪ کاهش مرگ به دلیل هر بیماری
31٪ کاهش مرگ بدلیل بیماریهای قلبی ـ عروقی 22٪ کاهش مرگ بدلیل بیماریهای قلبی ـ عروقی
62٪ کاهش مرگ بدلیل سکته 42٪ کاهش مرگ بدلیل سکته
همچنین در مطالعهای که بر روی زنانی که از چای سبز مصرف میکردند و کسانیکه مصرف نمیکردند صورت گرفت مشاهده شد که ریسک ابتلاء به سرطان سینه در زنانی که چای سبز مصرف مینمودند 22٪ کمتر از افراد دیگر است.
جلوگیری از بیماری گرفتگی رگها
در ژاپن طی مطالعاتی جداگانه بر روی چای سبز به این نتیجه رسیدند که افرادی که 5 فنجان و یا بیشتر از 5 فنجان در روز چای سبز مینوشند 16٪ احتمال ریسک ابتلاء به گرفتگی رگها در آنها کمتر است. میزان وجود رادیکالهای آزاد در رگها، کلید ابتلاء به بیماریهای قلبی ـ عروقی میباشد. آخرین تحقیقات نشان دادهاند که کتچینهای موجود در چای سبز مانع از درگیر شدن آنزیمها در تولید رادیکالهای آزاد موجود در رگها میگردد.
مشاهده شده است که چای سبز بوسیله کاهش کلسترول بد(LDL)، تری گلیسیرید،لیپید پروکسایدLipid Proxides ( رادیکالهای آزادی که باعث تخریب کلسترول بد و چربیها میشود) و فیبرینوژن( پروتئینی که در خون وجود دارد و باعث لخته شدن خون میشود) ریسک ابتلاء به گرفتگی رگها را کاهش میدهد و باعث میشود میزان کلسترول خوب بیشتر از کلسترول بد در بدن باشد.
تاثیر چای سبز روی افراد مبتلاء به تری گلیسیرید
تحقیقات نشان دادهاند که مصرف چای سبز برای سلامت قلب افرادی که دارای تری گلیسیرید بالا هستند بسیار مفید میباشد. آزمایشات نشان دادهاند کتچینهای موجود در چای سبز که با میزان مصرف نسبت مستقیم دارد(dose-dependently) مانع از فعالیت لیپاز پانکراس میشود(آنزیمی که بوسیله پانکراس ترشح میشود و چربیها را هضم مینماید.) در نتیجه این عملیات، سرعت شکستن چربیها و تبدیل آنها به تری گلیسیرید و همچنین افزایش تری گلیسیرید در خونی که بعد از صرف غذا اندازه گیری میشود بسیار آهسته صورت میگیرند.
با توجه به اینکه افرایش تری گلیسیرید بعد از خوردن غذا یکی از مشخصههای بیماری گرفتگی رگها است، نوشیدن 2 فنجان چای سبز همراه با غذا، بسیار مفید میباشد.
رقیق شدن خون و جلوگیری از لخته شدن آن
کتچینهای موجود در چای سبز بوسیله جلوگیری کردن از تشکیل مواد التهابی باعث رقیق شدن خون و مانع از ایجاد لختگی در خون میشود که این مواد التهابی از اسیدهای امگا 6 بوجود آمده اند و در گوشت و سبزیجات روغنی غیر قابل اشباع نظیر ذرت و روغن سویا یافت میشوند.
به حداقل رساندن میزان صدمات وارد شده به مغز و قلب
طبق بررسی های انجام شده، چای سبز نه تنها تعداد سلولهای مرده قلب و مغز را بعد از حمله قلبی و یا سکته مغزی کاهش میدهد بلکه بوسیله (EGCG) که بنظر میرسد عامل اصلی در ایجاد سلامتی میباشد در تسریع بهبودی بعد از سکته و حمله قلبی کمک مینماید.
ادامه دارد.....
تهیه و ترجمه:گروه سلامت سیمرغ _ مهرنوش نصوری
اختصاصی سیمرغ www.seemorgh.com/health
• برای درمان ام اس مفید است.
• برای پیشگیری و درمان سرطان به کار میرود.
• برای درمان بیماری پارکینسون و آلزایمر کاربرد دارد.
• سوخت و ساز بدن را بالا برده و اکسیداسیون چربی را افزایش میدهد.
• احتمال خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و حملات قلبی را با کاهش خطر لخته شدن خون کاهش میدهد.
• احتمال خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش میدهد.
• نوشیدن چای سبز رشد سلولهای سرطانی خاص را متوقف کرده و سطح کلسترول خوب خون را نسبت به کلسترول بد افزایش میدهد.
• برای درمان روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) و بیماریهای قلبی عروقی استفاده میشود.
• برای تقویت سیسم ایمنی بدن مفید است.
• برخی از محققان میگویند، با نوشید منظم چای سبز، از به وجود آمدن حفره در دندان با کشتن باکتری که موجب ایجاد جرم دندان میشود، میتوان پیشگیری کرد.
• قدر فکری را افزایش داده و قابلیت تمرکز را بالا میبرد.
• آرامبخش است و رفع استرس میکند.
• موجب کاهش وزن در افراد چاق میشود.
روش نگهداری و دم کردن چای سبز
• برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به
دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
• برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، یک لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه سانتیگراد به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.
• چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.
میزان مصرف روزانه
• چای سبز به عنوان جایگزینی مناسب برای چای سیاه و قهوه توصیه میشود.
نوشیدن روزانه سه لیوان چای سبز (حاوی سه گرم مواد حل شدنی) یا روزانه 300 تا 400 میلی گرم عصاره استاندارد چای سبز (عصارهها باید حاوی 80 درصد پلی فنولها و 55 درصد اپی گالوکزچین) مفید است. انواع فرآوردههای کپسولی و مایع چای سبز نیز قابل دسترسیاند.
• البته مصرف خیلی زیاد این ماده غذایی مفید میتواند خطرناک باشد. لذا در مصرف هر نوع ماده غذایی، هر چند مفید، اصل اعتدال و میانه روی را رعایت کنید.
www.healthmad.com
من از وقتي ام اس گرفتم هميشه ميخورم به شما نميگم بخوريد چون سيستم بدني هر كس متفاوته
گفتم واسه همه چيز چاي سبز خوبه
خواص چای سبز(1)
چای علاوه بر اینکه میتواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین میتواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید.
چای علاوه بر اینکه میتواند در آب و هوای گرم رشد کند همچنین میتواند در ارتفاعاتی به بلندی 2100 متر از سطح دریا نیز رشد نماید. بهترین چایها را میتوان در ارتفاعات یافت جایی که برگهای آنها به آرامی رشد میکنند و طعم بهتری دارند. با توجه به ارتفاعی که چای در آنها میروید، برگهای تازه چای بین دو سال و نیم تا پنج سال طول میکشد تا برای چیدن آماده شوند. چای برگهای فراوانی دارد و گلهای آن بسیار شبیه گلهای کاملیاست اما تنها برگهای جوان و کوچک آن برای مصرف چیده میشوند. جوانه زدن چای در مناظق کم ارتفاع هر هفته صورت میگیرد ولی در ارتفاعات بالا، هفتهها طول میکشد.
فواید چای
حدود 30٪ از وزن برگ چای سبز از فلانویید تشکیل شده است که برای سلامتی بسیار مفید میباشد.محققان مشاهده نموده اند که فواید چای سبز برای سلامتی بستگی به میزان مصرف آن دارد که بیشترین مصرف آن در کشورهای آسیایی حدود 3 فنجان در روز است. ( که حدود 240 ـ 320 میلی گرم از پولی فنول بدن را تهیه مینماید.)
در افرادی که بصورت روزانه چای سبز مصرف مینمایند احتمال ابتلاء به انواع بیماریها اعم از بیماریهای باکتریایی و یا عفونتهای سخت و همچنین بیماریهایی نظیر سرطان، سکته، بیماریهای قلبی ـ عروقی و بیماریهای استخوانی را کاهش میدهد.
یکی دیگر از فواید مصرف چای سبز، کاهش مرگ و میر به دلیل هر نوع بیماری مخصوصاً بیماری قلبی ـ عروقی میباشد. در مطالعهای که در سال 2006 صورت گرفت محققان دریافتند که چای از هر نوع نوشیدنی دیگر حتی آب خالص ، برای سلامتی مفیدتر است زیرا چای نه تنها بخوبی آب خالص ، بدن را هیدراته(آب رسانی) می کند بلکه منبعی غنی از پلی هنولز میباشد که از بیماریهای قلبی جلوگیری میکند.
در سال 1994 در ژاپن تحقیقی بر روی 40.530 فرد در سنین بین 40 تا 79 سال انجام گرفت که به مدت 11 سال به طول انجامید. در این گروه انتخاب شده 80٪ از افراد روزانه حدود 3 فنجان از چای سبز مصرف مینمودند. در این تحقیق مشاهده گردید که در افرادی که 5 فنجان در روز چای سبز مینوشیدند، در مقایسه با افرادی که 1 فنجان چای مینوشیدند احتمال مرگ به دلیل هر بیماری خصوصاً بوسیله بیماریهای قلبی ـ عروقی بسیار کمتر بود حتی این آمار نشان داد که تاثیر چای سبز بر روی زنان بیشتر از مردان میباشد.
فواید چای سبز
در زنان در مردان
23٪ کاهش مرگ به دلیل هر بیماری 12٪ کاهش مرگ به دلیل هر بیماری
31٪ کاهش مرگ بدلیل بیماریهای قلبی ـ عروقی 22٪ کاهش مرگ بدلیل بیماریهای قلبی ـ عروقی
62٪ کاهش مرگ بدلیل سکته 42٪ کاهش مرگ بدلیل سکته
همچنین در مطالعهای که بر روی زنانی که از چای سبز مصرف میکردند و کسانیکه مصرف نمیکردند صورت گرفت مشاهده شد که ریسک ابتلاء به سرطان سینه در زنانی که چای سبز مصرف مینمودند 22٪ کمتر از افراد دیگر است.
جلوگیری از بیماری گرفتگی رگها
در ژاپن طی مطالعاتی جداگانه بر روی چای سبز به این نتیجه رسیدند که افرادی که 5 فنجان و یا بیشتر از 5 فنجان در روز چای سبز مینوشند 16٪ احتمال ریسک ابتلاء به گرفتگی رگها در آنها کمتر است. میزان وجود رادیکالهای آزاد در رگها، کلید ابتلاء به بیماریهای قلبی ـ عروقی میباشد. آخرین تحقیقات نشان دادهاند که کتچینهای موجود در چای سبز مانع از درگیر شدن آنزیمها در تولید رادیکالهای آزاد موجود در رگها میگردد.
مشاهده شده است که چای سبز بوسیله کاهش کلسترول بد(LDL)، تری گلیسیرید،لیپید پروکسایدLipid Proxides ( رادیکالهای آزادی که باعث تخریب کلسترول بد و چربیها میشود) و فیبرینوژن( پروتئینی که در خون وجود دارد و باعث لخته شدن خون میشود) ریسک ابتلاء به گرفتگی رگها را کاهش میدهد و باعث میشود میزان کلسترول خوب بیشتر از کلسترول بد در بدن باشد.
تاثیر چای سبز روی افراد مبتلاء به تری گلیسیرید
تحقیقات نشان دادهاند که مصرف چای سبز برای سلامت قلب افرادی که دارای تری گلیسیرید بالا هستند بسیار مفید میباشد. آزمایشات نشان دادهاند کتچینهای موجود در چای سبز که با میزان مصرف نسبت مستقیم دارد(dose-dependently) مانع از فعالیت لیپاز پانکراس میشود(آنزیمی که بوسیله پانکراس ترشح میشود و چربیها را هضم مینماید.) در نتیجه این عملیات، سرعت شکستن چربیها و تبدیل آنها به تری گلیسیرید و همچنین افزایش تری گلیسیرید در خونی که بعد از صرف غذا اندازه گیری میشود بسیار آهسته صورت میگیرند.
با توجه به اینکه افرایش تری گلیسیرید بعد از خوردن غذا یکی از مشخصههای بیماری گرفتگی رگها است، نوشیدن 2 فنجان چای سبز همراه با غذا، بسیار مفید میباشد.
رقیق شدن خون و جلوگیری از لخته شدن آن
کتچینهای موجود در چای سبز بوسیله جلوگیری کردن از تشکیل مواد التهابی باعث رقیق شدن خون و مانع از ایجاد لختگی در خون میشود که این مواد التهابی از اسیدهای امگا 6 بوجود آمده اند و در گوشت و سبزیجات روغنی غیر قابل اشباع نظیر ذرت و روغن سویا یافت میشوند.
به حداقل رساندن میزان صدمات وارد شده به مغز و قلب
طبق بررسی های انجام شده، چای سبز نه تنها تعداد سلولهای مرده قلب و مغز را بعد از حمله قلبی و یا سکته مغزی کاهش میدهد بلکه بوسیله (EGCG) که بنظر میرسد عامل اصلی در ایجاد سلامتی میباشد در تسریع بهبودی بعد از سکته و حمله قلبی کمک مینماید.
ادامه دارد.....
تهیه و ترجمه:گروه سلامت سیمرغ _ مهرنوش نصوری
اختصاصی سیمرغ www.seemorgh.com/health
• برای درمان ام اس مفید است.
• برای پیشگیری و درمان سرطان به کار میرود.
• برای درمان بیماری پارکینسون و آلزایمر کاربرد دارد.
• سوخت و ساز بدن را بالا برده و اکسیداسیون چربی را افزایش میدهد.
• احتمال خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و حملات قلبی را با کاهش خطر لخته شدن خون کاهش میدهد.
• احتمال خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش میدهد.
• نوشیدن چای سبز رشد سلولهای سرطانی خاص را متوقف کرده و سطح کلسترول خوب خون را نسبت به کلسترول بد افزایش میدهد.
• برای درمان روماتیسم مفصلی (آرتریت روماتوئید) و بیماریهای قلبی عروقی استفاده میشود.
• برای تقویت سیسم ایمنی بدن مفید است.
• برخی از محققان میگویند، با نوشید منظم چای سبز، از به وجود آمدن حفره در دندان با کشتن باکتری که موجب ایجاد جرم دندان میشود، میتوان پیشگیری کرد.
• قدر فکری را افزایش داده و قابلیت تمرکز را بالا میبرد.
• آرامبخش است و رفع استرس میکند.
• موجب کاهش وزن در افراد چاق میشود.
روش نگهداری و دم کردن چای سبز
• برای تازه و معطر ماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به
دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
• برای هر نفر یک قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، یک لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه سانتیگراد به آن اضافه کرده و درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید.
• چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم کردن روی حرارت ندارد.
میزان مصرف روزانه
• چای سبز به عنوان جایگزینی مناسب برای چای سیاه و قهوه توصیه میشود.
نوشیدن روزانه سه لیوان چای سبز (حاوی سه گرم مواد حل شدنی) یا روزانه 300 تا 400 میلی گرم عصاره استاندارد چای سبز (عصارهها باید حاوی 80 درصد پلی فنولها و 55 درصد اپی گالوکزچین) مفید است. انواع فرآوردههای کپسولی و مایع چای سبز نیز قابل دسترسیاند.
• البته مصرف خیلی زیاد این ماده غذایی مفید میتواند خطرناک باشد. لذا در مصرف هر نوع ماده غذایی، هر چند مفید، اصل اعتدال و میانه روی را رعایت کنید.
www.healthmad.com
شادی نمادی از زیستن اگاهانه است و نمایشی از سپاسگزاری در برابر یزدان پاک.
شاد باشید و شاد زندگی کنید که شاد زیستن انتخاب است نه اتفاق