(2010/11/03, 03:14 AM)mehran_a نوشته است: مواد غذایی مضر برای بیماران MS :
1- غذاهای چرب خصوصا گوشت های چرب و تمام چربی های حیوانی
۲- فرآورده های لبنی پرچرب
3- سس های مایونز و تمامی سس های دارای چربی زیاد
۴- غذاهای بسیار شیرین ، کیک ، بیسکوئیت ، شیرینی و آب نبات
۵- غذاهای حساسیت زا مثل تخم مرغ ، شیر ، سیب زمینی ، گوجه فرنگی ، بادمجان ، مخمر ، نان گندم ، شکر، برخی از میوه ها ( بسته به واکنش بیمار ) ، مواد غذایی با رنگ های افزودنی مثل نوشابه ها یا با مواد نگهدارنده مثل کنسروها ، ادویه ، تمام میوه ها و سبزی هایی که خوب شسته نشده اند یا با افزودن مواد شیمیایی رشد کرده اند که مواد باقیمانده روی آنها می تواند سمی و حساسیت زا باشد.
بیمار باید با دقت در برنامه غذایی روزانه ، غذاهای حساسیت زا را شناخته و آنها را حذف کند.
۶- قهوه ، الکل ، کولا و چای
مواد غذایی مفید برای بیماران MS :
1- چربی های اُمگا-۳ و اُمگا-۶ . منبع غذایی اصلی اسیدهای چرب اُمگا-۳ انواع ماهی بخصوص ماهی ساردین و سالمون است و سایر منابع غذایی آن روغن سویا و کانولا، جوانه گندم ، گردو، روغن تخم کتان، سبزیجات برگ سبز و روغن کبد ماهی می باشد.
اسیدهای چرب اُمگا-۶ نیز در روغن های غیر اشباع گیاهی مثل روغن ذرت ، روغن کانولا، روغن سویا ، روغن بادام زمینی و روغن آفتابگردان وجود دارد.
۲- میوه ها و سبزی های تازه و تمیز ( سبزی های دارای برگ سبز پررنگ )
۳- جوانه ها خصوصا جوانه یونجه که باید موقع شروع به جوانه زدن مصرف شود.
۴- پودر جلبک آب های تازه که به صورت بسته بندی شده در برخی فروشگاه ها موجود است.
۵- مایعات : آب تازه و تصفیه شده ۲ لیتر ( ۸ لیوان ) در روز، سایر چای های گیاهی به جای چای معمولی و آب میوه رقیق شده
یکمی عجیبه !
جالبه یک جا گفته مصرف نکنید یک جا گفته مصرف بکنید
چرا شما از نعمت هایی که خدا براتون آفریده استفاده نمی کنید ؟
خیلی جالبه که دوست دارین به جای مثلا مصرف تخم مرغ برید قرص های شیمیایی امگا3 مصرف کنید.
مطلب علمی باید طوری بیان بشه که داخلس استثناها هم بیان بشه !
چرا من ام اس دارم ؟ چرا توی خونه ما فقط من دارم ؟
با توجه به مطالب بالا که دوستان لطف کردن زحمت کشیدن و گفتن باید من سالم باشم و خواهر و براردم و مامان بایام ام اس بگیرن .
مصرف کننده گرمی جات توی خونه فقط من یکی بودم و هستم .
خوب شما می فرمایید شکر نخورید به جاش عسل بخوریم منم عسل مصرف می کنم پس چرا بیمار شدم ؟
من اصلا طرف مواد ترش نمیرم چون فشار خونم همینطوری پایینه . اصلا طرف موادی مثل نوشابه و ... هم نرفتم خیلی خیلی کم مصرف می کنم شاید سالی یک بار !
حالا یک سوال فنی ! اگر یکی بشینه به طور مداوم گرمی جات مصرف کنه به نظر شما از نظر درونی دچار مشکل نمیشه ؟ منظورم کلیه و قلب و .. است .
آدم باید طوری غذا مصرف کنه که نه خودش رو داغون کنه نه اینکه دیگه از گشنگی بمیره !
من اصلا از گوشت قرمز بدم میاد و لب نمیزنم
پس چرا ام اس گرفتم ؟
یکم به زندگی خودتون نیگاه کنید ببینید واقعا خدا مثلا حیواناتی مثل گوسفند و گاو رو برای چی حلال اعلام کرده ؟
چرا به جای اون نیومده بگه برین دلفین بخورین ؟ یا بفرمایید شام نهنگ بخورین !
اندازه نگه دار که اندازه نکوست / هم لایق دشمن است هم لایق دوست
البته من مشخص هست با این رژیم ها مخالفم چون من اگر همین 4 تا دونه مواد غذایی رو هم نخورم دیگه جونی برام نمی مونه زندگی کنم