•  قبلی
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4(current)
  • 5
  • 6
  • 7
  • بعدی 
امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امیتازات : 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تشخیصهای افتراقی (بیماریهای تقلید کننده ی ام اس)
#31
(2015/03/27, 09:04 AM)kian00sh نوشته است: بالاخره جواب ازمایش همسر ما امد و دکتر مقدسی گفتن دویک نیست.
حالا مساله اینجاست که دکتر میگن ما تمام بیماریهای تقلید کننده ام اس رو بررسی کردیم ولی هیچکدوم نبوده.
گفتم یعنی الان اوضاع چطوریه؟ گفت الان با توجه به شرایط به احتمال 70 درصد خانومتون اصلا ام اس نداره و نخواهد گرفت ولی به احتمال 30% به ام اس مبتلا هست.
به خانومم توصیه کرد ال پی کنه. گفت من اگه جای شما بودم ال پی میکردم و خیاله خودمو راحت میکردم و ام ار ای جواب قطعی نمیده. گفت اگه ما امروز بیماری رو تشخیص بدیم بهتر میتونیم مهارش کنیم.
حالا نمیدونم چیکار باید کنم. خانومم میگه من از ال پی میترسم و فقط ام ار ای ...
سوالم اینه ایا نمیشه برای همون 30% احتمال دارو داد؟ لاقل اگه بیماری بود مهار بشه. گفته اگه بیماری تشخیص داده بشه باید درمان سینوکس شروع بشه. ضمنا سینوکس هم کورتن هست و عوارض کورتنها رو داره یا نه؟ مرسی

وقتی تشخیص ام اس برای دکتر قطعی نمیشه،درخواست آزمایش ال پی رو میده،ال پی اصلا ترس نداره .سینووکس جزو اینترفرونهاست و علائمی شبیه آنفولانزا داره.
بی بهانه بخندیم .....
 تشکر شده توسط : 0MID , پریا حقیقت پور , pariya1361
#32
تشخیص زودرس بیماری ام اس می تواند از پیشرفت آن جلو گیری کند

۱۳۹۴/۰۲/۱۶ - ۱۷:۰۰

به گزارش سلامت نیوز از انجمن متخصصان مغز و اعصاب ایران، دکتر نسترن مجدی نسب گفت :بیماری ام اس به این دلیل که سیستم مغز و نخاع را درگیر می کند، می تواند علائم بالینی متعددی داشته باشد.

وی علائمی مانند فلج، دوبینی، تاری دید، سرگیجه و عدم تعادل را برشمرد و اضافه کرد : همانظور که یک بیمار سکته مغزی با فلج یک سمت بدن می تواند مراجعه کند، بیمار مبتلا به ام اس می تواند با همین علامت مراجعه کند و پزشک دچار سردر گمی شود که در پی آن تشخیص بیماری ممکن است به تاخیر بیفتد.

مجدی نسب که در بیست و دومین کنگره بین المللی مغز و اعصاب با موضوع تشخیص افتراقی ام اس تجربیات خود را به همکاران جوان خود در این حوزه منتقل خواهد کرد،گفت :
در تشخیص ام اس، گرفتن یک شرح حال خوب، معاینه دقیق و خوب، و کمک از روشهای پاراکلینیکی اهمیت خاصی دارد که پزشکی که در زمینه ام اس دانش کافی داشته باشد به راحتی می تواند تشخیص افتراقی بیماری را با انجام یک سری آزمایشات و ام آرآی مغز و همچنین معاینه و شرح حال خوب رد کند.

مشاهده می شود که گاهی به خاطر تظاهرات متعددی که بیماری ام اس دارد، بیمار به پزشکان متخصص غیرمرتبط مراجعه کرده اند و روند تشخیص و درمان بیماری آنها به تعویق افتاده است. به عنوان مثال به دلیل تاری دید و یا دو بینی به چشم پزشکان مراجعه شده در حالی که علت این اختلالات بینایی ام اس بوده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه جندی شاپور اهواز گفت :
هدف در این سخنرانی این است که پزشکان مغز و اعصاب را با علائمی که می تواند بیماری های مغز و اعصاب را از سایر بیماریهایی که با علائمی شبیه به اینها هستند، آشنا کنیم.

رییس انجمن مغز و اعصاب خوزستان افزود:
با تشخیص افتراقی بیمار از سردرگمی نجات پیدا می کند و زود تر تشخیص بیماری اش داده خواهد شد.امروزه ثابت شده تشخیص زودرس بیماری ام اس می تواند از پیشرفت بیماری با روشهای درمانی موجود جلوگیری نماید.

در ایران و جهان درمان قطعی ام اس وجود ندارد اما درمان های پیشگیرانه ای وجود دارد زیرا ام اس سیر پیشرونده پیدا می کند.
وی توصیه کرد : هر بیماری اگر با این علائمی چون عدم تعادل، سرگیجه، دو بینی، تاری دید، خستگی هایی که بدون دلیل و طول کشنده باشد، بی حسی یا مور مور شدن اندام و ضعف اندام و حتی اگر این علائم گذرا باشند مواجه شود باید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کند.
این علامت می تواند ناشی از بیماری ام اس باشد و یا می تواند ناشی از یک دیسک گردنی باشد که این تشخیص افتراقی فقط با یک معاینه دقیق انجام می شود.

بر اساس این گزارش، بیست و دومین کنگره بیماری های مغزواعصاب از 22تا 25 اردیبهشت ماه در هتل المپیک تهران برگزار می شود.

لینک منبع :

http://www.salamatnews.com/news/146917/-...9%86%D8%AF
چشم ها را بـایـد شست  . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
 تشکر شده توسط : paeazan , 0MID , zohrevand , پریا حقیقت پور , pariya1361
#33
آره برای من دیر تشخیص دادن
حمله دومم که پای راستم بود از رها شدن پام شروع شد ،چند روز پیش به دوستم میگفتم که اگه همون موقع سفت و سخت دنبالشو گرفته بودم بیماریم خیلی کنترل شده بود
من همش میرفتم دکتر ارتوپد
ده سال پیش ام اس رونقی نداشت
من که اصلا و ابدا فک نمیکردم چیز جدی ای باشه
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : 0MID , sweetbasil , n.sani , پریا حقیقت پور , pariya1361
#34
خواهر من سردرد شدید همراه با کمی عدم تعادل داشت......
دوتا از دکترها باتوجه به mriگفتند ms داره.....
با اصرار من به دکتر نیکنام مراجعه کردند و ایشون بامطالعه دقیق ریپورت mriو همچنین جواب یه ازمایش که خودشون نوشته بودند...اعلام کردند که ایشون به غلات حساسیت دارند و مصرف چندنوع از خوراکیهای که از غلات تهیه میشه رو براشون منع کردند.......اسم این بیماری سیالک هست که مطلب زیر به توضیح اون میپردازه:


بیماری سلیاک، نوعی بیماری گوارشی است که به پرزهای روده کوچک آسیب می‌رساند و سبب اختلال در جذب مواد مغذی می‌شود. افرادی که به بیماری سلیاک مبتلا هستند پروتئینی به نام گلوتن را که در گندم، جو، چاودار و احتمالاً جودو سر وجود دارد، نمی‌توانند تحمل کنند. زمانی که بیماران مبتلا به سلیاک، غذاهای حاوی گلوتن مصرف می‌کنند، سیستم ایمنی بدن آن‌ها پاسخی را به صورت تخریب روده کوچک صادر می‌کند. این تخریب به خصوص در پرزهای انگشتانه‌ای روده که مواد مغذی داخل آنها جذب می‌شوند، ایجاد می‌شود. به دنبال آسیب پرزهای روده‌ای فرد بدون توجه به مقدار غذایی که می‌خورد، مبتلا به سوء تغذیه می‌شود. به دلیل این که سیستم ایمنی خود فرد سبب تخریب و آسیب پرزهای روده کوچک می‌شود، این بیماری، به عنوان یک بیماری خود ایمنی نامیده می‌شودو از طرف دیگر به علت این که مواد مغذی جذب نمی‌شوند، می‌تواند به عنوان یک بیماری سوء جذبی مورد نظر قرار گیرد.

بیماری سلیاک هم‌چنین به نام‌های اسپروی سلیاک، اسپروی غیر حاره‌ای و آنتروپاتی حساس به گلوتن هم نامیده می‌شود.
سلیاک، بیماری وراثتی است و نسلی به نسل دیگر، و در خانواده انتقال می‌یابد.گاهی اوقات این بیماری برای اولین بار به دنبال رژیم غذایی بعد از عمل جراحی”>جراحی، بارداری، تولد نوزاد، عفونت‌های ویروسی و یا استرس‌های روحی فعال می‌شود. بیماری سلیاک، افراد را به گونه‌ای متفاوت، تحت تاثیر قرار می‌دهد. در گروهی از بیماران، علائم از دوران کودکی، و در تعداد دیگر در بزرگ‌سالی بروز می‌کند.
یکی از عوامل مهمی که در زمان و نحوه شروع بیماری موثر می‌باشد، مدت زمانی است که یک فرد از شیر مادر تغذیه کرده است. هر اندازه این دوران طولانی تر باشد، علائم، دیرتر بروز می‌کنند و علائمی نیز که بروز می‌کنند، بیشتر شامل نشانه‌های معمول بیماری هستند.
از عوامل مهم دیگر، سن شروع به مصرف غذاهای حاوی گلوتن و مقدار مصرف این مواد است.
علائم ممکن است خود را به صورت گوارشی یا غیر گوارشی نشان دهند.برای مثال فردی ممکن است اسهال و دردهای شکمی داشته باشد، در حالی که فرد دیگر تحریک‌پذیر و افسرده باشد. در حقیقت تحریک‌پذیری از عمومی‌ترین علائم بیماری سلیاک در کودکان است.

به طور کلی علائم بیماری سلیاک ممکن است یک یا چند مورد از موارد زیر باشد:

[size=large]دردهای تکرار شونده شکمی، اسهال خونی، کاهش وزن، اسهال چرب، کم‌خونی غیر قابل توضیح، نفخ، دردهای استخوانی، انقباضات عضلانی، خستگی، تاخیر رشد، درد در مفاصل، تشنج، سوزن سوزن شدن پاها، آفت‌های دردناک دهانی، آسیب‌های پوستی دردناک به نام Herpetiforms، تاخیر در قاعدگی یا نامنظم شدن دوران عادت ماهانه، تاخیر در رشد دندان‌ها، کم خونی و تاخیر در رشد و کاهش وزن از علائم سوء تغذیه یعنی دریافت ناکافی مواد مغذی که این موارد به عنوان یک مشکل جدی برای تمامی افراد به خصوص کودکان، ممکن است پیش آید.

بعضی از افراد مبتلا به سلیاک هیچ علامتی ندارند، زیرا قسمت سالم روده قادر به جذب مواد مغذی کافی برای پیش گیری از بروز علائم است. با وجود این مسئله، این افراد همچنان در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های همراه سلیاک خواهند بود.
به طور معمول تشخیص سلیاک سخت است. زیرا تعدادی از علائم آن شبیه به علائم بیماری‌های دیگر مانند نشانگان روده تحریک‌پذیر، بیماری کرون، کولیت زخمی، دیورتیکولوزیس، عفونت‌های روده کوچک، نشانگان خستگی مزمن و افسردگی است.
تحقیقات اخیر نشان می‌دهند که سطح آنتی بادی‌های خاص در خون افراد مبتلا به سلیاک بالاتر از حد طبیعی است.این آنتی‌بادی‌ها توسط سیستم ایمنی خود فرد در پاسخ به ترکیباتی که به بدن آسیب می‌رساند، ایجاد می‌شوند. بنابراین برای تشخیص بیماری سلیاک، پزشکان، سطح آنتی‌بادی‌هایی از خون را که، به گلوتن حساس هستند می‌سنجند، این آنتی‌بادی‌ها آنتی گلیادین، آنتی‌اندومیزیوم و آنتی‌رتیکولین هستند.
به دنبال تایید بیماری سلیاک توسط نتایج آزمایشگاهی و علائم موجود، پزشک ممکن است بخش کوچکی از روده کوچک را برای تعیین میزان آسیب به پرزهای روده کوچک از طریق نمونه برداری، مورد بررسی قرار دهد، زیرا نمونه برداری از روده کوچک بهترین روش برای تشخیص سلیاک است.
غربال گری برای بیمارن سلیاک روشی است که می‌توان به وسیله آن افراد بدون علامت را مشخص کرد. در این افراد نیز آزمون آنتی‌بادی‌های بیماری سلیاک در آنها تشخیص داده شده است. که باید تحت آزمایش و بررسی قرار گیرند. آمار نشان می‌دهد که در حدود ۱۰ درصد از اقوام درجه یک بیماران، مانند پدر و مادر و فرزندان آن‌ها مبتلا به سلیاک هستند. باید خاطر نشان کرد هر چه قدر طول مدت تشخیص بیماری، طولانی تر و زمان عدم درمان، مدت‌دارتر باشد شانس پیشرفت بیماری، سوءتغذیه و ایجاد بیماری‌های همراه، افزایش خواهد داشت.
صبر کن سهراب! آری… تو راست می گویی آسمان مال من است پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین،مالِ من است!
اما سهراب تو قضاوت کن، بر دل سنگ زمین جای من است؟! من نمی دانم که چرا این مردم، دانه های دلشان پیدا نیست…
صبر کن سهراب! قایقت جا دارد؟ من هم از همهمه ی داغ زمین بیزارم
 تشکر شده توسط : nahid , طاهره. , sweetbasil , zohrevand , پریا حقیقت پور , pariya1361
#35
ازمایش ال پی رو چرا نمیدن
با این ازمایش در کنار بقیه تست ها میشه دققا متوجه شد که ام اس دارن یا نه
مجابشون کنین که انجام بدن
دردناک نیست اصلا
انشالله که خیره و سالم سالم هستن

(2015/02/25, 11:34 AM)kian00sh نوشته است: سه ماهه قبل همسرم در اثر فشارهاي شديد استرسي دچار نوريت اوپتيك در يك چشم شد كه در آن زمان دستور بستري 5 روز به همراه كوتون تزريقي و كورتون خوراكي داده شد كه خوشبختانه بهبود يافت و البته در MRI مغز ايشون دو لكه كمرنگ مشاهده شد و MRI گردن طبيعي و بدون لك بود.
و اكنون بعد از سه ماه جهت پيگيري به دكتر مقدسي مراجعه نمودند كه البته متاسفانه بنده همراهشان نبودم و خواهرشون كه پرستار با سابقه اي هستن به همراه ايشون مراجعه كردن.
تا اونجا كه من فهميدم ازمايشهاي تست حركتيشون مناسب بوده.
حالا سوالم اينجاست كه دكتر دستور ازمايش كشت خون 14 روزه دادن و به خانومه بنده تنها قرص ويتامين دي3 تجويز كردن.
خانومم تو نقل قولهاش از دكتر ميگه دكتر صحبت از احتمال بيماري (اصطلاحا بچه ام اس) ميكرد ولي خواهر خانومم ميگفت نگران نباش و احتمالا بيماريش همون نوريت اپتيك بوده و همون رو با دويك دارن بررسي ميكنن(با وجود اينكه در گردن ضايعه مشاهده نشده. البته دكتر گفته بايد يك دوره هر چند مدت MRI بگيرن و البته جواب رو به بعد از گرفتن ازمايش خون موكول كرده.

خواهش ميكنم به من بگين اين ازمايش 14 روزه خون چي هست؟ دكتر مغز و اعصاب چرا و براي تشخيص چه موردي اين ازمايش رو درخواست كرده و چر اگر مشكوك به بچه ام اس هست داروي ديگري بغير از ويتامين D داده نشده؟!
 تشکر شده توسط : 0MID , پریا حقیقت پور , pariya1361
#36
سلام من32 سالمه یکسال پیش وقتی ورزش کردم و دوش گرفتم احساس کردم نصف صورتم در سمت چپ بی حس شد و بعد از چند دقیقه کله پوست بدنم بی حس شد تا دوروز این علایم بود ومن به پزشک مراجعه کردم و ام ار ای دادم و گفتن سالمی بعد یک هفته این بی حسی برگشت و الان یکساله موندگاره .جدیدا دارای علایمی متل ضعف شدید عضلانی وبی اشتهایی تهوع تاری دید در چشم راستم سرد درد چشم درد و پادرد در قسمت سیاتیک .وهمینطور تاندوم های دستم خیلی درد میکنه ودوباره دکتر رفتم و باز معاینه بالینی سالم بودم و گاباپنتین 100 تجویز کردن و ام ارای جدید بدون تزریق .من تو این یکماه که علابم جدید دارم ترس زیادی دارم از ام اس .ایا ممکنه ام اس باشه؟؟rolleyes
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور , pariya1361
#37
(2016/11/29, 11:03 AM)سارام محمدی نوشته است: سلام من32 سالمه یکسال پیش وقتی ورزش کردم و دوش گرفتم احساس کردم نصف صورتم در سمت چپ بی حس شد و بعد از چند دقیقه کله پوست بدنم بی حس شد تا دوروز این علایم بود ومن به پزشک مراجعه کردم و ام ار ای دادم و گفتن سالمی بعد یک هفته این بی حسی برگشت و الان یکساله موندگاره .جدیدا دارای علایمی متل ضعف شدید عضلانی وبی اشتهایی تهوع تاری دید در چشم راستم سرد درد چشم درد و پادرد در قسمت سیاتیک .وهمینطور تاندوم های دستم خیلی درد میکنه ودوباره دکتر رفتم و باز معاینه بالینی سالم بودم و گاباپنتین 100 تجویز کردن و ام ارای جدید بدون تزریق .من تو این یکماه که علابم جدید دارم ترس زیادی دارم از ام اس .ایا ممکنه ام اس باشه؟؟rolleyes

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. ام آر آی دوم چیزی نشون نداده ؟ تو این وضعیت بنظرم گاباپنتین رو مصرف کنید و منتظر بمونید. من هم 2و3 سال پیش علامت گزگز ، بی حسی داشتم ولی 3 بار ام آر آّّّّی دادم چیزی نبود. انشالله که چیزی نیست. ولی نترسید چون براتون خوب نیست و ام اس رو هم وحشتناک نبینید. فقط آروم باشید دوست خوبم. ولی ام آر آی رو چند وقت دیگه تکرار کنید. سلامت باشید icon_question
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور , pariya1361
#38
اينكه بايد آروم باشن كاملاً درسته. اما فكر نميكنيد تجويز دارو بدون نظر پزشك كار درستى نيست؟
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور , pariya1361
#39
(2016/11/29, 04:09 PM)یه غریبه نوشته است: اينكه بايد آروم باشن كاملاً درسته. اما فكر نميكنيد تجويز دارو بدون نظر پزشك كار درستى نيست؟

خود پزشک بهشون گاباپنتین دادن دوست عزیز !
(دوباره دکتر رفتم و باز معاینه بالینی سالم بودم و گاباپنتین 100 تجویز کردن)

(2016/11/29, 04:09 PM)یه غریبه نوشته است: اينكه بايد آروم باشن كاملاً درسته. اما فكر نميكنيد تجويز دارو بدون نظر پزشك كار درستى نيست؟

من راهنمایشون کردم دوست عزیز و اگر توی متنی که نوشتن دقت کنید نوشتن دکتر بهشون گاباپنتین داده. من نه دکترم و نه به خودم اجازه میدم قرص تجویز کنم. چیزی بود که خودشون نوشتن.
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور , pariya1361
#40
بله. منظور من اينه كه ادامه درمان با گاباپنتين هم در حيطه دانش ما نيست
 تشکر شده توسط : پریا حقیقت پور , pariya1361
  
  •  قبلی
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4(current)
  • 5
  • 6
  • 7
  • بعدی 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تشخیص افتراقی سندرم دویک و ام.اس havaars 23 26,622 2017/05/24, 08:27 PM
آخرین ارسال: الی کوچولو
  ارتباط سیگار کشیدن با ام اس و تولید آنتی بادی خنثی کننده اینترفرون saffari_mo 2 3,976 2013/11/19, 01:18 AM
آخرین ارسال: ahya
  بیشتر بیماران ام اس نوع عود کننده و بهبود یابنده هستند najva 16 16,511 2012/12/17, 06:13 PM
آخرین ارسال: sargol



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
8 مهمان