موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :18 بار در 5 پست
سال تشخيص بيماري : 91
دكتر معالج : Dr.hakimi
داروي مورد استفاده : سینووکس
Chera mn har vaqt b rane pam tazrigh mikonam koli khon miad?

yani mn bad tazrigh mikonam?
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14821
تشکر های دریافت شده :15252 بار در 3333 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
احتمالا محل تزریق را بد انتخاب میکنید و موجب پاره شدن مویرگ هاتون میشه، که البته لطمه ای به تزریق نمیزنه
باید کاری کنی، آروم بگیرم
تشکر های اهدا شده: 43
تشکر های دریافت شده :27 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر محسن فروغي پور
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
سلام،دوستان من میخوام سینووکس روخودم به ران پام تزریق کنم، یه بار رفتم پیش پرستار بهم آموزش دادالبته خودش برام تزریق کرد، چندتا سوال داشتم از کسانی که تزریق میکنن اینکه باید حتما هواگیری بشه آمپول؟؟ چون تو دفترچه سینووکس درموردش چیزی ننوشته بود، واین که وقتی پرستار آمپول رو تزریق کرد به ران پام چند قطره بیرون زد بعداز اینکه امپول روکشید بیرون به نظرتون طبیعیه؟ واینکه بایدنیدل یا همون سرسوزن چقد وارد عضله بشه یک سومش باید بیرون بمونه، یا اینکه طبق نوشته دفترچه دارو باید سرسوزن باید به طور کامل تا چند میلیمتری انتهایی وارد عضله بشه؟ خواهش میکنم اگه میدونیدکمکم کنید
موضوعها: 23
تشکر های اهدا شده: 14821
تشکر های دریافت شده :15252 بار در 3333 پست
سال تشخيص بيماري : 1391
دكتر معالج : دکتر فرشته اشتری
داروي مورد استفاده : ریتوکسی ماب
(2021/07/03, 12:26 PM)طلوع.. نوشته است: سلام،دوستان من میخوام سینووکس روخودم به ران پام تزریق کنم، یه بار رفتم پیش پرستار بهم آموزش دادالبته خودش برام تزریق کرد، چندتا سوال داشتم از کسانی که تزریق میکنن اینکه باید حتما هواگیری بشه آمپول؟؟ چون تو دفترچه سینووکس درموردش چیزی ننوشته بود، واین که وقتی پرستار آمپول رو تزریق کرد به ران پام چند قطره بیرون زد بعداز اینکه امپول روکشید بیرون به نظرتون طبیعیه؟ واینکه بایدنیدل یا همون سرسوزن چقد وارد عضله بشه یک سومش باید بیرون بمونه، یا اینکه طبق نوشته دفترچه دارو باید سرسوزن باید به طور کامل تا چند میلیمتری انتهایی وارد عضله بشه؟ خواهش میکنم اگه میدونیدکمکم کنید
سلام من جواب دوتا سوالتون رو میدونم
احتیاجی به هواگیری نداره و اون چند قطره هم ایرادی نداره
ولی سوال سومتون رو یادم نیست چقدر وارد عضله میکردم

)
باید کاری کنی، آروم بگیرم
موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 1831
تشکر های دریافت شده :1195 بار در 337 پست
سال تشخيص بيماري : 1379
دكتر معالج : Jan Lycke
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(2021/07/03, 12:26 PM)طلوع.. نوشته است: سلام،دوستان من میخوام سینووکس روخودم به ران پام تزریق کنم، یه بار رفتم پیش پرستار بهم آموزش دادالبته خودش برام تزریق کرد، چندتا سوال داشتم از کسانی که تزریق میکنن اینکه باید حتما هواگیری بشه آمپول؟؟ چون تو دفترچه سینووکس درموردش چیزی ننوشته بود، واین که وقتی پرستار آمپول رو تزریق کرد به ران پام چند قطره بیرون زد بعداز اینکه امپول روکشید بیرون به نظرتون طبیعیه؟ واینکه بایدنیدل یا همون سرسوزن چقد وارد عضله بشه یک سومش باید بیرون بمونه، یا اینکه طبق نوشته دفترچه دارو باید سرسوزن باید به طور کامل تا چند میلیمتری انتهایی وارد عضله بشه؟ خواهش میکنم اگه میدونیدکمکم کنید
وقتی من آوونکس تزریق میکردم که خوب اونم همون عضلانی (IM) هست و یادمه تا تهش باید سوزن وارد عضله میشد.
تشکر های اهدا شده: 43
تشکر های دریافت شده :27 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 1394
دكتر معالج : دکتر محسن فروغي پور
داروي مورد استفاده : سینووکس - سیناژن
ممنون از هردو دوستی که پاسخ دادین

،انشاالله فردا میخوام خودم تزریق رو انجام بدم،امید به خدا