موضوعها: 7
تشکر های اهدا شده: 483
تشکر های دریافت شده :863 بار در 209 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : دکتر صحراییان-دکتر جلیلی
داروي مورد استفاده :
من امروز با بیمارستان فیروزگر تماس گرفتم و واقعا متاسفم!
یک خانم بلانسبت همه دوستانم بی تربیت گوشی رو برداشت و با بی مسئولیتی هرچه تمام تر گفت یکشنبه بیا.پرسیدم وقت قبلی نمیخواد؟گفت دارم میگم یکشنبه بیا.
گفتم من تهران نیستم.شما که میگی فقط یکشنبه هاست میخوام بدونم هر یکشنبه ای که بیام مشکلی نیست، یا باید قبلش هماهنگی کنم؟ با لحن بسیار توهین آمیزی گفت من دارم میگم یکشنبه بیا دیگه نمیدونم چطوری باید برات توضیح بدم.بعد هم گوشی رو گذاشت!!
هنوز از برخوردش متعجبم.
من در مورد این روش بارها با کلینیکهای کشورهای مختلف تماس گرفتم و همه با نهایت احترام و ادب توضیحات لازم رو دادن اونوقت تو کشور خودمون که اینهمه هم ادعای اخلاق و اصول و مهربانی داریم با همدیگه اینجوری رفتار میکنیم!!!
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 123
تشکر های دریافت شده :127 بار در 41 پست
سال تشخيص بيماري : 1376
دكتر معالج : خوشنام
داروي مورد استفاده :
من میخوام داوطلب بشم هرروشی باشه امتحان میکنم توی سلول بنیادی هم داوطلب شدم درسته اثری که فکرمیکردم نداشت اما1سال جلوی پیشرفت مریضیمرو گرفت هرچی باشه حاضرم
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 2685
تشکر های دریافت شده :1747 بار در 503 پست
سال تشخيص بيماري : 75
دكتر معالج : دکتر معتمدیان - دکتر نظرباغی
داروي مورد استفاده :
(2010/06/23, 09:39 PM)kami نوشته است: ببين سوها جان سيستم وريدي تقريبان منظورش همون سرخرگهاست .
سالهای زیاد وریدها چیزی بیش از یک معبر برای جریان خون به داخل قلب در نظر گرفته نمیشدند، اما به سرعت آشکار میشود که وریدها اعمال ویژه متعددی انجام میدهند که برای عمل دستگاه گردش خون ضروری است. موضوع مهم آن است که وریدها قادر به تنگ و گشاد شدن هستند و از این راه به انبار کردن مقادیر کم یا زیاد خون و قرار دادن این خون در دسترس بقیه دستگاه گردش خون کمک می کنند. آنها همچنین میتوانند خون را بوسیله پمپ وریدی به جلو برانند و حتی به تنظیم برونده قلب کمک کنند.
سر شدن بدن دليلش ميتونه خيلي چيزا باشه .
از دلایل بی حسی اندام ها افزایش تهویه تنفسی است که در شرایط اضطراب آور ایجاد شده ولی در مواردی که بی حسی ناگهانی و غیر قابل توجیه روی می دهد ممکن است، علامتی از یک بیماری جدی باشد که می بایست تحت بررسی های دقیق قرار گیرد.
از علل جدی بی حسی می توان به نقص جریان خون ، روماتیسم مفصلی ، اسکلروز مولتیپل ، دیابت و سندرم تونل کارپ (فشرده شدن اعصاب در مچ دست که موجب بی حسی درانگشتان و دست می شود)و يا كم خوني اشاره کرد .
خواستم یه جمله ای بدنبال حرفهای شما بنویسم و اون اینکه منظور از ورید سیاهرگه و به سرخرگ شریان گفته میشه.
تشکر های اهدا شده: 6
تشکر های دریافت شده :37 بار در 11 پست
سال تشخيص بيماري : 89
دكتر معالج : ahsan
داروي مورد استفاده :
سلام،دلم می خواد به یه نکته فارغ از هر نوع تعصب روی اینکه فلان دکتر بهتره یا فلان کشور کار درمان دکتر زامبونی را روی مریض های کشور خودش انجام نمیده و مردم کشورهای دیگه رو قربونی میکنه و هزار حرف و حدیث دیگه اشاره کنم و اون هم داروهای پرهزینه ی این بیماری برای ام اسی های عزیز و سود هنگفت این دارو ها برای پزشکها در سراسر دنیاست چند مدت پیش کتاب پروفسور جیلینک به نام غلبه بر بیماری ام اس رو که فکر میکنم خیلیها باهاش آشنا باشند رو میخوندم دقیقا این مسئله رو گوشزد کرده بود که خبر دکترها رو بیشتر از اینکه تو مجله های پزشکی جستجو کنیم باید از تو مجلات اقتصادی ببینیم. برای همین به نظر من باید به صداقت کسانی که رد میکنند بادیده ی تردید نگریست چون بالاخره دکتر زامبونی همسرش مبتلا و آشنا به این درد است همیطور جیلینک خودش ام اس داره و یک بیمار بیشتر از هزار دکتر از دردش باخبر هست.طولانی شد حرفهام ولی چرا اگر این طور نیست زامبونی سال 2008 شروع به پژوهش کرده ولی هیچکس تا کنون که به 2014 رسیدیم راهی رو که حتی اگر یک درصد احتمال التیام بخشی داره روش تحیق نکردن و تازه دارن به فکر می افتند؟به نظر من پزشکی علم نیست تجربه است از زمان سینوحه و بوعلی تا امروز پس چرا خودشون رو میگیرن ؟
تشکر های اهدا شده: 507
تشکر های دریافت شده :112 بار در 37 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : دکتر علی اکبر سلیمانی
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
به نظر منم جالب میاد کسی تا حالا رفته تا از تجربه اش استفاده کنیم یا خودم برم
باد با چراغ خاموش کاری ندارد، اگر در سختی هستی بدان که روشنی!(شکسپیر)
تشکر های اهدا شده: 54
تشکر های دریافت شده :870 بار در 246 پست
سال تشخيص بيماري : 83
دكتر معالج : ایزدی
داروي مورد استفاده :
من هر شب یک اسپرین بچه ویک قرص استرواستادین استفاده میکنم
اسپرین بچه بخاطر رقیق شدن خونم
قرص استرواستادین بخاطر کبدم
2ساله که استقاده میکنم بزایم خوب بوده
البته با توجه به ارمایشات حونی که انجام دادهام
تشکر های اهدا شده: 2351
تشکر های دریافت شده :1453 بار در 509 پست
سال تشخيص بيماري : 84
دكتر معالج : مقدسی
داروي مورد استفاده : در لیست وجود ندارد
من تا الان هر روشی برا درمان یا تحقیقو انجام دادم اینم یکی دیگه
در اولین فرصت میرم ببینم این دیگه چیه؟؟؟؟
میبینی مادر..؟
دیگر سیگار هم غم هایم را تسکین نمیدهد ...
سلطان غم بگو مسکنت چیست ..؟
فرزندت از پای درآمده ...
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 7875
تشکر های دریافت شده :13667 بار در 5785 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : دکتر عبدالرضا ناصر مقدسی
داروي مورد استفاده : اسویمر - داروسازی اسوه
دالفیرا - نانوحیات دارو
این پست برای 4 سال قبله
آیا کسی از نتیجه اش خبر داره؟
یا اینکه هنوز هم اجرا میشه؟؟
!.........The world is full of nice peaple, if u can't find one, Be One
دنيا پُر از آدم هاى خوبه ولى اگه نتونستى حتى يكى از اونها رو پيدا كنى، لااقل خودت خوب باش!.........