2012/07/23, 03:42 PM
در مورد خبر های ام اس علاوه بر پیشنهادی که در مورد ادغام خبرهای خارجی با فعالیت محققان خارج از کشور داشته و دارم ، موارد دیگری هم قابل ذکره :
1- در تاپیک های خبر ، معلوم نیست گذاشتن کامنت مجاز است یا ممنوع .
اگر مجاز یا ممنوعه چرا در همه موارد اینطور نیست ؟ احتمالا تکلیف مشخص نیست .چون بعضی تاپیکها یک ارسالی اند و کامنتها حذف شده اند و بعضی چند صفحه شده اند.هم در مورد ترجمه ها و هم غیر از اون ، روش یکسانی وجود نداره.
2- یک مورد دیگه اینکه خبر های داخلی مربوط به ام اس خیلیهاش ممکنه خیلی مهم و جدید نباشند و صرفا حرفی از دهان یه متخصص ام اس در اومده و همون رو گزارشگر از سر بیکاری تبدیل به خبر کرده . یه نمونش رو خودم عمدا گذاشتم در مورد مفید بودن شنا برای ام اس !
میشه اینا به صورت لینک باشه نه خبر کامل توی یه تاپیک ؟
1- در تاپیک های خبر ، معلوم نیست گذاشتن کامنت مجاز است یا ممنوع .
اگر مجاز یا ممنوعه چرا در همه موارد اینطور نیست ؟ احتمالا تکلیف مشخص نیست .چون بعضی تاپیکها یک ارسالی اند و کامنتها حذف شده اند و بعضی چند صفحه شده اند.هم در مورد ترجمه ها و هم غیر از اون ، روش یکسانی وجود نداره.
2- یک مورد دیگه اینکه خبر های داخلی مربوط به ام اس خیلیهاش ممکنه خیلی مهم و جدید نباشند و صرفا حرفی از دهان یه متخصص ام اس در اومده و همون رو گزارشگر از سر بیکاری تبدیل به خبر کرده . یه نمونش رو خودم عمدا گذاشتم در مورد مفید بودن شنا برای ام اس !
میشه اینا به صورت لینک باشه نه خبر کامل توی یه تاپیک ؟
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد