2012/05/09, 09:49 AM
سه ماه پیش این قرص ها رو خوردم بهتر شدم ولی دوباره شروع شده
قرص سيناريزين و بتاسرس
|
|||||||||
2012/05/09, 09:49 AM
سه ماه پیش این قرص ها رو خوردم بهتر شدم ولی دوباره شروع شده
2012/05/10, 01:45 AM
من یه سوال دارم این سرگیجه دلیلش واقعااز همین ام اسه؟من شنیدم موقع ایجاد پلاکم بوده و اینطوری خودشو نشون داده...به نظر شما از همینه؟
دور نرو...
بیا کنار دلم من غیر از اینها که می نویسم نوازش هم بلدم...
(2012/05/10, 01:45 AM)yummy نوشته است: من یه سوال دارم این سرگیجه دلیلش واقعااز همین ام اسه؟من شنیدم موقع ایجاد پلاکم بوده و اینطوری خودشو نشون داده...به نظر شما از همینه؟عزیزم این نوع سرگیجه ها که بهشون میگن سرگیجه واقعی دلیل زیاد داره ولی ازمهمترین دلایلش اختلالات گوش و یا اختلالات سیستم اعصاب مرکزیه.واگه مربوط به مغز و مخچه باشه یه دلیلش میتونه ام اس باشه.اینم یه سایت که اطلاعات تقریبا کاملی در این زمینه داده:که صفحه فارسیم داره http://en.wikipedia.org/wiki/Vertigo برای منم خیلی از دکترا علتشو گفتن از گوشمه ولی هنوز دقیق مشخص نشده ایشالا این هفته که برم دکتر دیگه دقیقا معلوم شه علتش برام دعا کنید لطفا پیش فرض سيناريزين cinnarizine موارد مصرف : سيناريزين براي رفع اختلالاتي مثل سرگيجه ، وزوز گوش ، تهوع و استفراغ ، در بيماري منيير، بيماري مسافرت ، بيماري عروق محيطي و سندرم رينود تجويز مي شود. مكانيسم اثر: اثرات اين دارو ناشي از مهارگيرنده H1 هيستاميني است . فارماكوكينتيك : اين دارو از طريق خوراكي سريع جذب شده و بعد از 2 ـ 1 ساعت به حداكثر غلظت پلاسمايي مي رسد و در كبدمتابوليزه مي شود. موارد منع مصرف : در صورت وجودپورفيري نبايد مصرف شود. هشدارها: 1 ـ در صورت پايين بودن فشارخون بيمار، مصرف مقادير زياد اين داروبايد با احتياط انجام شود. 2 ـ در صورت وجود صرع ، هيپرتروفي پروستات ، احتباس ادرار، گلوكوم وبيماري كبدي بايد با احتياط مصرف شود. عوارض جانبي : خواب آلودگي ، خشكي دهان ، تاري ديد، بثورات جلدي ، خستگي ،سردرد و اختلالات گوارشي از عوارض جانبي دارو هستند. مقدار مصرف : بزرگسالان : مقدار 30 ميلي گرم 3 بار درروز مصرف مي شود. در بيماري مسافرت 30 ميلي گرم 2 ساعت قبل از مسافرت وسپس در صورت لزوم 15 ميلي گرم هر 8ساعت در طول مسافرت مصرف مي شود.در اختلالات عروق محيطي ابتدا 75ميلي گرم 3 بار در روز مصرف مي شود.مقدار مصرف نگهدارنده 75 ميلي گرم 3 ـ 2بار در روز است . كودكان : مقدار مصرف در كودكان 12 ـ 5سال نصف مقدار مصرف بزرگسالان است . اشكال دارويي : Tablet: 25mg, 75mg
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
1 مهمان |