موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 1
تشکر های دریافت شده :2 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 82
دكتر معالج : متخصص
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2016/07/24, 04:03 PM، توسط reset77.)
(2016/06/01, 07:05 PM)شهرزاد نوشته است: نه عزیزم پشت گوش ننداز
هر چی دیرتر بری درمانش سخت تره ...
دکتر عظیمی که تو تلگرام بهشون بگید حتما بهت میگه بیا یا بمون بهتر شدی بهم خبر بده...
(دکتره اسطوره ای هستش
)
بااین حال حتما برو ننداز پشت گوش خواهشا
میشه لطفا آدرس تلگرام دکتر عظیمی رو به من بدین؟ ممنون میشم.
(2016/07/24, 03:58 PM)reset77 نوشته است: (2016/06/01, 07:05 PM)شهرزاد نوشته است: نه عزیزم پشت گوش ننداز
هر چی دیرتر بری درمانش سخت تره ...
دکتر عظیمی که تو تلگرام بهشون بگید حتما بهت میگه بیا یا بمون بهتر شدی بهم خبر بده...
(دکتره اسطوره ای هستش
)
بااین حال حتما برو ننداز پشت گوش خواهشا
میشه لطفا آدرس تلگرام دکتر عظیمی رو به من بدین؟ ممنون میشم.
من نزدیک یک ماهه که از کف پام بی حسی شروع شد و الان تا کمر هست. ام ار آی هم چیزی رو نشون نداد. اما دکتر گفتش حمله س. و پردنیزولون خوراکی 50 داد و بعد از اون هم چون هیچ تغییری نداشت 8 تا دگزا. دگزاها دیروز تموم شد اما من هنوز همونجوریم. نگرانم که این وضعیت بی حسی بمونه. البته کاری باهام نداره و به راه رفتنم هم آسیبی نرسونده اما استرس دارم که چرا خوب نمیشه.
موضوعها: 4
تشکر های اهدا شده: 992
تشکر های دریافت شده :2311 بار در 542 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : دکتر مقدسي
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
چي بگم والا؟ من خودم هم هنوز بي حسي دست چپم خوب نشده الان اومدم يه دكتر ديگه مشورت كنم ببينم نظر اون چيه؟
شبها خيلي اذيتم مي كنه يعني هر شب بايد ژل يخي بذارم زير پام
مرگ و زندگی در قدرت زبان است.
تشکر های اهدا شده: 119
تشکر های دریافت شده :330 بار در 133 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر سیامک عبدی
داروي مورد استفاده : زیتاکس - آریوژن فارمد
شاید امروز اون روزی باشه که در آینده منتظرشم..ما فقط شاید تجربش کرده باشیم که روزمره امروز شاید آرزوی فردامون بشه..
موضوعها: 262
تشکر های اهدا شده: 20628
تشکر های دریافت شده :23485 بار در 6265 پست
سال تشخيص بيماري : 88
دكتر معالج : -
داروي مورد استفاده : تبازیو
بعضی دکترا چیزایی مثل گزگز رو تا توی وضع حسی(حواس پنجگانه) و حرکتی مشکل و ناتوانی پیش نیاره و پلاکی فعال نباشه پالس کورتون تجویز نمیکنن . ممکنه بعضی ها هم تجویز کنن. بستگی به تشخیص دکتر داره.
اگه بی حسی شما بی حسی واقعی باشه به دکتر بگین ولی اگه فقط حس میکنین خواب رفته میتونه علت دیگه ای هم داشته باشه .
چشم ها را بـایـد شست . ، . جـــور دیـگـر بـایــد دیـــد
(2016/07/25, 09:02 PM)nahid نوشته است: بعضی دکترا چیزایی مثل گزگز رو تا توی وضع حسی(حواس پنجگانه) و حرکتی مشکل و ناتوانی پیش نیاره و پلاکی فعال نباشه پالس کورتون تجویز نمیکنن . ممکنه بعضی ها هم تجویز کنن. بستگی به تشخیص دکتر داره.
اگه بی حسی شما بی حسی واقعی باشه به دکتر بگین ولی اگه فقط حس میکنین خواب رفته میتونه علت دیگه ای هم داشته باشه . 
مثلا چه علت ديگه اي ممكنه داشته باشه؟!!
تشکر های اهدا شده: 8
تشکر های دریافت شده :67 بار در 34 پست
سال تشخيص بيماري : ...
دكتر معالج : ...
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
استفاده از مکمل های غذایی، اسید چرب امگا 3 (Omega-3 Fatty Acid) مانند روغن کریل (Krill Oil) [*]، روغن بذر کتان (Flaxseed Oil) و تری گلیسیرید با زنجیره متوسط (Medium Chain Triglycerides) مانند روغن ام سی تی (MCT Oil) هم در کاهش التهاب موثر است.
[*] کریل، سخت پوستی شبیه میگو است که در آب ها اقیانوس منجمد جنوبی زیست می کند.
(2016/07/26, 04:09 PM)leili-asmaneh نوشته است: (2016/07/25, 09:02 PM)nahid نوشته است: بعضی دکترا چیزایی مثل گزگز رو تا توی وضع حسی(حواس پنجگانه) و حرکتی مشکل و ناتوانی پیش نیاره و پلاکی فعال نباشه پالس کورتون تجویز نمیکنن . ممکنه بعضی ها هم تجویز کنن. بستگی به تشخیص دکتر داره.
مثلا چه علت ديگه اي ممكنه داشته باشه؟!!
من که دکتر نیستم ولی خیلی ها که ام اس ندارن هم ممکنه احساس خواب رفتگی رو تجربه کنن و دکتر بهشون میگه مربوط به اعصابه یا کم خونی و ...!
خودمم چند بار یه طرف بدنم احساس کرختی و خواب رفتگی داشتم و وقتی قرص اعصاب میدادن و مصرف می کردم خوب میشد !
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :2 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : امسال
دكتر معالج : عزیزی
داروي مورد استفاده : ام اس ندارم
دوستان سلام...ببخشید مزاحمتوم میشم...من پسری ۲۴ ساله ام که یه ماه پیش پاهام بیحس میشد و از باسنم تا پاهام یه برقی مینداخت... کم کم ستون فقرات پایین گردنم شروع به درد کردن کرد، اما جوری بود که یه روز درد داشتم یه روز انگار هیچیم نیست...توو این مدت گاهی انگشتم، دستم پام درد میگرفت و سوزن سوزن میشد اما این سریع یا عوض میشد یا دیگه نمیومد سراغم...تا اینکه یه ماه به کلی خوب بودم تا اینکه از هفته پیش دوباره برگشته و منگی سر و درد بالای سر هم بهش اضافه شده... اما خداروشکر تا الان توو راه رفتن تعادل داشتم و چشام هم مشکلی نداشته... با این حال کلافه شدم و این فکر و خیالات منو استرسی کرده...ممنون میشم پاسخ بدین...مرسی
ما که پزشک نیستیم شما به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید ، بعد از شرح حال و معاینه اگه لازم ببینن ام آر آی می نویسن .
اين خواب رفتگي دست چپ من يه مقدار بهتر شده يا من عادت كردم نمي دونم ولي هنوز هست رفتم دكتر مقدسي ام آر آي هم دادم يه سري ويتامين نوشت و يه آرام بخش اضافه كرد و گفت از اين خميرا كه براي تقويت دست بگير هي باهاش كار كن تا برگرده گفت بعضي وقتا يه مقداز از اين حالات مي مونه ولي ايشاله كع مال تو هوب مي شه
بلند بگو ايشاله