(2019/10/26, 03:34 PM)glassheart نوشته است: بیمه سلامت که رایگان هست مگه خدماتی هم پوشش میده؟
ی مدتی مثل بیمه تامین اجتماعی و کارمندان دولت خدمات میداد اما بعدش خیلی خدماتش را کم کرد و فقط بدرد موقعی میخوره که شخصی خدایی نکرده بیمارستان بستری باشه.
یادمه ی دفعه توی مطب بودم و منشی میگفت فقط بیمه سلامتی که کد بیماری های خاص داشته باشه ویزیتش با بیمه هست و در حالت عادی بیمه قبول نمیکنه و افراد باید آزاد ویزیت بشن
کلا من یادمه حدود 4 سال پیش می خواستند بیمه سلامت را دیگه انجام ندند و کسانی که بیماری خاص نیستند و بیمه می خواستند بشوند با هزینه بیمه بشوند (سالی حدود 200 هزار تومان)
راستی بیماران خاص آن زمان داشتند بیمشون را تغییر می دادند و بیمه ایرانیان رایگانشون تبدیل می کردند
اگه بیمه سلامت کسی هست و بیماری ام اس داره بهتره بره دفتر خدمات الکترنیک دولت بیمش را از خدمات درمانی سلامت به خدمات درمانی ایرانیان تغییر بده
چون معلوم نیست در آینده بیمه سلامت چی بشه
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems