امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امیتازات : 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی ملاتولین
#1

ملاتولین هورمونی است که در انسان به طور طبیعی ترشح می شود و عملکردهای فیزیولوژیک متعدد خاصی نیز دارد.و به صورت یک مکمل به شکل قرص در داروخانه ها موجود است گزارش شده است که در مطالعه ای که توسط محققین دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده است دیده شده است که میزان این هورمون در بیماران ام اس نسبت به افراد عادی کاهش دارد.همچنین مطالعه دیگری نشان داده است که میزان کاهش آن در دختران در هنگام بلوغ باعث کاهش جذب روی شده و سبب افزایش حساسیت به ام اس میشود.تصور میشود که این هورمون میتواند نقش محافظت کننده در بیماری ام اس داشته باشد. در این پژوهش سعی بر آتن است که تاثیرات درمانی این هورمون بررسی شود.
بنابراین افرادی که حداقل سه ماه و یا در حال حاضر Cinovexیا Avonex مصرف می کنند در صورت تمایل به شرکت در این طرح با آقای دکتر صحرائیان صحبت بفرمایند.
[تصویر:  43679430772591471299.gif]



 تشکر شده توسط : mari , yummy , AVID2000 , hamdam , zenith , ALI REZA , arezoo_azizi , ghaside
#2

1. ملاتونین چیست؟

“ان-استیل-5-متوکسی تریپتامین”، یا همان ملاتونین، هورمونی است که بطور طبیعی توسط غده اپیفیز در مغز ترشح می شود. ترشح ملاتونین، با چرخه روز و شب بدن، ارتباط مستقیم دارد. بیشترین مقدار این هورمون، شبها تولید می شود. در خوراکیها هم، مقادیری ناچیز از آن، دیده می شود. بعلاوه، این روزها، مکمل ملاتونین هم در دسترس است.

2. نقش ملاتونین

ملاتونین، نقشی اساسی در خواب دارد و با توجه به اینکه نور، مانع تولید آن و تاریکی، محرک تولیدش است، باعث تنظیم ساعت داخلی بدن می شود. تحقیقات موثق علمی نشان داده اند که این هورمون، به خوابیدن، کاهش تعداد دفعات بیداری در شب و بهبود کیفیت خواب کمک می کند. ملاتونین، در درمان بدخوابی ناشی از سفرهای هوایی بلند مدت، سودمند است. مقدار کافی ملاتونین در بدن، تاثیرات مثبتی بر وضعیت روحی-روانی انسان می گذارد.

3. افراد نیازمند و نشانه های کمبود

مصرف مکملهای ملاتونین برای کسانی که دائما مسافرت می کنند یا در شیفتهای چرخشی کار می کنند، مفید است. خواب برای وزنه برداران، بدنسازان و ورزشکاران، اهمیتی حیاتی دارد، زیرا رشد و بهبود عضلات، هنگام خواب صورت می گیرد. میلیونها نفر از مردم جهان، ملاتونین را برای افزایش پایدار کیفیت خواب و استراحت، مصرف می کنند.

4. مقدار مصرف و عوارض جانبی

مقدار مصرف ملاتونین، متناسب با سن است. هنگام خواب، بدن، بطور طبیعی، مقداری ملاتونین تولید می کند و بسیاری از پزشکان و متخصصان، مقدار مصرفی را معادل مقدار تولیدی بدن و در حدود یک تا سه میلی گرم، دو یا یک ساعت و نیم پیش از خواب، تجویز می کنند. ملاتونین را نباید در طول روز مصرف کرد. برخی عوارض جانبی نادر، خواب آلودگی، خواب روی و گیجی می باشند. خانمهای باردار یا شیرده نباید این هورمون را مصرف نمایند.

رویهمرفته، ملاتونین، تاثیراتی عالی بر بهبود کیفیت خواب دارد. با تنظیم ساعت خواب خود و تاریک کردن محل خواب، به ترشح این هورمون و بهرمندی از فواید آن، کمک نمایید.

دور نرو...
بیا کنار دلم
من غیر از اینها که می نویسم
نوازش هم بلدم...
 تشکر شده توسط : najva , sooorooosh , MFhealth , hamdam , zenith , ALI REZA , arezoo_azizi , ghaside
#3
تحقیقات اخیر که توسط مرکز تحقیقات ام اس بیمارستان سینا انجام گرفته ، مشخص شده که سطح ملاتونین در بیماران ام اس کمتر از افراد عادی است. از اینرو این مرکز با همکاری بیمارستان امام خمینی در حال بررسی بر روی این هورمون هستند.
به کسانی که در این طرح شرکت میکنند 100 قرص ملاتونین البته بعد از یک ام آر آی رایگان داده میشود . علاقهمندانی که مایل به شرکت در این طرح هستند میتوانند به مرکز تحقیقات ام اس واقع در بیمارستان سینا مراجعه کنند./
نیم کیلو باش ولی مرد باش...!!!!
 تشکر شده توسط : arezoo_azizi
#4

.jpg   6522511742520342021668371923924222145.jpg (اندازه: 16.68 KB / تعداد دفعات دریافت: 11) ملاتونین؛ تنظیم کننده خواب و بیداری
تولید ملاتونین در بدن

ملاتونین هورمونی است که در غده صنوبری (پینه‌آل)، غده کوچکی در مغز، تولید می ‌شود و به تنظیم چرخه خواب و بیداری در بدن کمک می ‌کند.

مقادیر بسیار کمی از ملاتونین در غذاهایی مانند گوشت‌ها،‌ حبوبات، میوه‌ها و سبزی‌ها وجود دارد.

ملاتونین همچنین به صورت مکمل غذایی در بازار وجود دارد، هر چند ارزش تغذیه ‌ای شناخته ‌شده‌ای ندارد.
نقش ملاتونین طبیعی در بدن

بدن شما دارای ساعت درونی خاص خودش است که به تنظیم چرخه طبیعی ساعات خواب و بیداری (ریتم سیرکادین) کمک می‌ کند و این کنترل تا حدی به تولید ملاتونین بستگی دارد.

تولید ملاتونین به طور طبیعی در بدن تا حدی به میزان نور و روشنایی بستگی دارد. تولید ملاتونین، در حین روزهای کوتاه فصل زمستان ممکن است زودتر،‌ یا در اغلب موارد دیرتر شروع شود. این تغییر در روند ترشح ملاتونین ممکن است در ایجاد علائم "بیماری خلقی فصلی" (SAD) یا افسردگی زمستانی نقش داشته باشد.

میزان طبیعی ملاتونین با افزایش سن به تدریج کاهش پیدا می ‌کند. در برخی از سالمندان ممکن است تولید ملاتونین به حد ناچیزی برسد، یا کلا قطع شود.
ملاتونین به عنوان مکمل غذایی

مکمل‌های غذایی ملاتونین گاهی برای درمان مشکل "جت ‌زدگی" یا بی ‌خوابی به کار می‌ روند.

دانشمندان همچنین در حال تحقیق درباره ی سایر اثرات احتمالی موثر ملاتونین هستند، از جمله:

* درمان اختلال خلقی فصلی (SAD).

* کمک به تنظیم خواب افرادی که در شیفت ‌های عصر یا شب کار می‌ کنند.

* پیشگیری یا کاهش مشکلات خواب یا گیجی پس از جراحی.

* کاهش سردردهای مزمن خوشه‌ای.

* همچنین شواهدی مقدماتی وجود دارد که مصرف ملاتونین به عنوان مکمل غذایی، ممکن است گسترش سرطان را در بدن متوقف کند یا به تاخیر بیندازد، دستگاه ایمنی را تقویت کند و فرآیند پیری را کُند کند.

اثبات تاثیر ملاتونین در این موارد نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

* ملاتوین همچنین از لحاظ درمان مشکلات خواب در افراد نابینا مورد بررسی قرار گرفته است. افراد نابینا که ادراکی از نور ندارند، ممکن است دچار مشکلات خواب شوند؛ مثلا در طول روز بخوابند و شب ‌ها بیدار بمانند.
مکمل غذایی ملاتونین
ایمنی و احتیاطات

* مکمل ‌های غذایی ملاتونین در دوزهای کم، به صورت کوتاه‌ مدت و دراز مدت، بی‌ خطر هستند. اما باید در مورد مصرف آن با پزشک مشورت کنید.

* کودکان، زنان باردار و شیرده نباید بدون تجویز پزشک، از ملاتونین به عنوان مکمل غذایی استفاده کنند.

* اگر هنگام مصرف ملاتونین خواب ‌آلوده می ‌شوید، در مدت مصرف آن، از کار با ماشین ‌های دقیق پرهیز کنید.

عارضه جانبی مهمی که اغلب افراد هنگام مصرف مکمل ملاتونین دچار آن می شوند، خواب‌آلودگی است، که بعد از قطع مصرف دارو برطرف می‌ شود.

سایر عوارض جانبی برگشت ‌پذیر این دارو این ها هستند:

* تغییرات عروق خونی که ممکن است بر جریان خون تاثیر بگذارد.

* پایین ‌آوردن درجه حرارت بدن (هیپوترمی)

* سردرد

* ضعف صبحگاهی

* رویاهای واضح

در صورت مصرف ملاتونین، هنگام مراجعه به هر پزشکی، آن را با وی در میان بگذارید.
دوز مصرفی

دوز مناسب ملاتونین از فردی به فرد دیگر، تفاوت زیادی می کند. دوز توصیه‌ شده معمولا 5/0 میلی‌ گرم است.

ملاتونین در بزرگسالان با دوزهای متفاوت از 2/0 تا 20 میلی‌ گرم، بسته به نوع استفاده از آن مصرف می ‌شود.

اگر مشکل به خواب رفتن یا در خواب ماندن دارید،‌ می ‌توانید در مورد دوز مناسب با پزشک مشورت کنید.
منبع: WebMD

اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Star بررسی مبحث "ام اس" و" اختلال شناختی" naazanin 1 3,727 2017/05/18, 12:10 PM
آخرین ارسال: samiramiss
  بررسی اسطوره‌ای بیماری «ام.اس» در قالب یک کتاب - اثر دکتر مقدسی paeazan 6 6,532 2017/02/02, 06:39 PM
آخرین ارسال: نایریکا
  بررسی آخرین یافته های علمی سلولهای بنیادی عصبی درپنجمین کنگره علوم اعصاب niloofary 0 2,512 2016/07/26, 08:32 AM
آخرین ارسال: niloofary
  راهکارهای خروج از بحران کمبود داروی کشور در حال بررسی است paeazan 2 2,796 2012/12/23, 02:54 PM
آخرین ارسال: nahid
  نتایج بررسی نوعی از بیماری ام‌.اس ویژه ایران منتشر شد hamdam 5 4,142 2011/10/20, 03:10 PM
آخرین ارسال: نازلی
  بررسی تاثیر بیماری مولتیپل اسکلروزیس (MS) بر اسپرماتوژنز و هورمون ه Majid 3 5,076 2011/02/27, 10:56 AM
آخرین ارسال: MABOB



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان