امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
با ام اس هم ميتوان زندگي كرد...
#1
بيماري را تحت كنترل خود درآوريد
درما نهاي دارويي و تزريقي كه در درمان و كاهش علائم ام اس مورد استفاده قرار ميگيرد روي كيفيت زندگي افراد، توانايي حركت، سطح انرژي، عادات تغذيه اي و احساسات بيماران تاثير ميگذارد. با اين كه هيچ يك از درما نها، درمان قطعي براي ام اس به شمار نميروند ولي شما به عنوان يك بيمار مبتلا به ام اس هرگز نبايد تحت تاثير اين عوامل از زندگي نااميد شويد. ابتلا به ام اس آخر زندگي نيست، پس اميدوار باشيد. قطعا فهميدن اين كه مبتلا به ام اس هستيد برايتان راحت نيست و همراه با استرس و نگراني خواهد بود. نگراني از آينده اي كه شايد بسيارمبهم باشد و پاياني تلخ داشته باشد. كنترل احساسات در چنين شرايطي دشوار است ولي شايد تنها كاري باشد كه بايد در آن شرايط انجام دهيد. چه بخواهيد و چه نخواهيد، شما به اين بيماري مبتلا هستيد و حالا اين شما هستيد كه بايد با اين زندگي كنار بياييد. حال اگر بخواهيد لحظات عمرتان را با ناراحتي و كناره گيري از ديگران بگذرانيد، شرايط برايتان سختتر خواهد شد. بهترين كار مشا وره با يك متخصص وكمك خواستن از اوست تا بدانيد در اين شرايط بايد چه كار كنيد تا زندگي عادي داشته باشيد و سعي كنيد روابطتان با دوستان و افرادي را كه دوستشان داريد، حفظ كنيد و ارتباطتان را با آنها بيشتر و عميق تر كنيد و از هر گونه فشار و استرسي خود را دور نگه داريد.
ورزش و تغذيه: انجام ورزش هاي ايروبيك و هوازي كه ضربان قلب و تنفس را بالا ميبرد و نيز داشتن يك رژيم سالم غذايي در بهبودكيفيت شما نقش بسزايي ايفا مي كند. با انجام اين دو كار قواي عضلاني، ميزان انرژي و كنترل مثانه و روده شما افزايش مي يابد و در مقا بل خستگي و احساس افسردگي در شما كاهش مي يابد.
دوپينگ با انواع ويتامينها: با اين كه مصرف مكملهاي ويتاميني تاثيري در بهبود ا م اس ندارد ولي تناقضي هم با آن ندارد مگر اين كه بيش از حد مصرف شود. ولي قبل از مصرف با پزشك مشورت كنيد چرا كه مصرف برخي مكملها مانند مكملهايي كه باعث تقويت سيستم ايمني ميشوند اصلا به اين گروه از بيماران توصيه نميشودچرا كه علائم بيماري را تشديد ميكند.
ويتامين D :بسياري از بيماران ا م اسي به دليل استفاده از كورتيكواستروئيدها تراكم استخواني كمي دارند كه همين امر خطراين پوكي استخوان را افزايش ميدهد. ويتامين D اين كمبود را جبران ميكند و تراكم استخواني را در آنها افزايش ميدهد.
ويتامين E : به نظر ميرسد كه ويتامين E به كاهش آسيب وارده ناشي از مواد اكسيدان كه در فرآيند بيماري ا م اس دخيل اند، كمك ميكند.
ويتامين A :اين ويتامين، از ويتامينهاي ضروري در بينايي است و در بيماران ا م اسي كه معمولا دچار اختلالات بينايي ميشوند، حائزاهميت است و كمبود ويتامين A بدن آنها را جبران ميكند.
ويتامين c :كاهش اين ويتامين خطر بروز عفونتهاي مجاري ادراري را افزايش ميدهد و چون بيماران مبتلا به ا م اس معمولا دچارمشكلات مثانه اي هستند و خطر عفونتهاي ادراري در آنها بالاست، مصرف ويتامين c ميتواند راهگشا باشد.
ويتامين B12 :اين ويتامين براي عملكردسيستم عصبي و نيز سلول هاي قرمز خوني موثر است. افرادي كه دچار كمبود اين ويتامين هستند علائمي همچون بيماري ام اس خواهند داشت.

ويژه نامه هفتگي دانش و پزشكي پنجشنبه 12 اسفند 1389 شماره181
 تشکر شده توسط : fireboud , yummy , maedeh_1362 , Prime , MFhealth , طلایه , نازلی , sami , maya , آتریس , sooorooosh , paeazan , spring , سمیرا67
#2
"چه بخواهيد و چه نخواهيد، شما به اين بيماري مبتلا هستيد و حالا اين شما هستيد كه بايد با اين زندگي كنار بياييد. حال اگر بخواهيد لحظات عمرتان را با ناراحتي و كناره گيري از ديگران بگذرانيد، شرايط برايتان سختتر خواهد شد. بهترين كار مشا وره با يك متخصص وكمك خواستن از اوست تا بدانيد در اين شرايط بايد چه كار كنيد تا زندگي عادي داشته باشيد و سعي كنيد روابطتان با دوستان و افرادي را كه دوستشان داريد، حفظ كنيد و ارتباطتان را با آنها بيشتر و عميق تر كنيد و از هر گونه فشار و استرسي خود را دور نگه داريد. "
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد
[تصویر:  1927b880db2a9f321.jpg]

 تشکر شده توسط : spring , hadisss , سمیرا67
  




کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
1 مهمان