2017/05/29, 04:08 PM
(2010/08/21, 03:55 PM)aztab نوشته است: عرض سلام و ادب خدمت دوستان گل و منتظر عزیز راس میگوید سوال خوبی بود ؟ بله که میتونه کاملا ترمیم یابند حالا بنا به گفته پزشک خودم و بعضی کانالهای اونور آبی البته خودم که برای اولین بار ام ار ای دادم و مشخص شد که ام اس دارم و بعد از مدت 7و8 ماه دیگه که ام ار ای دادم خیلی از پلاکهام ناپدید شده بود به طوری که دکتر خودم تعجب کرده بود خلاصه از خیلی جاها پیگیری کردم که گفتن بله میتونه ترمیم یابد درسته به نظر خودم و پزشکم مثل اینکه تازگیها یه حمله خفیف داشتم . نگران نباش واقعا میشه ترمیم یابد چرا که یکی از دانشمندان و فیلسوفان قدیم که یادم نیست ارسطو بود یا افلاطون گفته بود که بدن خودش میتونه خودشو درمان و ترمیم کند پس حله برو زندگی کن البته حال کندرسته من هم یکسال بعد از اولین MRI بدون تزریق دوباره پزشک MRI بدون تزریق برام نوشتند و وقتی براشون بردم باکمال ناباوری میگفتند (معجزه شده معجزه

گاهي گمان نمي كني و مي شود. گاهي نمي شود كه نمي شود. گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است. گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود. گاهي گداي گدايي و بخت با تو نيست. گاهي تمام شهر گداي تو مي شود.