2013/06/01, 05:24 PM
اوایل خیلی نا امید بودم ولی الان اصلا .خیلی هم امیدوارم .مسایل و دغدغه های زندگی برای همه هست
نظرسنجی: میزان امید واری پیش از تشخیص ms |
|||
کاملاامیدوار | 53 | 55.79% | |
کاملا ناامید | 12 | 12.63% | |
امید واری زیر 50 درصد | 30 | 31.58% | |
در کل | 95 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی داده اید. | [نمایش نتایج] |
ام اس و نا امیدی
|
||||||||||||||||||||||||
2013/06/01, 05:24 PM
اوایل خیلی نا امید بودم ولی الان اصلا .خیلی هم امیدوارم .مسایل و دغدغه های زندگی برای همه هست
2013/06/01, 09:14 PM
من وقتی نا امیدمیشم سرم به شدت دردمیگیره پس چاره ای به جزامیدواری ندارم برعکس شما اقاسعیدمن اوایل خیلی امیدواربودم ولی الان نه به اجباردارم زندگی میکنم مجبورم امیدوارباشم اخه راه دیگه ای نیست.
هر موقعی که ناامید میشم اوضاع و احوالم به هم میریزه ولی سریع خودمو جمع میکنم بابا این همه بیماری اینم یه جور بیماریه که بلاخره قابل کنترل هستش
این که دیگه نامیدی نداره
جايي كه راه نيست خداوند راه ميگشايد
2013/06/03, 01:09 PM
من از همون اول ناامیدی برام بی مفهوم بود
اگه هم ناامید شدم در مورد مسائل شخصی یا افراد بوده نه ام اس بیگناه اون چکارست تکلیفمون مشخصه که کاری ندارم باهاش که راز زندگی آرام اینست امروز را در کنار خدا گام بردار و فردا را به او بسپار
2013/06/03, 01:11 PM
من که برا ایندم کلی برنامه دارم
اصلا نا امیدی چی هست...... یه چیزی بگین منم متوجه بشم
اسم زیبای اباالفضل
نمک زندگیمونه
2013/06/03, 04:51 PM
2013/06/03, 07:10 PM
(2013/06/03, 04:51 PM)nahal نوشته است: خوش به حالت کاش منم جای شما بودم نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم امیدوارباشم.درضمن شماتازه ام.اس گرفتیدمن 10ساله دارم بااین بیماری لعنتی میجنگم.دوست عزیز خواهشا ام اس رو اصن بحساب نیار فراموشش کن فقط به اونی فک کن که همه کس وهمه چی قویتر و وجود رو ازته دلت توی قلبت حس کن اونوقت که متوجه میشی ام اس هیچ کاره است همه کاره اون(پروردگار عالم)است.پس خواهشا دیگه هرگز ام اس روبزرگ تصورنکن.همگی مابندگان بادی گارد بینهایت قوی بالا سرمون است پس باید چرا ماغم داشته باشیم وحرف ازناامیدی بزنیم.
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
(2013/06/03, 04:51 PM)nahal نوشته است: خوش به حالت کاش منم جای شما بودم نمیدونم چرا هرکاری میکنم نمیتونم امیدوارباشم.درضمن شماتازه ام.اس گرفتیدمن 10ساله دارم بااین بیماری لعنتی میجنگم.چرا این بیماری را اینقدر بزرگ می کنید اگه به خدا توکل داشته باشی راحت از پس این بیماری بر می یای بعد از توکل به خدا محدودیت ها را از روی خودت بردار برو تو شهر بگرد بچرخ ورزش انجام بده ام اس را برای خودت در حد یک حساسیت فصلی و حتی بیماری از این پایین تر تو فکر خودت کوچک کن
گفت از دوست چه خواهی که تورا شاد کند گفتم از دوست همین بس که ز ما یاد کند
If you want to be OK , you should have a healthy lifestyle with exercise and don`t think about any problems
بابا ايول به اين روحيه ها. با عرض پوزش فكر ميكنم بعضي ها تو بيان حسشون كمي غلو ميكنن !!!!
در ضمن خود گويي مثبت خوبه اما خود گول زني اگه زياد به كار برده شه اشتباه. ام اس واقعيت زندگي ماست پس مگه ميشه فراموشش كرد؟؟؟!!! فكر مگه دست منه كه به بيماري فكر نكنم؟؟حالا نا اميدي هم باشه اتفاقي ميوفته؟ خودش اومده خودشم ميره. نا اميديو ميگم.
2013/06/03, 10:36 PM
(2013/06/03, 10:03 PM)دنيا نوشته است: بابا ايول به اين روحيه ها. با عرض پوزش فكر ميكنم بعضي ها تو بيان حسشون كمي غلو ميكنن !!!!ببخشید دوست عزیز به وجود پروردگارجهانیان اعتماد قلبی داشتن غلو است؟
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: |
3 مهمان |