2012/01/25, 09:06 PM
سلام به همگی
بازم اومدم
هم از شور و شوق دارم میترکم و هم استرس دارم در حد تیم ملی
همون طور که میدونید مهلت رای دادن به سایت ها به اتمام رسید
از همه دوستانم که انقدر با ذوق این تاپیک رو تا اینجای کار اداره کردن و با پست های خودشون هیجان رو بیشتر کردن ممنونم
خوشحالم که ام اس سنتر در یک قدمی بدست اوردن یه افتخار دیگه هست
تا الان ام اس سنتر در تلویزیون مطرح شده
در روزنامه ها ، مجلات ، مطب های دکتر ، بین بچه ها و .... مطرح شده
و در یک قدمی بدست اوردن مقام در حیطه کاری خودش هست که امیدوارم به این مورد هم برسه
اینم بگم که ام اس سنتر مثل همیشه تمام افتخاراتش رو مدیون شما هست و بی شک بدون شما ام اس سنتر هم هیچ بود
فردا من و مجید و سینا به نمایندگی از همه شما به اختتامیه جشنواره میریم و امیدوارم که دست پر برگردیم
شما هم میتونید مراسم اختتامیه و برنده ها و کلا تمام قضایا رو به صورت زنده از این ادرس دنبال کنید
سعی هم میکنیم اگه اتفاق خاصی افتاد با فیلم و عکس بعد از مراسم شما رو در جریان قرار بدیم
پس تا فردا که انتظار ها به پایان میرسه
بازم اومدم
هم از شور و شوق دارم میترکم و هم استرس دارم در حد تیم ملی
همون طور که میدونید مهلت رای دادن به سایت ها به اتمام رسید
از همه دوستانم که انقدر با ذوق این تاپیک رو تا اینجای کار اداره کردن و با پست های خودشون هیجان رو بیشتر کردن ممنونم
خوشحالم که ام اس سنتر در یک قدمی بدست اوردن یه افتخار دیگه هست
تا الان ام اس سنتر در تلویزیون مطرح شده
در روزنامه ها ، مجلات ، مطب های دکتر ، بین بچه ها و .... مطرح شده
و در یک قدمی بدست اوردن مقام در حیطه کاری خودش هست که امیدوارم به این مورد هم برسه
اینم بگم که ام اس سنتر مثل همیشه تمام افتخاراتش رو مدیون شما هست و بی شک بدون شما ام اس سنتر هم هیچ بود
فردا من و مجید و سینا به نمایندگی از همه شما به اختتامیه جشنواره میریم و امیدوارم که دست پر برگردیم
شما هم میتونید مراسم اختتامیه و برنده ها و کلا تمام قضایا رو به صورت زنده از این ادرس دنبال کنید
سعی هم میکنیم اگه اتفاق خاصی افتاد با فیلم و عکس بعد از مراسم شما رو در جریان قرار بدیم
پس تا فردا که انتظار ها به پایان میرسه
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
مث افسانه بی اندازه بودی ...