2010/07/05, 06:40 PM
من خیلی گیج و بی دقت شدم
مشکل حافظه ای که داشتم اینا هم بهش اضافه شده
دو روز پیش سوئیچم رو همراه با آشغاله که تو همون دستم بود انداختم تو سطله آشغال حالا هی دنبالش گشتم
اصلا نمی دونم این اتفاق چه جوری افتاد
بعدا که فکر کردم دیدم خودم انداختم و فکر کردم اون هم آشغاله
الان همه اشتباه رفتن تو راه ها خیلی زیاد شده
وقتی می خوام برم جایی یه دفعه می بینم که اصلا جایی که هستم 180 درجه با مقصدم متفاوته
قبلنا فقط موقعی که عصبی میشدم این اتفاق میافتاد ولی الان دیگه خیلی وحشتناک شده
مثلا یه بار از بلوار کشاورز می خواستم سوار تاکسی بشم برم آریا شهر ولی رفتم اون ور خیابون سوار تاکسی شدم رفتم میدون ولیعصر
یه بار هم سوار تاکسی شدم که برم خونه نیمه ی ره یادم افتاد اون روز من ماشین بردم ( البته فقط چهار روز قبلش ماشین نبرده بودم ) بعد از تاکسی پیاده شدم و رفتم با ماشین خودم برگشتم
واقعا این خنگی و گیجی داره بدجوری اذیتم می کنه و باعثه به وجود آمدن مشکلات خیلی شدیدی شده
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل حافظه ای که داشتم اینا هم بهش اضافه شده
دو روز پیش سوئیچم رو همراه با آشغاله که تو همون دستم بود انداختم تو سطله آشغال حالا هی دنبالش گشتم
اصلا نمی دونم این اتفاق چه جوری افتاد
بعدا که فکر کردم دیدم خودم انداختم و فکر کردم اون هم آشغاله
الان همه اشتباه رفتن تو راه ها خیلی زیاد شده
وقتی می خوام برم جایی یه دفعه می بینم که اصلا جایی که هستم 180 درجه با مقصدم متفاوته
قبلنا فقط موقعی که عصبی میشدم این اتفاق میافتاد ولی الان دیگه خیلی وحشتناک شده
مثلا یه بار از بلوار کشاورز می خواستم سوار تاکسی بشم برم آریا شهر ولی رفتم اون ور خیابون سوار تاکسی شدم رفتم میدون ولیعصر
یه بار هم سوار تاکسی شدم که برم خونه نیمه ی ره یادم افتاد اون روز من ماشین بردم ( البته فقط چهار روز قبلش ماشین نبرده بودم ) بعد از تاکسی پیاده شدم و رفتم با ماشین خودم برگشتم
واقعا این خنگی و گیجی داره بدجوری اذیتم می کنه و باعثه به وجود آمدن مشکلات خیلی شدیدی شده
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا یا کیفیت رو فدای کمیت نکن. کمتر خلق کن ولی آدم خلق کن!