موضوعها: 5
تشکر های اهدا شده: 60
تشکر های دریافت شده :53 بار در 21 پست
سال تشخيص بيماري : 1389
دكتر معالج : غفارپور
داروي مورد استفاده :
سلام دوستان
کسی از اثر آلودگی هوای کنونی مخصوصا تهران در حملات ام اس، اطلاعات علمی و مطمئنی داره؟ ممنون
موضوعها: 89
تشکر های اهدا شده: 2329
تشکر های دریافت شده :3720 بار در 1114 پست
سال تشخيص بيماري : .
دكتر معالج : .
داروي مورد استفاده :
آلودگي هوا عامل اصلي ابتلا به ام اس در ايران.
پروفسور كاظم فتحي در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: هنوز علت اصلي بروز بيماري اماس MS مشخص نيست اما برخي دانشمندان معتقدند كه بر اثر يكسري ويروسهاي كمرشد كه اكثر آنها از خانواده ويروسهاي سرماخوردگي و زكام هستند ايجاد ميشود. وي افزود: بايد مواظب باشيم كه مردم به ويژه جوانان در هواي آلوده نباشند تا دچار زكامهاي متعدد نشوند. متأسفانه اين در حالي است كه آلودگي هوا در كشورمان ايران زياد است و اين ميتواند از علتهاي بزرگ ايجاد اماس MS باشد. فتحي تصريح كرد: در آمريكا هرساله همه مردم بايد يك بار واكسن آنفلوآنزا را براي جلوگيري از بيماري اماس MS بزنند كه در اينجا اينطور نيست اما بيماري آنفلوآنزا هم يك نوع نيست و انواع مختلفي از آن ميتواند اماس MS را ايجاد كند. وي ادامه داد: اماس MS در مغز و نخاع ضايعههايي را ايجاد ميكند كه اعصاب و نورونهاي مغزي بر اساس آن شبيه پنبه ميشود. لذا برخيها فكر ميكنند كه علت ايجاد اماس MS حساسيت سيستم ايمني بدن نسبت به سلولهاي مغزي و نخاعي است. رئيس آكادمي جراحان اعصاب و استخوان آمريكا يادآور شد: متأسفانه اماس MS سنين 20 تا 40سالگي را به ميزان زيادي درگير ميكند و بيشتر در مناطق سردسير شيوع دارد اما در ايران با اينكه گرمسير است مقدار زيادي مبتلا به اماس MS داريم. وي با بيان اينكه داروي معيني كه 100درصد اماس MS را معالجه كند در بازار موجود نيست خاطرنشان كرد: آخرين دارويي كه در بازار براي اماس MS وجود دارد كپكسان است كه كمك كمي ميكند البته برخي هم عصاره هسته انگور را كمككننده ميدانند. اين استاد و جراح برجسته ايراني گفت: تمام بيماران مبتلا به اماس MS بايد به طور مرتب فيزيوتراپي شوند چرا كه هرموقع حملات اماس MS آغاز ميشود يكسري عضلات فرد فلج ميشود و عضلات همسايه سالم آن نيز هستند كه بايد آنها را به كمك فيزيوتراپي شديد و شنا قوي كنيم. وي اضافه كرد: بايد كمك كرد كه اين بيماران پس از حمله زمينگير و فلج نشوند كه اين هم احتياج به وسايل فيزيوتراپي دارد كه در ايران وجود دارد اما نميدانم تا چه اندازهاي هست لذا بايد كمك كرد كه اين بيماران فعال شوند چرا كه به محض اينكه حمله اماس MS ميآيد عضلات سالممانده از اين حمله به عضله درگير همسايه تأسي ميكنند و به همان حال ميمانند لذا بايد سعي كنيم اين عضلاتي كه در حال فلج شدن هستند فلج نشوند و برگردند. رئيس آكادمي جراحان اعصاب و استخوان آمريكا گفت: تنها راهحل اين موضوع اين است كه پس از حمله فرد را فيزيوتراپي شديد كنيم البته بايد در نظر داشت كه اين موضوع در برخي از بيماران اتفاق ميافتد كه ميتوان با تشخيص باليني، تست آب نخاع و امآرآي MRI از سر و گردن مشخص كرد كدام اندام فرد از جمله پا، دست يا چشم فلج خواهد شد. فتحي گفت: بيشتر اين بيماران لكنت زبان پيدا ميكنند و عصب ششم چشمان آنها دچار مشكل ميشود لذا دوبيني ميگيرند كه ميتوان آنها را به زودي تشخيص داد. وي اضافه كرد: در حال حاضر مركز علمي جراحان اعصاب و استخوان آمريكا اين تحقيقات را ادامه ميدهد كه اميدوارم آخرين نتايج آن را بگيريم.
منبع خبر : سایت خبری پارسینه
هر مشكلي آسان شود از مستي و
ترسم خداي من, ساغر بشود خالي و هشيار بميرم.
تشکر های اهدا شده: 2988
تشکر های دریافت شده :1696 بار در 436 پست
سال تشخيص بيماري : تیر 89
دكتر معالج : -----------
داروي مورد استفاده : سینووکس
ما که در شهری زندگی می کنیم که هوای پاک پاک داره. تازه من یکی که خیلی کم سرما می خورم(سالی یه بار). فکر نمی کنم آلودگی یا سرما خوردگی باعثش باشه.
ولی از اونجایی که آلودگی حال آدم سالم رو هم خراب میکنه مسلما روی ما هم بی تاثیر نخواهد بود و هچی کمتر در معرض آلودگی باشیم بهتره.
با درد بساز چون دواي تو منم، در كس منگر كه آشناي تو منم
تشکر های اهدا شده: 19003
تشکر های دریافت شده :23964 بار در 8184 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر حمیدرضا ترابی
داروي مورد استفاده : فینگولیمد
2012/01/11, 08:29 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2012/01/11, 08:30 PM، توسط آرزو.)
من فقط اینو میدونم که هر وقت میرم مرکز شهر برای خرید یا دکتر با سردرد شدید و بعدش هم با حالت تهوع بر می گردم خونه
و همه اش هم تقصیر این آلودگی هواست و کمبود اکسیژ ن
چون وقتی میرسم خونه با یه مقدار بخور( البته اگر از نوع سرد باشه) حالم بهتر میشه
اگر میشد از این شهر آلوده و کثیف جونمون رو برداریم وبریم خیلی خوب میشد
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 12261
تشکر های دریافت شده :7970 بار در 1554 پست
سال تشخيص بيماري : 1385
دكتر معالج : دکتر عظیمی.دکتر مقدسی
داروي مورد استفاده :
آرزوجون راست میگی منم صبح های زود که میرم بیرون(اونم محل دانشگاهم که خیلی شلوغه)حالت تهوع میگیرم
Together we stand
Divided we fall
موضوعها: 15
تشکر های اهدا شده: 8772
تشکر های دریافت شده :11929 بار در 2632 پست
سال تشخيص بيماري : 1381
دكتر معالج : صحراییان
داروي مورد استفاده :
بنظرم آلودگ وقتي آزار ميده كه بيرون برا راه رفتن بريم
...
موضوعها: 0
تشکر های اهدا شده: 40
تشکر های دریافت شده :111 بار در 38 پست
سال تشخيص بيماري : 1384
دكتر معالج : ابوالفضلی
داروي مورد استفاده :
الودگی هوا نیز برای من ایجاد سردرد شدید همراه با حالت تهوع می کند .
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
من که درهوای پاک وبهاری زندگی میکنم چرامبتلابه بیماری ام اس شدم ازهرنقطه که نگاه میکنم ام اس اشتباهی اومده سراغ من
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 142
تشکر های اهدا شده: 3713
تشکر های دریافت شده :9230 بار در 2958 پست
دكتر معالج : dr gharagozli-dr sahrayan
داروي مورد استفاده :
هواي آلوده، حملات عصبي مبتلايان به ام.اس را تشديد ميكند
اين بيماران در هواي آلوده از تردد در سطح شهر خودداري كنند
مدير خدمات اجتماعي انجمن ام اس نسبت به تشديد حملات عصبي در مبتلايان به ام . اس در پي افزايش آلودگي هوا هشدار داد و از بيماران خواست در روزهاي آلوده هوا از تردد در سطح شهر خودداري كنند.
فاطمه هاشمي در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان ايسنا، گفت: از آنجا كه در بيماري ام .اس سيستم عصبي درگير ميشود، هواي آلوده در مبتلايان به اين بيماري اثر ميگذارد و منجر به تشديد حملات عصبي خواهد شد؛ چرا كه بدن اين بيماران نسبت به افراد ديگر حساستر است. هرچند ممكن است بيماران خود متوجه نشوند كه حمله عصبي در آنها مربوط به آلودگي هوا است.
وي تاكيد كرد: بيماران مبتلا به ام .اس نبايد در وضعيت هواي آلوده از منزل خارج شوند. هواي آلوده براي اين بيماران «سم» است. بر اين اساس انجمن ام.اس نيز تلاش دارد تا در اين روزها اقدامات مربوط به اين بيماران را به صورت تلفني انجام دهد تا بيماران مجبور نباشند براي انجام كارهاي خود از منزل خارج شوند.
هاشمي گفت: استرس و آلودگي دو فاكتور مهم براي تشديد حملات عصبي مبتلايان به ام اس هستند و لازم است بيماران از در معرض قرار گرفتن اين دو فاكتور خودداري كنند.
به گفته وي، مبتلايان به بيماري ام.اس منع غذايي ندارند و تمام توصيههايي كه براي ديگر افراد در روزهاي آلوده هوا توصيه ميشود، براي اين بيماران نيز توصیه می شود.
تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به MS Irani مي باشد
اے دنیا کے مسافر منزل تیری قبرھیں اے کر رھا ھیں جو تو دو دن کا یہ سفرھیں موت ھیں تیرا ان دیکھا ساتھی آچانگ تجھے نگل لے گا:ای مسافر دنیا خونه ی توقبر است ای که هرکاری میکنی سفر دو روزه هست مرگ رفیق ندیده ی تو است یکهو نفست رو می گیره
موضوعها: 2
تشکر های اهدا شده: 85
تشکر های دریافت شده :1041 بار در 338 پست
سال تشخيص بيماري : 85
دكتر معالج : مجدی نسب-صحرائیان-
داروي مورد استفاده :
یکی نیست بگه خانم هاشمی عزیز،با این خرج ومخارج بالا که ذره ای از این مخارجو دولت خدمتگزار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!متحمل نمیشه،مبتلایان به ام اس اگه سرکارنرن وخودشون باهربدبختی وفلاکتی هزینه ی درمانشونو در نیارن، واز طرفی هوای شهری مثل اهواز که من در اون ساکن هستم وشهرهای دیگه مثل این شهر که از 365روز سال،360 روزش آلودگی بالای 100%داره،بایدچیکارکنن؟
وقتی حرفی رو میخواین بزنید،بد نیست ذره ای هم بهش فکر کنید!!!!!!!!!