2009/09/04, 10:24 PM
[quoe='فرشته' pid='eline='1252077838'''']
...خوش باشين... >
[/quote]
به به ! پس فرشته هم میاد ! �
یه نفر اضافه شد ! �
فرشته بیا دیگه ! �
[quot='سینا' pid='lin='1252065778''']
فکر کنم شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد یادت رفت
[/quote]
راست می گی ...
شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد �هم میاد !�
الان نظر سنجی می ذارم ! �
اگه توی محدوده نظر سنجی من نبود ، خودتون نظرتون رو بگید ... �
...خوش باشين... >
[/quote]
به به ! پس فرشته هم میاد ! �
یه نفر اضافه شد ! �
فرشته بیا دیگه ! �
[quot='سینا' pid='lin='1252065778''']
فکر کنم شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد یادت رفت
[/quote]
راست می گی ...
شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد و شهرزاد �هم میاد !�
(2009/09/04, 04:17 PM)مهسا نوشته است: خوب فکر کنم در مورد ساعتشم صحبت کنیم بد نباشه
فکر می کنید چه ساعتی مناسب تره؟
الان نظر سنجی می ذارم ! �
اگه توی محدوده نظر سنجی من نبود ، خودتون نظرتون رو بگید ... �