2011/07/05, 05:10 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 2011/07/05, 05:12 PM، توسط h.kakavand.)
من هم با حرف آنی موافقم که اعضاء هیئت مدیره برای پیشرفت و حفظ آرامش سایت بسیار وقت می زارن و زحمت های زیادی می کشن .
و من هم به سهم خودم از تک تک اعضا تشکر می کنم.
بنده خدا سینا برای طراحی همین فرم مجله با اینکه شب دیر وقت خوابیده بود ولی صبح چندین ساعت با دقت و تلاش وقت گذاشت تا این فرم آماده بشود تا اعضا راحت تر بتوانن عضو شوند.
زحمات حمید ، سینا ، مهدی ، مجید ، حامد و مهسا خانم در هیئت مدیره در تمامی بخش ها ستودنی و قبل تقدیر است.
امیدوارم ما کاربران با حضورمان و همکاری با اعضا هیئت مدیره بتوانیم در پیشرفت سایت به این عزیزان کمک کنیم.
و من هم به سهم خودم از تک تک اعضا تشکر می کنم.
بنده خدا سینا برای طراحی همین فرم مجله با اینکه شب دیر وقت خوابیده بود ولی صبح چندین ساعت با دقت و تلاش وقت گذاشت تا این فرم آماده بشود تا اعضا راحت تر بتوانن عضو شوند.
زحمات حمید ، سینا ، مهدی ، مجید ، حامد و مهسا خانم در هیئت مدیره در تمامی بخش ها ستودنی و قبل تقدیر است.
امیدوارم ما کاربران با حضورمان و همکاری با اعضا هیئت مدیره بتوانیم در پیشرفت سایت به این عزیزان کمک کنیم.
یادت باشد گاهی اوقات بدست نیاوردن آنچه می خواهی نوعی شانس و اقبال است.
در روز تولدت درختی بکار،که در سبزی دنیا تو هم سهیم باشی .
طوری زندگی کن که هر وقت اطرافیانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.
در روز تولدت درختی بکار،که در سبزی دنیا تو هم سهیم باشی .
طوری زندگی کن که هر وقت اطرافیانت خوبی، مهربانی و بزرگواری دیدند، به یاد تو بیفتند.