موضوعها: 25
تشکر های اهدا شده: 2409
تشکر های دریافت شده :2925 بار در 1018 پست
سال تشخيص بيماري : مهر1388بیمار شد
دكتر معالج : دکتر بانکی
داروي مورد استفاده :
(2010/04/17, 11:30 PM)hamid نوشته است: فقط توي تايپوگرافي بالاي M چيه ؟
S كه پيچيده دوره M ولي اون يه تيكه چيه ؟
غالباً طی سالیان طولانی در ادبیات ایران مار همواره نماد سلامتی و بهروزی بوده است.به همین دلیل به کسی که سلامتی اش به خطر می افتاده بیمار(بی مار) میگفتند، و به دلیل مشابه در آرم نظام پزشکی ایران و داروخانه ها، مار که نماد سلامتی است به دور پیاله ایی که به نشانه دارو یا محلول شفابخش است پیچیده شده است، به چشم می خورد.
شخصيت منو با برخوردم اشتباه نگير!
شخصيت من چيزيه كه "من" هستم اما برخوردِ من بستگي به اين داره كه "تو" كي هستي...!
موضوعها: 32
تشکر های اهدا شده: 2997
تشکر های دریافت شده :4894 بار در 1400 پست
سال تشخيص بيماري : 1388
دكتر معالج : دکتر محمدحسین شهبازی
داروي مورد استفاده : بتافرون - Bayer Ag
غالباً طی سالیان طولانی در ادبیات ایران مار همواره نماد سلامتی و بهروزی بوده است.به همین دلیل به کسی که سلامتی اش به خطر می افتاده بیمار(بی مار) میگفتند، و به دلیل مشابه در آرم نظام پزشکی ایران و داروخانه ها، مار که نماد سلامتی است به دور پیاله ایی که به نشانه دارو یا محلول شفابخش است پیچیده شده است، به چشم می خورد.[/QUOTE
پريا كاملا درست اشاره كرد ، ترسيم s به شكل مار يه جورايي نشون دهنده سلامتيه و اون پياله هم تقريبا يه الگو برداريه براي قشنگ تر شدن كار .
حميد جان من فكر مي كنم جاي يه آرم ، حالا طرح من يا هر كس ديگه اي توي صفحه اول سايت خاليه و اگر بتوني اون رو به صفحه اول اضافه بكني خوب باشه .
خداوندا ، سرنوشت مرا خیر بنویس . تقدیری مبارک ، تا هر چه را تو دیر می خواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود می خواهی دیر نخواهم .
موضوعها: 243
تشکر های اهدا شده: 18940
تشکر های دریافت شده :37267 بار در 6969 پست
سال تشخيص بيماري : 1387
دكتر معالج : دکتر امیررضا عظیمی
داروي مورد استفاده : فینگولید - داروسازی اسوه
(2010/04/18, 08:16 AM)hamed نوشته است: پريا كاملا درست اشاره كرد ، ترسيم s به شكل مار يه جورايي نشون دهنده سلامتيه و اون پياله هم تقريبا يه الگو برداريه براي قشنگ تر شدن كار .
حميد جان من فكر مي كنم جاي يه آرم ، حالا طرح من يا هر كس ديگه اي توي صفحه اول سايت خاليه و اگر بتوني اون رو به صفحه اول اضافه بكني خوب باشه .
حامد جان تو فكرش هستيم . سينا هم يه قول هايي داده .
شما اگه چيز بهتري مد نظرتون بود خوشحال ميشيم در اختيارمون قرار بدي
مث حس ی عشق تازه بودی
مث افسانه بی اندازه بودی ...
موضوعها: 218
تشکر های اهدا شده: 19905
تشکر های دریافت شده :25115 بار در 6064 پست
سال تشخيص بيماري : شروع84-تشخیص85
دكتر معالج : نیک سرشت - محمدیانی نژاد
داروي مورد استفاده :
پس من دیر این تاپیک رو دیدم
از همتون کمال تشکر رو دارم
ام اس شاید مسیر را برایمان ناهموار کند، اما مانع حرکتمان نخواهد شد