امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امیتازات : 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسب درمانی
#1
از دوستان کسی هست که این دوره درمانیرو دیده باشن؟
 تشکر شده توسط : Ghost
#2
من اولین باره که اسم اسب درمانی رو می شنوم !
اسب درمانی برای ام اس ؟!!
اگه یه کم در موردش توضیح بدین ممنون میشم
[تصویر:  emza-full-light.gif]

... Forever trusting who we are , And nothing else matters
 تشکر شده توسط : nazijan81
#3
تازه 2 هفته هست که مبرم اول میزان تعادلمو ستحیدن بعد قراره سه ماه هر هفته 3 روز برم
#4
اسب درماني

اسب درماني مي‌تواند به آموختن مهارت هاي ارتباطي و نيز به افرادي با ناتواني‌هاي جسماني يا رواني كمك كند.اسب درماني براي مبارزه با اعتياد به مواد مخدر، اوتيسم ، اختلالات تغذيه‌اي و حتي كمك به بازپروري زندانيان نيز مورد استفاده قرار گرفته است.

شيوه درماني نوظهوري به نام اسب درماني مي‌گويد سوار شدن بر اسب نه تنها لذت بخش است بلكه مي‌تواند به آموختن مهارت هاي ارتباطي و نيز به افرادي با ناتواني‌هاي جسماني يا رواني كمك كند.

ليندا كوهانف ، پيشگام اين فكر می گويد : ” اسب‌ها احساساتي را كه انسانها مي‌خواهند پنهان كنند، بازتاب مي‌دهند. “

كوهانف كه مركز اپونا را در آريزوناي آمريكا اداره مي‌كند مي‌گويد اسب ها مهارتهاي مربوط به برقراري ارتباط را به انسانها مي‌آموزند.

سواري درماني دو شاخه اصلي دارد كه يكي كمك به روان درماني و ديگري كمك به توسعه مهارتهاي ارتباطي شخصي است.

اما بريژيت مارتين، نايب رييس فدراسيون سواري در خدمت درمان گفت كار درماني با استفاده از اسب‌ها لزوما به معناي سواركاري نيست بلكه اين تاثير درماني مي‌تواند از طريق تيمار اسب و يا راه بردن آن با استفاده از يك لگام بلند باشد.

مارتين با كودكان نابينا يا ناشنوا و يا دچار اختلال اوتيسم كار مي‌كند و تماس آنها با يك اسب كوچك يا پوني را فراهم و آسان مي‌سازد. به گفته او، احساس ناآرامي و آشفتگي اين كودكان كمتر مي‌شود و آنها حالت آرامتري پيدا مي‌كنند.

سواري درماني مي‌تواند حال و هوا و وضعيت بهتري براي انسانها به وجود آورد. ژوزه لورا دلاكو از انجمن ملي سواري درماني فرانسه مي‌گويد انسانها در ارتباط با اسب‌ها دريچه روحشان را باز مي‌كنند و بيشتر لبخند مي‌زنند او مي‌گويد اسب‌ها بسيار حساس هستند. حس انسان را درك مي‌كنند بي‌انكه او را مورد قضاوت قرار دهند و همين به انسانها اجازه مي‌دهد كه احساسات درونيشان را بيرون بريزند.

كلر مورين از انجمن فرانسوي ارتباط با اسب مي‌گويد سواركاري الزامي نيست اما مي‌تواند بسيار مهم باشد.

او مي‌گويد زندگي مردم مي‌تواند در تعامل با اسب دگرگون شود. آنها مي بينند كه چگونه مي‌توانند با ديگران ارتباط برقرار كنند و بايد در خود چه تغييراتي بدهند. آنها مي‌آموزند كه چگونه نه بگويند و چه محدوده‌هايي ترسيم كنند و اين كار را به شيوه‌اي طبيعي و به دور از مبارزه بر سر قدرت انجام مي‌دهند.

مورين معتقد است كه بين اسب‌ها و انسانها يك ارتباط ذاتي وجود دارد و مي گويد در اسب درماني ، اين اسب‌ها هستند كه نقش درمانگري را انجام مي دهند و نقش آن در اين ميان فقط آسان كردن برقراري ارتباط بين دو طرف است.

اسب، انسان را وارد دنياي واقعي و ملموس مي‌كند.

ايو ريوه بنيانگذار يك مدرسه سواركاري در شارنت-ماريتيم است كه در آن معلولان ذهني به عنوان كمك مربي كار مي‌كنند . او مي‌گويد اين ابتكار باعث شده است كه آنها نسبت به خود ديد ديگري پيدا كنند و كساني كه براي سواركاري به اين مكان مي‌آيند به آنها نه به عنوان معلول بلكه به عنوان يك كارگر ماهر در اصطبل نگاه كنند. به اين ترتيب ننگ عقب ماندگي از بين مي رود.

او مي‌گويد سواري درماني در دهه ‪ ۱۹۷۰در فرانسه آغاز شد و از دهه ‪۱۹۸۰ براي كمك به معلولان ذهني مورد استفاده قرار گرفت. او توضيح داد ابتدا فيزيوتراپيست‌ها اين شيوه را به كار بردند سپس از آن براي كمك به كودكاني كه مشكلات اجتماعي ، خانوادگي و يا رفتاري داشتند و حتي دچار اختلالات شخصيتي بودند استفاده شد.

اينها كودكاني بودند كه نمي‌خواستند قوانين جامعه را رعايت كنند. اما زماني كه كسي سوار بر اسب مي‌شود، الزاما بايد قوانين اين حيوان را رعايت كند و نقض آن مي‌تواند پيامدهاي بسيار ناخوشايندي داشته باشد.

ريوه مورد يك كودك دچار اوتيسم را به ياد مي‌آورد كه مادرش او را رها كرده بود.

اين كودك سرش را روي گردن اسب مي‌گذاشت و به يالهاي او مي‌چسبيد. يك روز اين پسر كوچك صورتش را در ميان يال هاي اسب فرو برد و در ميان سيل اشك ، مادرش را فرياد كرد. در عالم ناخودآگاه ، يال اسب او را به ياد موهاي بلند و سياه مادرش انداخته بود و از آن روز ، نشانه‌هاي اوتيسم در اين كودك از بين رفت.

ونسان فولاتر از انجمني به نام انجمن دوستي با اسب مجمع الجزاير مي‌گويد اسب نماد بسيار قدرتمندي است. آهنگ حركت اسب شبيه به حركت جنين در رحم و يا تكان‌هاي ملايم كودك در آغوش مادر است.

اسب درماني براي مبارزه با اعتياد به مواد مخدر و اختلالات تغذيه‌اي و حتي كمك به بازپروري زندانيان نيز مورد استفاده قرار گرفته است.

كوهانف گفت جاي تعجب نيست كه بسياري از رهبران بزرگ جهان، سواركاران ماهري بوده اند. اسب، به روح انسان شكوه مي‌بخشد و به او كمك مي‌كند كه زيبايي واقعي و قدرت زندگي را لمس كند.


 تشکر شده توسط : nazijan81 , somaye_602000 , parastoo joon , earth , rana , mirzaee , AVID2000 , مینا ح , mari , blue sky , naz.gigili , ابراهیم , niloufar , همسر یک مشکوک به ام اس , نسیم , hamed , fafa , sargol , کارینا , elham 66 , mana22
#5
رو یه چیز شبیه لگن اسب میشیتم و 20 دقیقه تکونم میده دقیقا مثل اینکه رو اسبم
از نت هم اینو پیدا کردم

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر با محاسبه و مدل سازی یکی از عضلات اصلی لگن، روش «اسب درمانی» را به شکل ریاضی تحلیل و آزمایش کردند.

دکتر علیرضا رحیمی بیدگلی، اسب درمانی (هیپوتراپی) را روشی مطلوب برای بازتوانی ذکر کرد و گفت: در این شیوه شباهت بین حرکت راه رفتن اسب و راه رفتن انسان، ترتیب پذیری و هوش اسب در پذیرفتن و اجرای فرامین مربی و برقراری ارتباط روانی بیمار و اسب، اثر سودمندتری در مقایسه با ابزارهای عادی توانبخشی دارد.

وی افزود: این روش سال‌هاست در کشورهای صنعتی به کار گرفته شده است ولی محاسبات ریاضی و مدل‌سازی آن انجام نشده بود از این رو در چارچوب رساله دکتری مهندسی پزشکی و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان قصد ما این بود که علاوه بر معرفی این رشته درمانی، مبانی ریاضی آن را نیز به دست بیاوریم.

پژوهشگر طرح، اسب سواری با نظارت و هدایت گروه پزشکی را جایگزین راه رفتن عادی ذکر کرد و گفت: در این روش، سیستم عصبی و عضلانی بیماران دوباره فعال شده و عملکرد طبیعی خود را به دست می آورد. بخش‌هایی هم که فعالیت خود را از دست داده‌اند وظایف خود را به بخش‌های سالم واگذار می کنند.

وی افزود: با بررسی های انجام شده مشخص شد که در حدود 45 بیماران که درمان بیشتر آنها نیز دشوار است به اسب درمانی جواب می‌دهند.

جمشیدی تصریح كرد: بازتوانی بیماران از آن جهت اهمیت بیشتری پیدا می کند که ضعف حرکتی به تدریج به بیماری‌های دیگری نظیر تغییر شکل اندام‌ها، مشکلات گوارشی، عصبی و اعصاب و روان نیز منجر می‌شود.

بر اساس این گزارش، این روش پس از طی مراحل ریاضی و مدل سازی طی دو سال در یک بیمار آزمایش شده و محققان در صدد هستند تا با افزایش نمونه‌‌های مورد بررسی و جمع بندی نتایج، زمینه آموزش گروه درمانگر و تاسیس و راه اندازی این روش درمانی در کشور فراهم شود.
این پژوهش در رساله دکتری مهندسی پزشکی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با راهنمایی دکتر احمد رضا عرشی و دکتر مصطفی رستمی انجام شده است.
 تشکر شده توسط : نازلی , somaye_602000 , rana , mirzaee , MFhealth , # پریسا # , naz.gigili , niloufar , elham 66 , mana22
#6
خیلی جالب بود میدونم که مریم (شفا یافته) هم اسب درمانی میره
همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی
که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
 تشکر شده توسط : nazijan81 , ثریا , شفا یافته
#7
(2012/05/12, 08:40 PM)nazijan81 نوشته است: تازه 2 هفته هست که مبرم اول میزان تعادلمو ستحیدن بعد قراره سه ماه هر هفته 3 روز برم
نازی جونم میشه قیمت هر جلسه رو بگی. واینکه هر جلسه چند دقیقه است و کلا چند جلسه باید بری؟
ارزش ماورایی هرکس، به اندازه حرفهاییست که برای نگفتن دارد...
 تشکر شده توسط : nazijan81 , naz.gigili
#8
عزیزم رایگانه
هر جلسه هم حدود 20 دقیقه
3 ماه هفته ای 3 روز قراره برم
#9
من عاشق سواری اسب هستم. تنها چیزی که دیگه برام جذابه سواری اسبه. اگرچه دیگه نمی تونم مثل اونوقت ها سواری کنم و مرتب نمی رم. اما هنوز هم دوست دارم سواری اسب رو. نه اینکه روی یه موجود زنده و متشخص نشستی یه احساس بیش از حد لذتبخش بهت دست می ده. عین چهل تا چهل و پنج دقیقه ای که سوارشم انگار که تو این دنیا نیستم. برای همین تا دو سه روزی اگه ضد حال اساسی بهم نخوره شارژِ، شارژم. ای کاش توان خرید و هزینه پانسیون یه اسب متوسط رو داشتم. چقدر خوب می شد. خیلی گرونه. اسب حیوان بی نظیری است. خیلی می فهمه. من خیلی دوستشون دارم. منتهی نه اینکه دیر به دیر می رم هنوز ازشون می ترسم. هنوز بدم میاد تفشون رو میمالند به لباسم. هنوز دلم نمی خواد خودم آب خوریشون رو بزنم. هنوز بلد نیستم زینشون کنم. این شده سوژه یکی از مربیهام بهم می گه تو از عهد رضا شاه داری میایی سواری ولی هنوز خودت بلد نیستی اسب رو زین کنی. خلاصه همه اسبها یه وقار خاصی دارند. البته این وسط بعضیهاشون هم لوسن مثل این و بی ادب. دوستشون دارم. کاش یکی داشتم.

[تصویر:  j2nbrjxwfvsy16meg271.jpg]
وقتی تنها شدی تنها تر از تمام غریبان روزگار
از قیل و قال حادثه باری دلت گرفت
بر خویش تکیه کن برعرش
 تشکر شده توسط : مینا ح , MFhealth , nazijan81 , ابراهیم , elham 66
#10
من بطور اتفاقی متوجه تاثیر اسب در بهبود عضلات شدم.

دوره اوج بیماریم بود. رفته بودیم مسافرت و من اونموقع جسم بی جانی بیش نبودم.Rolleyes

به سرعین رسیدیم. چشمه ی آب گازداری در یک روستا بود که از این چشمه در کل دنیا دو تا وجود داره، یکی در ایران- سرعین و یکی در فرانسه.

روستای قشنگی بود و با اینکه 5دقیقه بیشتر تا مرکز شهر فاصله نداشت فرهنگ روستایی و سنتی خودش را حفظ کرده بود.

برای رسیدن به چشمه فقط با اسب یا پیاده میشد رفت و آمد کرد. و من دیگران را بدرقه کردم و خودم در ماشین نشسته بودم که...

ناگهان سر یک اسب را در کنارم دیدم. به اصرار من را سوار اسب کردند. Blush

خیلی میترسیدم -نه از اسب- بلکه از افتادن از روی اسبsmiling

کمی که رفتیم ترسم ریخت و تعادلم را حفظ کردم. بیشتر از نیم ساعت طول کشید. بعد که پیاده شدم در کمال شگفتی ناخودآگاه تونستم دو قدم بردارم.happy0065.gifhappy0065.gif

و این بود راز قانون اسب درمانی که من مانند نیوتن در اثر یک اتفاق کشف کردم.icon_biggrinicon_biggrinicon_biggrin

در اینترنت تحقیق کردم که اسب درمانی شاخه ای از فیزیوتراپی در آمریکا و اروپا هست بنام "هیپوتراپی" که بیماران ام اس، فلج مغزی و حتی عقب افتادگی های مادرزادی هم با این روش تا حدود زیادی کنترل میشه. اولین اثراتش از جلسه ششم ظاهر میشه.

این روش معجزه میکنه دوستان. ورزش بسیار مفرح و در عین حال درمانی. حتما شما هم انجام بدید.
من هم ام اس داشتم.
 تشکر شده توسط : MFhealth , earth , naz.gigili , nazijan81 , ابراهیم , roya-n , Ali 324 , AVID2000 , elham 66 , mana22 , niloofary
  


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شیمی درمانی 1989مهدیه 9 11,238 2017/02/12, 09:18 AM
آخرین ارسال: سالومه
  لیزر درمانی و ام اس edarzi 15 15,478 2015/06/15, 11:12 AM
آخرین ارسال: .editormasoud



کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
11 مهمان