(2013/06/30, 12:57 PM)maryam63 نوشته است: سلام
من تازه دارو را گرفتم شما استفاده کردید؟
بله.من شروع کردم.هنوزم تمومش نکردم.دیروز رفتم دکتر.دکترم برام اکتوفرون نوشت.اگه اسمشو درست نوشته باشم
(2013/06/30, 11:37 AM)بهار 65 نوشته است: [/size][size=large] سلام دوستای خوشگلللللللللللللللللم میبینم که چقدر شلوغش کردید بابا انقدرام که میگید زیفرون اذیت نمیکنه ها یعنی راستش منو که اصلا اذیت نمیکنهههههمنم اولش که مجبور شدم دارومو عوض کنم و رفتم زیفرون گرفتم قیافشو دیدم خورد تو ذوقم ( حالا بین خودمون باشه که قیافه بتا هم از اول همین نبود که ) اوایل تزریقم تب و لرز داشتم دردم داشتم ولی 2 هفته نشد ok شدم ، الان سر سوزن داروم عوض شده خداییش باید بگم خیلییییییییییی حرفه ای شده یه چیزاییم تازه گذاشتن تو جعبه داروشون زنگ زدم به شماره ای که رو جعبه دارو هست که پرستاراشون گفتن اسمش آداپتور از همونایی که بتافرونم داره، کامل بهم تلفنی یادداد چه جوری استفاده کنم خیلییییی مهربون بود خانمه بهم گفت هر ساعتی دلت خواست یا سوال داشتی بهم زنگ بزنبه خدا خسته شدم انقد که واسه خریدندارو قبلیم یه تیم بسیج میشد با کلی پول بازم گیرم نمیومد،میخواستم سرمو بزنم به دیوارولی حالا از 13 آبان میگیرم پولم نمیدم بدنمم عادت کرده الکیم به خودم استرس نمیدم.آخه استرس واسم سمه گناه دارم من، یه وقتییییی حرص دارومو میخورم دوباره دستام بی حس میشه نمیخوانم دیگهههههههههه
والا چی بگم...تو این مدت که تزریق کردم تب و لرز رو با مسکن کنترل کردم.اما شبای تزریق از سر درد از خواب بیدار میشم و بیخوابی...بعدشم مورمور سمت راست بدنم زیادتر شد... سر سوزنو غیره و غیره جای خود...