موضوعها: 1
تشکر های اهدا شده: 0
تشکر های دریافت شده :2 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 1395
دكتر معالج : دکتر احمد
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
دوستان برای معده درد شدید چه راهکارهایی دارید؟ و اینکه یعنی هیچکس بعد تجویز این قرص مصرف الکل نداشته؟ از مکملهای سو هاضمه و التهاب معده و نفخ چی، کسی برای معده درد استفاده کرده؟ یکم از فوت فنهایی که به دست اوردین بگید ممنون میشم، قراره دیفوزل رو شروع کنم. تا چندی پیش رو ربیف و رسیژن بودم، پیش پیش خیلی ممنون
موضوعها: 1
تشکر های دریافت شده :2 بار در 2 پست
سال تشخيص بيماري : 1395
دكتر معالج : دکتر احمد
داروي مورد استفاده : دارو مصرف نمیکنم
اینجا مثکه دیگه خیلی خلوته، من یه سئوال دیگه هم میکنم به امید اینکه کسی ببینه، تجربه تهوع و نگه نداشتن غذا تو معده کسی داره، هفته سومه من تازه رفتم رو یه وعده ۲۴۰ ولی بعد چند ساعت گلاب به روتون، استفراغ استفراغ استفراغ
موضوعها: 0
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري : 1400
دكتر معالج : دکتر مریم پور صادق فرد
داروي مورد استفاده : دیفوزل - داروسازی دکتر عبیدی
(2019/12/01, 10:12 AM)glassheart نوشته است: (2019/12/01, 09:16 AM)ارزو ش نوشته است: دیفوزل که ساخت داروسازی دکتر عبیدی هست، چرا دوستان میگن هلندیه؟ عکسی عکس داروی هلندی رو داره به اشتراک بگذازه؟
دارو از هلند میاد و داروسازی عبیدی بسته بندی میکنه. ی جورایی مثل همون مونتاژ وسایل
مواد اولیه ش از هلند میاد البته نمونه ایرانی مشابه هستش که اون مجانیه حتی دکتر گفته فرقی با نمونه خارجی نداره ولی چون بیمه تکمیلی دارم خارجی استفاده میکنم(یکسال میشه)
تشکر های دریافت شده :1 بار در 1 پست
سال تشخيص بيماري :
دكتر معالج :
داروي مورد استفاده :
سلام دوستان،
ايا حالت تهوع و گلاب به روتون استفراغ در هفته چهارم استفاده از ديفوزل طبيعيه؟ ممنون ميشم راهنماييم كنيد?
تشکر های اهدا شده: 3182
تشکر های دریافت شده :5722 بار در 1976 پست
سال تشخيص بيماري : 1382
دكتر معالج : دکتر محمدعلی صحراییان
داروي مورد استفاده : آونکس - Biogen
سینووکس - سیناژن
سلام دوستان
کسی هست با وجود مشکل معده دیفوزل مصرف کنه؟ آیا دیفوزل مشکل معده رو تشدید میکنه یا نه؟
تو که یک گوشه ی چشمت غم عالم ببرد
حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد...