(2012/09/11, 02:59 PM)paeeze نوشته است:سلام(2012/09/11, 01:01 PM)mysis نوشته است: در مورد دوستمون که میگه 74 درصد کنترل میکنه وقتی میگید در ام ار ای شما پلاک فعال نیست و با آوونکس تونستید به این مرحله رسیدید لازم به تغییر دارو نیست
نه متاسفانه پلاک فعال دارممیگم چرا دکترا منتظرن یه بیمار حالش بد و بدتر بشه بعد برن سراغ داروی بهتر....
بچه ها دعفا نکنید من میرم قرص میخورم اگه بد بود میام میگم
من یک هفته است فینگلومیدرو شروغ کردم عالیه

(2014/01/25, 10:19 PM)زهرا٥٣ نوشته است:(2014/01/16, 08:47 AM)ابراهیم نوشته است:در صورت إمكان بيشتر در مورد مصرف فينگوليد برايم بنويسيد(2013/12/16, 12:00 PM)MoNa rajabi نوشته است: من دو هفته هست که دارم فینگولیمود استفاده میکنم
فعلا هم راضی هستم و مشکلی ندارم
فقط خواهش میکنم از دوستان تا از یه داروو استفاده نکردین
راجبش نظر ندین ممنونم
به نظر من هرچی باشه از تزریق بهتره
سلام
راضی هستی یعنی چی
عوارض داشتی و برگشته؟ مثلاً رفع دوبینی، رفع مشکل حرکتی یا ...
یا تو این دوهفته حمله نداشتی؟
یا اینکه عوارضی برات نداشته؟
دوستان عزيز
من در حال انجام ازمايشات برأي مصرف دارويي فينگوليد هستم نمي دانم عوارض ان چيست اگر كسي اطلاعات بيشتري داره برايم بنويسيد
ممنون
من یک هفته است دارم استفاده میکنم عالیه

(2014/01/28, 11:59 PM)لیلی آسمانه نوشته است: من هم 11 ماهه دارم می خورم من هم جزو گروه آزمایشی بودم اینجور که دکترم به من گفت 60 نفر تو کل ایران وارد این طرح شدن بعد که جوابش رو پس داد پخش داروخونه ای شد.
من راضیم هیچ مشکلی باهاش نداشتم ولی یه گزگز پای خفیف دارم که براش گاباپنتین می خورم

(2014/06/08, 08:18 PM)الی کوچولو نوشته است:سلام فینگولیدهم تازه وارد بازار شده BG12هنوز زوده براایران(2014/06/08, 06:06 AM)mahshiddd نوشته است: دوستان داروی BG 12 در ایران هست؟ این دارو خوراکی هست. من در امریکا از این استفاده میکنم حدودا 3 ماه اومده و ضررهای خیلی کمتری داره
سلام
من پیگیرش بوده و هستم؛ دکترم گفت فقط قیمت گذاریش مونده و تا تیر ماه وارد بازار میشه
میشه یه کم بیشتر از این دارو تعریف کنی؟