2013/09/23, 07:58 PM
من همون اوایل که از بیماری م باخبر شدم بدون مصرف هیچ دارویی، میل یه خودکشی داشتم که فکر می کنم ناشی از افکار منفی و نومیدی بود هنوزم بعضی وقتا که خسته ام احساس بی پناهی و بی ایندگی می کنم این حس به سراغم میاد شاید خیلی از آدمای دیگه هم که سالمند وقتایی که هی به بن بست می خورن و افکار منفی سراغشون میاد این حس سراغشون میاد به طور کلی افسردگی و میل به خودکشی رابطه ی نزدیکی باهم دارند. اما بهرحال این مساله ای نیست که بشه شوخی ش گرفت من توصیه می کنم اگه این حس به سراغتون اومد حتما با پزشکتون مطرح کنین مسلما اون روشهای بهتری برای رهایی از این وضعیت پیش پاتون میذاره .
در نهایت با کمال احترام به خانم دکتر و سایر دوستان و با اینکه کاملا درکشون می کنم که نیتشون خیره و قصد کمک دارند و می دونم تنها به علت نگرانی از وضعیت ماها اون حرف رو زدند چرا که " افسرده دل، افسرده کند انجمنی را." بازم به نظرم بد نیست که بچه ها میان حرف دلشون و حسشون رو میگند اونم برای ماهایی که به توداری معروفیم و خیلیا توداری و توخود ریختن مشکلات رو علت بیماری مون می دونن شاید خیلیای دیگه هم حس سمیرا رو داشته باشند ولی نیومدند مطرح کنند
در نهایت با کمال احترام به خانم دکتر و سایر دوستان و با اینکه کاملا درکشون می کنم که نیتشون خیره و قصد کمک دارند و می دونم تنها به علت نگرانی از وضعیت ماها اون حرف رو زدند چرا که " افسرده دل، افسرده کند انجمنی را." بازم به نظرم بد نیست که بچه ها میان حرف دلشون و حسشون رو میگند اونم برای ماهایی که به توداری معروفیم و خیلیا توداری و توخود ریختن مشکلات رو علت بیماری مون می دونن شاید خیلیای دیگه هم حس سمیرا رو داشته باشند ولی نیومدند مطرح کنند